А група:Черноморец-Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- venko 1984
- Контакти:
- ihalamadrid
- Контакти:
Re: А група:Черноморец-Ботев Пловдив
slash1912 написа:Завръщаме се на стадиона,донесъл ни толкова незабравими моменти това лято.Интересно ми е ако вкараме гол,как ще го обяви диктора на стадиона
Гол майстор ТОДОООООООООООООООООООООООООООООООООООООР
- НЕДЕЛЕВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ!!!!!
ТОДОООООООООООООООР ?
- НЕДЕЛЕВВВВВВВВВВВВВ
ТОДООООООООООООООР ?
-НеделевВввввввввв
Разултат на мача 0:3 за Ботев Пловдив.
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

В тоя форум има наши "фенове" , от които откровено ме е срам! Няма да споменавам имена, то се вижда. То бива селяния, ама тва идва малко в повече.
- bulgaro
- Контакти:
El Grande Capitan написа:bulgaro написа:Тежък мач, загубата няма да е изненада, а напълно възможна. Ние сме в шок и не е ясно, дали ще излезем от него до неделя. Хората, които бързат да изпращат в Раковски Домо, Дяков и другите, спрете се и изчакайте
Кво му е лошото Валерката да иде малко при мама в Ракуски-да му се избистри главата седмица-две, да хапне малко домашни манджи и след тея две седмици да се върне преобразен като головата машина, която всички очакваме да стане?![]()
![]()
Домо, добре, ще го изпратим в Раковски, семейната атмосфера ще му се отрази чудесно, но какво ще правим с Педро и Ромарио, може би и тях трябва да ги изпратим у дома, в Холандия, защото и те на са това, което всички очакваме да станат?
Не отричам грешките на Дяков, но хайде спомни си представянето на Даната Христов в Мостар и в мача срещу Евроазиатските идиоти, когато игра разконцентрирано и беше с основна заслуга за допуснатите голове. Седмици по-късно обаче, вече блестеше и в двата мача срещу Щутгарт. За това, не бива с лека ръка да зачеркваме играчи. Има мачове, в които просто не им спори играта, но в други са на върха. Така е във футбола. Колкото до мача с Любимец, при 30 удара във врата и отбелязан само един гол е нелепо да виним за загубата защитата.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- El Grande Capitan
bulgaro написа:El Grande Capitan написа: но какво ще правим с Педро и Ромарио, може би и тях трябва да ги изпратим у дома, в Холандия, защото и те на са това, което всички очакваме да станат.
Нда....и аз това се питам....
Има разлика обаче-Домовчийски го познаваме и знаем на какво е способен и е съвсем нормално да искаме да играе както може-от него се очаква да къса мрежи защото знаем че може, Ромарио не го знаем и аз лично не знам кво да очаквам, Педро е ОК, а за разлика от повечето пишещи тук аз все още много вярвам че Анисе ще е супер в дългосрочен план.
Между другото-кви обвинения за защитата срещу Любимец, няма такова нещо, защитата най-малко ни е виновна...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- Dexter Lord
- Контакти:
С изключение на Джинич, който беше трагичен.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Не съм оптимист за моя отбор в този мач.
И двата отбора ще изходят от позициите на загубили последните си мачове, но разликата е, че
ние губим за трети пореден път и то по все един и същи нелеп начин. Нищо не ни пречи да продължаваме
да губим по същия начин де...
Иначе - в този двубой домакинския фактор ще бъде само за статистиката. Едно, че, като публика ще бъдете повече от нас и второ, че обстановката
и на вас и на футбалерите ви е до болка позната. Освен да си пожелаем хубав и качествен двубой - друго не ни остава, а ако е
рекъл Господ да не получаваме гол след 90' може и ние да бъдем помилвани от съдбата.
[offtopic]Честно казано имаме по-добър от миналата и по-миналата година отбор, но го чувствам/е, като млада, секси и красива невяста предразположена за удоволствия, но пък с девствен колан заключен от сто катинара.
[/offtopic]
И двата отбора ще изходят от позициите на загубили последните си мачове, но разликата е, че
ние губим за трети пореден път и то по все един и същи нелеп начин. Нищо не ни пречи да продължаваме
Иначе - в този двубой домакинския фактор ще бъде само за статистиката. Едно, че, като публика ще бъдете повече от нас и второ, че обстановката
и на вас и на футбалерите ви е до болка позната. Освен да си пожелаем хубав и качествен двубой - друго не ни остава, а ако е
рекъл Господ да не получаваме гол след 90' може и ние да бъдем помилвани от съдбата.

[offtopic]Честно казано имаме по-добър от миналата и по-миналата година отбор, но го чувствам/е, като млада, секси и красива невяста предразположена за удоволствия, но пък с девствен колан заключен от сто катинара.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- El Grande Capitan
Dexter Lord написа:С изключение на Джинич, който беше трагичен.
В защита нещата по-трудно се напасват според мен, а и момчето е на два мача с нас, тва не беше проблема, може и още две грешки да беше направил и пак да бием със 7-4 примерно...

На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
El Grande Capitan написа:Dexter Lord написа:С изключение на Джинич, който беше трагичен.
В защита нещата по-трудно се напасват според мен, а и момчето е на два мача с нас, тва не беше проблема, може и още две грешки да беше направил и пак да бием със 7-4 примерно...
Така е! Само преди два месеца, сезона за Данчо Христов, започна отчайващо. А днес е в Македония, заедно с националите на България!
ntodorov написа:Не съм оптимист за моя отбор в този мач.
рекъл Господ да не получаваме гол след 90' може и ние да бъдем помилвани от съдбата.![]()
[offtopic]Честно казано имаме по-добър от миналата и по-миналата година отбор, но го чувствам/е, като млада, секси и красива невяста предразположена за удоволствия, но пък с девствен колан заключен от сто катинара.[/offtopic]
Майтапа на страна, но Бургас това лято ни стана като втори роден град

Симпатични сте ми, но на нас победата ни трябва много!Влизаме в тежка серия.