Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!
Много правилно решение но дано на тяхно място дойдат много по-класни попълнения
Левски до гроб!!!

- Middlesbrough
- Контакти:
Сираков: Решението за четиримата е мое, с тях не можем да постигнем целите си
Лъже като дърта циганка Насето ...
Махат играчите с най - високи заплати ! Мюлдер и Рамос са добри ! Особено Мюлдер е сигурно най - класния десен бек в А група
И малко да разбираш от футбол ще разбереш . че Мюлдер ти е един от най - добрите играчи , а ти го махаш , ясно е защо в отбора НЯМА ПАРИ
Батков е наредил според мен !
Докато Борат е собственик няма оправия пичове

Офтопик:
Middlesbrough написа:Сираков: Решението за четиримата е мое, с тях не можем да постигнем целите си
Махат играчите с най - високи заплати ! Мюлдер и Рамос са добри ! Особено Мюлдер е сигурно най - класния десен бек в А група
И малко да разбираш от футбол ще разбереш . че Мюлдер ти е един от най - добрите играчи , а ти го махаш , ясно е защо в отбора НЯМА ПАРИ
Ако слуховете, че Мюлдер настройва чужденците срещу българите са верни, то и Меси да е трябва да си ходи.
А за Бай Ганя си си прав.
Да добавя, че тук вече имаме първото управленско решение на Мокета, за което той застава. Което е интересно само по себе си.
-
- Контакти:
Престъпника Батков и тото мафиотите Тонев и Сираков продължават гаврата с Левски!Дъстли Мулдер е най-добрият футболист на Левски в последните 5 години те го гонят безобразници такива!Имам един апел към жалките журналисти,ще покаже ли някой,че има топки и да пита Сираков,чувал ли се е с кумашина му пред реванша с Иртиш???????????????????????????????????????????????????????
Според Сираков нали само Рамос ставаше за отбора. Сега как да му повярваш на преценката за новите футболисти.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- Middlesbrough
- Контакти:
RIR написа:Middlesbrough написа:Сираков: Решението за четиримата е мое, с тях не можем да постигнем целите си
Ако слуховете, че Мюлдер настройва чужденците срещу българите са верни, то и Меси да е трябва да си ходи.
А за Бай Ганя си си прав.
Да добавя, че тук вече имаме първото управленско решение на Мокета, за което той застава. Което е интересно само по себе си.
Ебаси слуховете , много са удобни : )
Мюлдер си тръгва ,ама другите Български недоразумения остават : )(няма да си губя времето да ги изброявам ) якооо

Офтопик:
Много ми е интересно как ще играем без алтернатива на десен защитник и само с Генков без негова резерва. Трябват нови футболисти възможно най-скоро
Рамос и Мюлдер да идват на Армията 
Само, че заплатите на половина!

Последна промяна от Teo на 14 авг 2013 11:02, променено общо 1 път.
Много правилно решение на Наско и треньора.Този,който ги е довел, сега той трябва да им плаща неустойките.Но проблемът е,че и други има за гонене,но това сигурно,ще стане през зимата.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- mistreated
- Контакти:
Teo написа:Рамос и Мюлдер да идват на Армията
Айде без Рамос, а

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...