Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 11:41

Син до гроб_ написа:
mistreated написа:
vas_yoo написа:мюлдер, та мюлдер.. той има 2 мача силни за последните 2 години, а рамос въобще като го гледам ми скъсваше нервите. Аз съм за това решение на Наско, и дано дадат шанс на Христо Попадийн, все пак ми се струва добра алтернатива вдясно

И как точно си я представяш тази работа с Попадийн, като въртите Пелето на всички постове само и само да не се пускат юноши? Путинчанин ще ви оправи, той е по-класен от Мюлдер.

Ще ви откраднем Апата за десен бек, доволен ли си? Ей, голямо притеснение от фенове на други отбори за десния ни бек! :mrgreen:

Момче, неадекватен си! Не ви е свещено право само на сините фенове да коментирате Левски! То и вие много се притеснявате за ЦСКА, за фалита, за комисионните на Стойчо, за Лупи и т.н. Не спирате да пишете в червения форум, ама когато става въпрос за комисионните в Левски, никой дума не трябва да отваря, нали?! Егати и лицемерието!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
papimed
Контакти:

Мнениеот papimed » 14 авг 2013 11:43

Син до гроб_ написа:
mistreated написа:
vas_yoo написа:Ще ви откраднем Апата за десен бек, доволен ли си? Ей, голямо притеснение от фенове на други отбори за десния ни бек! :mrgreen:

Да се притесняваха само чужди фенове - добре ! Но не е така, сините фенове сме по-притеснени ! Дори Мюлдер и Рамос да бяха най-слабите, първо трябваше да дойдат заместниците им и след това да ги гонят ! За Силва не съжалявам, както вече писах, а за Лопес въпросът е не защо го махат, а защо го взеха след като не му дадоха никакъв шанс - поне за мене неговите възможности са загадка !
И пак питам - за чий *** ни е Кевин Бру и кои бяха идиотите, които две години драпаха това леке да се довлече от френската Б група :lol:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 14 авг 2013 11:47

Мюлдер трябваше да остане, сега още един пост зейва без що-горе читав играч! За другите трима одобрявам решението на Сираков, но за Дъстли - не! Можеха да го оставят до зимата и пак да вземат негов заместник, който до тогава да посвикне. Сега заприличваме на Цска - отбор от играчи, които са се запознали преди 2 дни, а от тях се искат победи и хубава игра...Е няма как да стане, в Ловеч ще ни качат на тройка заради такива глупости! :evil: То хубаво, че Сираков показва твърда ръка, но това е меко казано малоумно решение! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2013 11:48

Sleepwalker написа:Мюлдер трябваше да остане, сега още един пост зейва без що-горе читав играч! За другите трима одобрявам решението на Сираков, но за Дъстли - не! Можеха да го оставят до зимата и пак да вземат негов заместник, който до тогава да посвикне. Сега заприличваме на Цска - отбор от играчи, които са се запознали преди 2 дни, а от тях се искат победи и хубава игра...Е няма как да стане, в Ловеч ще ни качат на тройка заради такива глупости! :evil: То хубаво, че Сираков показва твърда ръка, но това е меко казано малоумно решение! :evil:

Решението е правилно, времето, в което е взето е тотално сбъркано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 авг 2013 11:51

mistreated написа:ОК, аз пак ви питам. Не бяхте ли вие, които мрънкахте, че всяка година взимате половин нов отбор и така не може да се изгради нищо? Тия нови 5 човека кога точно ще се обиграват? 2-3-5 месеца?
И нали си наясно, че пак ще бъдат чужденци?

Принципно да, но в случая става въпрос за играчи, които играят от 2 години близо в Левски. Изключение е Лопез. Другите ги чакаме повече от година да започнат да играят. Лично аз предпочитам млади български момчета на тези позиции. Как се появиха в Литекс и Ботев тези играчи? Ами като им се даде шанс. Литекс си разпродаде чужденците и наложи Миланов и така нататък.
110 години любов!

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 14 авг 2013 11:51

Жалко за Левски ! Но няма как да разбера тези инфантилни фенове, които се радват на затриването на отбора . Не виждате ли бе братя, че този мустакат педал привика така наречените "шефове" и им нареди . Наско доказа че не е по-малко педал и му облиза задника. Изгониха тези които взимат повече пари ,з а да дадат хляб на цели 6 треньора.Останаха трайко китанчетата и послушните възелчета. Това е краят на Левски .Казвам го като левскар , който от 5 годишен е ходил на Герена и е плакал дори при равен...Не съм виждал по -голям резил . Левски на Гунди удари дъното !!!Смей се мустакат палячо , теб има кой да те съди, но не и агитката. Тя ще продължава да ти бърше задника докато се наакваш всеки ден и всеки час , все повече и все повече ...

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 авг 2013 11:53

Дълбоко се съмнявам в оздравителния път, щом е махнат и Мюлдер. Убеден съм че никакъв смислен мотив за него не може да приложен. Явно единственият проблем му е заплатата. Останалите ОК, но да не забравяме, че нови няма, а някой трябва все пак да играе. Интересно ми е ако Генков бъде наказан или недай Боже контузен или пък някой от многото ни защитници. Все пак е нормално някой да получи картони

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 14 авг 2013 11:54

bobo_13 написа:Хахах абе Вие нормални ли сте???? Не беше ли Наско който доведе Мюлдер и викаше ебаси големият футболист взехме, юноша на Фейенорд???? Къде беше Наско лятото когато се договаряше Лопес???? Спа и пуши пури???? Какво става с БГ лекетата в Левски начело с Гаджев, Димов и Ангелов????
Ако беше някой друг директор и треньор след толкова провалени мача дали още щеше да е директор ???? Не си ли спомняте и Илиян и Митов и те се оплакваха, че няма футболисти в Левски, но тогава никой не чуваше. И трябваше да дойде сръбско недоказало се "светило" ( все пак и без него ПАртизан става шампион:) за да разберат. Смях и сега НАско няма ли нещо да отнесе глоба, затова че 3 месеца спи и цуца пари. Нали той е спортно-технически директор и за 4 мача 4 токи е подигравка просто и показва колко си разбира от работата НАсето. А Вие викате БРАВОС????
Слепили сте Левски смени една камара треньори и директори през последните 5 години и играе все по един и същи дърварски начин. Лошото е, че дори и да се уцели добър играч играе само един полусезон. После прави подготовка с българския отбор и дотам. Последен применр Гари Родригес, пролетния полусезон звезда, направи лятна подготовка с Левски и сега и за Б група не става:) А Левски има цели 6-ма треньори , на 2-ма футболиста по треньор се падат:))

Ти си в много голяма грешка. Пишеш е така колкото да не е без хич. Вземи провери кога дойде Мюлдер кой бяха тогава в Левски. Иначе за какво са ни такива играчи с големи заплати за БГ. С тях без тях все тая.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 14 авг 2013 11:54

Единствено не ми се искаше да се гони Дъстли, за Жоао Силва съм раздвоен, Рамос и Лопес не стават, но оставаме съвсем без играчи, повечето ни кадърни юноши са преостъпени а до мача с Литекс се съмнявам ,че ще има нови играчи, отделно ако дойдат няма да са подготвени...
То нови щеше да има след мача в Гоце Делев, но нещо Сираков ни лъже много яко.

Потребителски аватар
FilevV
Контакти:

Мнениеот FilevV » 14 авг 2013 11:54

Чужденците , трябва да са класа над БГ футболистите,но Кевин Бру по-добър ли е от юношите на клуба?
Ако оправданието са заплатите, звучи глупаво нормално е играчи да взимат по 5-8 000, ако пък са съгласни на по-малко още по-добре но явно са некадърни. А и 6 треньора :evil:

Върни се в “Архив”