Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот berbatov » 12 авг 2013 22:00

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Мерси за честитката!На новото ръководство,дано му тръгне "по-вода"!
Сигурен съм(всъщност,сигурен съм в Тодоров),че ще намерят и повече от 3 мил. до Нова година!

Е, след като ги намерят и ги внесат, могат и да започнат процедурата за излизане на борсата. Вярно, ще трябва да са платили и поетите дългове, и да не правят нови, но Александру Лупеску е пич, той знае как 8-)

ПП-Моля, не пиши, като тийнейджър, след като от 10 години си извън България! Да напишеш " по-вода" е приоритет на ЦСКА_ завинаги :mrgreen: :mrgreen:

Абе ще намери Сашето 3 милиона евро, не е толкова прост ама после..
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2013 22:04

berbatov написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Сигурен съм(всъщност,сигурен съм в Тодоров),че ще намерят и повече от 3 мил. до Нова година!

Е, след като ги намерят и ги внесат, могат и да започнат процедурата за излизане на борсата. Вярно, ще трябва да са платили и поетите дългове, и да не правят нови, но Александру Лупеску е пич, той знае как 8-)

ПП-Моля, не пиши, като тийнейджър, след като от 10 години си извън България! Да напишеш " по-вода" е приоритет на ЦСКА_ завинаги :mrgreen: :mrgreen:

6 милиона евро му трябват, за да запълни едни дупки, които не дават възвръщаемост. Режийните за отбора са отделно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 авг 2013 22:10

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

Ей,тая Сиса ти е влезнала под кожата!Дори в мои грешки от недоглеждане в бързината,пак нея виждаш. :mrgreen:

Какво ти пречи да и напишеш:
Кефиш ма шти звънна ! :lol:

Може и така:
Здрасти,маце кво си прайкаш?? :lol: Аз ли трябва да те уча,как да ухажваш жените(момичетата) !!?? :mrgreen: Предполагам не си много по-малък от мен?
Офтопик до тук!
Стига с тоя Лупеску, :lol: предпочитам да си говорим за Тодоровски,в него ми е надеждата! :)

пп Нали знаеш ,че само се шегувам. :twisted:
Последна промяна от CSKA 78 на 13 авг 2013 14:11, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2013 22:22

Янис Зику написа:Аз преди дни се замислих кой е добър вариант за евентуален заместник на Стойчо и Петев се оказа най-добрия вариант за мен. Това не значи, че искам да махнат Младенов.

:o :shock: петев?????

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 12 авг 2013 22:52

Дрогираните фенове си искат Титан, защото сега няма пари за дрога.
Аман от скапаняци в тая държава, кой ли ден ще си теглим каиша и да се махаме от тая проклетия настанала в България.
Ще продължаваме да копаем дъното, докато Турция не ни смаже. Леко и бавно България затихва благодарение на простия и необразован народ, народ 90%, от който мисли как да крадне: днес да мине утре да дойде. Няма такова беззаконие. Държавните учреждения е пълно с хора дето не им пука, че ще пръснат стотици хиляди или милиони левове за прищявки независимо, че са голи и боси.
Някой хора си мислят, че нещата ще се оправят, но от голям оптимист, нормалния човек в тая държава се е превърнал в песимист, защото няма светлина в тунела на това пропаднало общество от парцали и все същите педали(политици-нарекли се те!!!).
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 12 авг 2013 22:54

Кашчей написа:
berbatov написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

6 милиона евро му трябват, за да запълни едни дупки, които не дават възвръщаемост. Режийните за отбора са отделно.

Добре де.. прави каквото може човека- не е милиардер, коато Абрамовски. После ще го питаме какво е откраднал и колко :)

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 12 авг 2013 23:02

blac_black_cat написа:Дрогираните фенове си искат Титан, защото сега няма пари за дрога.
Аман от скапаняци в тая държава, кой ли ден ще си теглим каиша и да се махаме от тая проклетия настанала в България.
Ще продължаваме да копаем дъното, докато Турция не ни смаже. Леко и бавно България затихва благодарение на простия и необразован народ, народ 90%, от който мисли как да крадне: днес да мине утре да дойде. Няма такова беззаконие. Държавните учреждения е пълно с хора дето не им пука, че ще пръснат стотици хиляди или милиони левове за прищявки независимо, че са голи и боси.
Някой хора си мислят, че нещата ще се оправят, но от голям оптимист, нормалния човек в тая държава се е превърнал в песимист, защото няма светлина в тунела на това пропаднало общество от парцали и все същите педали(политици-нарекли се те!!!).

Всичко ще се оправи, не се депресирай. Всеки си има проблеми, такова е времето.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 13 авг 2013 22:47

Засега ЦСКА се управлява на сляпо и никой не знае, какво става. Щом в работата е замесен Лупи, винаги има подозрения за нещо нечисто. Не случайно го чака затвор и то за доста дълго време.Все се надявам, че този път си е взел поука и играта му ще е по-резур(лтатна-имам предвид на втория фронт. Тонев обяви вече, че Левски ще гони всичко по-всякакви начини за 100 годишнината. Какво значи фразата "...всички средства" ще разберем съвсем скора. Лудогорец макар и млад клуб напипа,ъ коиса силните във БФС и се залепи за тях. Домувчиев ръси пари наляво и дясно за съдии и отбори - приятли. Ботев също има дебели пачки и няма да се откаже от борбата за титлата. Получиха всичко нагоготово и се борят единствено със себе си. Според мен им е рано за титлата, още са са зелени и им трябва самочувствие и история, фенове си имат! Надявам се ЦСКА да живни съвсем скоро и да заеме мястото си сред първите.. Трудно ще е , но при новата форма на шампионата всички грешки са поправими. Като започнем с първите седем места и стигнем до челото на А група. Една победа ще даде супер импулс на новите ни момчета и машината ще заработи. Да, мъки ще има, но ще са честни, с кръв и пот, на терена. Така ние феновете ще ги разберем дори ако не успяват, но са дали сърцата си! Така аз разбирам футбола - игра до последен дъх. Като феномен отдавна излязъл от рамките на обикновенния спорт.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 авг 2013 00:41

Кашчей написа:
berbatov написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

Я кажи ти ,като толкова знаеш ,кой е на левски собтвеник и кой ше им запълва дупките?!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 авг 2013 11:57

Искам да задам един прост въпрос към критикарите на сегашното ръководство:какво би станало ,ако утре Томов,Тодоров иСтойчо кажат,че напускат и не искат повече да се занимават.Моля дайте прогноза и конкретна, РЕАЛНО обоснована алтернатива за нов начин на управление. ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”