Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот konvoec » 14 авг 2013 10:48

Айде честит ни ПУТК*нчанин! За другите съм съгласен, даже късно ги махнаха. Само дето и Бру трябва да се докаже по някакъв начин до края на полусезона или да изчезва безкрайно ...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 11:00

Sardukar написа:Ако продадат Мюлдер на Ботев Пловдив...... заслужават разстрел!

По-скоро ще им го подарят, поне такива информации се появиха миналата седмица.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 авг 2013 11:08

mistreated написа:
Sardukar написа:Ако продадат Мюлдер на Ботев Пловдив...... заслужават разстрел!

По-скоро ще им го подарят, поне такива информации се появиха миналата седмица.

извинявай..... забравил съм кавичките :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 авг 2013 11:19

Мюлдер си е класа.Ние също бихме го взели, но ще иска висока заплата.Според мен причините за чистката са по-скоро финансови.Сега ще докарат сърби за по 5-6 хил. евра заплати и ще кажат ,че са намалили бюджета наполовина.Обаче неустойките по прекратените договори кой ще ги сметне.Ако ги продадат е друга бира.
Другото е,че тепърва ще идват новите и то такава голяма група.Ще станете като нас има да ги обигравате до средата на шампионата докато се оформи отбор.

През това време Лудогорец сигурно ще има аванс от поне 10 точки пред Левски , а пред нас може и повече.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 авг 2013 12:12

Не прочитам обаче, че играчите са продадени. Това са играчи с железни договори, сега ще има и неустойки. Аз ако съм на тях ще откажа трансфер, ще си клатя краката и ще си вземам заплатата. Нищо не се прави цивиливизовано в този клуб, пълни аматьори.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 14 авг 2013 13:06

drvasko98 написа:Не прочитам обаче, че играчите са продадени. Това са играчи с железни договори, сега ще има и неустойки. Аз ако съм на тях ще откажа трансфер, ще си клатя краката и ще си вземам заплатата. Нищо не се прави цивиливизовано в този клуб, пълни аматьори.

Определено не се прави така. Дори и от аматьори.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 авг 2013 13:20

360К евро в кофата? От Батков? Не вярвам, тук има някаква врътка. Говоря за Жоао Силва. Толкова уж бяхме платили на Евертън.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 13:25

Nuke написа:360К евро в кофата? От Батков? Не вярвам, тук има някаква врътка. Говоря за Жоао Силва. Толкова уж бяхме платили на Евертън.

А за Лопес колко платихте на мениджъра му? Аз бас ловя, че не са по-малко от 100-150 хил евра. За 1 месец престой в Левски бива.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 авг 2013 13:46

Чичо ви Борат защо не взе някой българин за тея пари? Сега реве от дърводелците. Няма кой да ти даде сериозен на нападател за 1 месечна заплата на Фелайни ( оригиналния, не нашия :mrgreen: ) :!: . Терзиев го взе Домуса, за вас остана Путинчанин-а :mrgreen: . Мюлдер не е лош играч, за другите съм съгласен.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 авг 2013 13:57

boabbb написа:Чичо ви Борат защо не взе някой българин за тея пари? Сега реве от дърводелците. Няма кой да ти даде сериозен на нападател за 1 месечна заплата на Фелайни ( оригиналния, не нашия :mrgreen: ) :!: . Терзиев го взе Домуса, за вас остана Путинчанин-а :mrgreen: . Мюлдер не е лош играч, за другите съм съгласен.

Абе то и Пажин и Драгич са сърби, но като тях играчи в България не са играли, и като желание и като качества. И двамата са истински Левскари.

Върни се в “Левски”