Само "Левски" и ЦСКА ли са виновни?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Mihal31
Контакти:

Re: Само "Левски" и ЦСКА ли са виновни?

Мнениеот Mihal31 » 13 авг 2013 21:42

Изключително смешен спор, изпълнен с грозни обиди, аз съм привърженик на ЦСКА, но ми е обидно като чета каква злоба се лее от нашите фенове, та ние сме на път да загубим отбора си, никой разумен човек не иска да инвестира пари при нас, и нормални привърженици които отиват да се любуват на футбола нямаме, гледам по някой мач на Лудогорец, може да няма много хора но виждам жени деца семеиства отишли да гледат отбора, ми я погледнете публиката на левски и ЦСКА, кой нормален човек би отишъл на мач при такива агитки, истинските привърженици отдавна не ходят на мачове, какво да видят.. биещи се с полицията аутсайдери които от футбол разбират колкото баба от космически апарат, непрекъснатите обиди на селяни, еи това вече истински ме разсмива, да живееш в един от най грозните, мръсни градове на Европа, бащати или дядо ти да са дошли от родните си места, настанени от партията в грозни блокове, пример за хай лаиф да са ти Азис и Николета Лозанова, и да имаш самочувствието че си повече от другите, това не го разбирам

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2013 21:43

Show Must Go On написа:Що не вземете да се обедините двата "ултра-мега-хипер-гранда" и пак да "мачкате" наред :lol: Малко паднаха на земята двата отбора и феновете им почнаха да ревааааааааат, ама от какво реват - от това, че няма кой да ги прави шампиончета и да им подарява победките и играчите на другите отбори. Далеч съм от мисълта, че не трябва да ги има двата отбора, но всичко даром - АЙ СТИГА ВЕЧЕ :idea: ВИНОВНИ са тези, които много години наред мачкаха всичко друго в полза на тези два отбора. Да не говорим, че феновете им станаха безскрупулно нагли и безочливи. Затова и ви мразят останалите. А колкото до това, колко много фенове имали по другите населени места - да, но около 90% от тези фенове не знаят и по двама играчи от тези техни любими отбори.

Има го и това, което казваш, но пак питам - Какво са виновни "Левски", че в последното десетилетие ходят предимно вандалите на стадиона, а не обикновените привърженици? От доста години почти не ходя на футболни мачове на любимия клуб. Посещавам по една или две срещи на сезон, но това е прекалено малко в сравнение с едно време. И това заради шепа вандали, от които истинските левскари твърдо се разграничават.
Последна промяна от daniel875 на 13 авг 2013 21:51, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 13 авг 2013 21:44

Щастлив съм ,че футбола в България все пак достигна страната и влезе в Европа/няма столични и провинциални отбори/.Какво искам да кажа-видях най-после,че дори и фаворизирани столичните отбори са във втората половина от таблицата .Измислените "грандове" за които от сутрин до вечер се пише по вестници,гледаме по телевизии,четем дискусии вече никой не го е страх от тях.Дори пристигнали с 16 полеви играчи те често вече са побеждавани и никой няма страх от тях.Сега в България се говори за Лудогорец,Литекс,Ботев Пловдив,Берое,Локомотив Пловдив.Това е революция !!!Тя трябва да стане и в главите на не вече Великите Левски и ЦСКА.И колкото по бързо стане толкова по добре за тези два отбора.А за историята който следи-подчертавам ФУТБОЛА той знае-кой ви създаде уважаеме,как крадяхте футболисти от провинцията,какви привилегии имахте,какви бази имахте,какви съдии отгледохте. БКП им трябваха 2-3 представителни отбора,те трябваше да са лицето на страната/по евтино/,а другите бяха кръводарители-това е простата истина.
Последна промяна от mariuskirkov на 13 авг 2013 21:45, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2013 21:45

Mihal31 написа:Изключително смешен спор, изпълнен с грозни обиди, аз съм привърженик на ЦСКА, но ми е обидно като чета каква злоба се лее от нашите фенове, та ние сме на път да загубим отбора си, никой разумен човек не иска да инвестира пари при нас, и нормални привърженици които отиват да се любуват на футбола нямаме, гледам по някой мач на Лудогорец, може да няма много хора но виждам жени деца семеиства отишли да гледат отбора, ми я погледнете публиката на левски и ЦСКА, кой нормален човек би отишъл на мач при такива агитки, истинските привърженици отдавна не ходят на мачове, какво да видят.. биещи се с полицията аутсайдери които от футбол разбират колкото баба от космически апарат, непрекъснатите обиди на селяни, еи това вече истински ме разсмива, да живееш в един от най грозните, мръсни градове на Европа, бащати или дядо ти да са дошли от родните си места, настанени от партията в грозни блокове, пример за хай лаиф да са ти Азис и Николета Лозанова, и да имаш самочувствието че си повече от другите, това не го разбирам

Аз точно това казах малко след теб. От доста години почти не посещавам мачове на "Левски" в София. Извън столицата съвсем не ходя. Да не съм луд? Там са ултрасите, които само вилнеят.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2013 21:49

mariuskirkov написа:Щастлив съм ,че футбола в България все пак достигна страната и влезе в Европа/няма столични и провинциални отбори/.Какво искам да кажа-видях най-после,че дори и фаворизирани столичните отбори са във втората половина от таблицата .Измислените "грандове" за които от сутрин до вечер се пише по вестници,гледаме по телевизии,четем дискусии вече никой не го е страх от тях.Дори пристигнали с 16 полеви играчи те често вече са побеждавани и никой няма страх от тях.Сега в България се говори за Лудогорец,Литекс,Ботев Пловдив,Берое,Локомотив Пловдив.Това е революция !!!Тя трябва да стане и в главите на не вече Великите Левски и ЦСКА.И колкото по бързо стане толкова по добре за тези два отбора.А за историята който следи-подчертавам ФУТБОЛА той знае-кой ви създаде уважаеме,как крадяхте футболисти от провинцията,какви привилегии имахте,какви бази имахте,какви съдии отгледохте. БКП им трябваха 2-3 представителни отбора,те трябваше да са лицето на страната/по евтино/,а другите бяха кръводарители-това е простата истина.

Не е точно така, защото едно време много бяха силните отбори у нас - "Левски", ЦСКА, "Ботев", "Славия", "Локомотив" София, "Черно море", "Ботев" Враца, "Локомотив" Пловдив - нарочно не ги изписвам с отделните имена през годините, защото са много.
Това, че "сини" и "червени" обираха почти всичко, стимулираше малките още повече да бълват и така правеха големи отбори. Имаха много силни школи.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 авг 2013 21:54

Червени Воини написа:
джони написа:Kак да не са виновни,колко отбора фалираха заради ЦСКА-Пирин,Ботев,Вихрен,Черноморец и т.н,а от Левски колко отбора плакаха заради съдийска сеч-то не беше свирена симулация при свалена обувка,дузпа за игра с глава,та чак до червен картон за игра с гърди.Баси мамама,тея хора които пускат,такива теми нямат ли поне капка морал и чест?????????

И как точно ЦСКА е фалирал Пирин,Ботев,Вихрен,Черноморец и т.н ???????? :oops:

Ми как - е така с мерак. Какво като ЦСКА плати до стотинка 450 000 лева за трансфера на Спас на Пирин или пък че плати милион евра на акулите, а пък те завалиите още са в елита и са живи живенички. ЦСКА се разплати до стотинка и с Вихрен, ама нали има хора, които още вярват, че една лъжа изречена 100 пъти ще стане истина? Да не говорим, че за морал е тръгнал да говори човек, чийто отбор уж щеше да започне на чисто от окръжните групи а само месец два след тези изказвания на възрожденците му същите взеха тихомълком лиценза на Металик и затриха този отбор, който трябваше да почне от аматьорските групи, от където уж щеше да почне чистия Ботев.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 13 авг 2013 21:56

Чудно как винаги срещу ЦСКА и подуене, провинциалните отбири винаги си пълнят стадионите, а срещу Любимец има 4 хиляди(примерно)? :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 13 авг 2013 22:03

Това което става с комунистическите мастодонти е нормален процес,който вече приключи отдавна в страни като бившото ГДР,Чехословакия,Унгария,дори и в страни от Източна Европа като Беларус и Украйна,където Динамо Минск и Динамо Киев съществуват ,но разбира се при равни условия не могат да хванат ръка,единствен бастион на комунистическия футбол остана Сърбия,но и те и затова са толкова зле там.Та вижте примера на всички тези страни и после говорете за катаклизми и че нямало да има футбол

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 13 авг 2013 22:04

Червени Воини написа:Чудно как винаги срещу ЦСКА и подуене, провинциалните отбири винаги си пълнят стадионите, а срещу Любимец има 4 хиляди(примерно)? :lol:

Да бе и повечето са фенове на панчарево и подуяне нали ;)

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 13 авг 2013 22:05

ЦСКА и Левски имат привърженици в цялата страна за разлика от другите отбори,чиито привърженици са само местни.И аз не съм от София,но подкрепям ЦСКА.Това е положението-нито Лудогорец,нито Литекс могат да наберат фенове в страната,защото са фирмени отбори на собствениците си.Ботев Пд и Локо Пд освен от града имат и привърженици от пловдивските села и дотам.Аз съм от Пазарджик,който е на 30 километра от Пловдив и може да се каже,че познавам доста хора,интересуващи се от футбол.И няма нито един фен на Ботев или Локото-всичките са или левскари или цесекари.

Върни се в “Свободна зона”