Само "Левски" и ЦСКА ли са виновни?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Само "Левски" и ЦСКА ли са виновни?

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2013 20:01

Teo написа:
DmG написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Без подуяне и без нас нема да има футбол в нашата държава, който не го е разбрал още, да го разбира!

Без вас е имало футбол. Като гледам, без вас има дори много по-добър и интересен футбол!
Вие Панчарево ли сте, ако Левски е Подуене?

И какъв футбол е имало без нас, професоре?

Без нас футбол не може да има........защото футбола се върти около нас!

Върти се около кухата ти глава :) Те във Англия не заспиват без да са погледнали новините около " Харизмата" и " отбора на всички власти " .

В България 75% от хората се интересуват от тези 2 отбора! Това, че в момента има някаква провинциално израстване ще бъде до време, стъпят ли си на краката двата гранда пак ще се затрият всички останали отбори като старите пари едно време.

В България повече от 60 % от хората изобщо не се вълнуват от футбол, камо ли от вас или Левски!

Ти кой си от подписа ми :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 авг 2013 20:03

Кашчей написа:
Teo написа:Без подуяне и без нас нема да има футбол в нашата държава, който не го е разбрал още, да го разбира!

Без вас е имало футбол. Като гледам, без вас има дори много по-добър и интересен футбол!

Изчезването от футболната карта на Левски или ЦСКА ще навреди до такава степен на футбола у нас, че А група ще намалее сериозно от към отбори, а може и да се разпадне. Както е известно преди около 2 месеца от Футбол Про медия сключиха договор с БФС за ТВ правата за следващите 5 години с цена 15 милиона лева, което прави по 3 милиона лева на година, които се разделят пропорционално от отборите. Това означава, че всяка година в касите на клубовете влизат по около 200 000 лева. И ако за отбори като Лудогорец, Ботев, Левски и ЦСКА това са нищожни суми, то за отбори като Любимец, Пирин, Нефтохимик и др. тази сума се равнява на една трета от бюджета им. В момент, в който стане нещо с Левски или ЦСКА - изпаднат или фалират парите от ТВ правата отиват с най - малко 30 % надолу, което ще докара до фалит не малка част от отборите в А група. Достатъчно е 4 отбора да не могат да продължат първенството, при положение, че е започнало и цялотоп първенство може да иде на кино.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2013 20:04

Кашчей, преди години в България народът се вълнуваше от футбол, защото можеше да му остава време за развлечение. Сега как да остане свободно време, след като на почти всички ни искат душата с безбройните данъци?
Иначе си прав за това, че не бива да се въртят нещата само около двата отбора, но пък е добре да има водещи клубове в съответната страна. Не можеш да ме убедиш, че всички могат да бъдат на върха. "Дунав" едно време, когато победиха "Рома", бяха герои, но днес са в плачевно състояние. Дано скоро да се върнете в елита!
Най - големият проблем на родния спорт като цяло е, че няма ред и дисциплина. Именно това възпитаваше социализмът.
Последна промяна от daniel875 на 13 авг 2013 20:06, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 авг 2013 20:05

Кашчей стегни се... имали изобщо някакъв смисъл да се играе футбол без двата гранда и над 60% фенска маса в цяла България :? Не мога да приема да гледам дербита от типа Любимец срещу Пирин или Олимпик Тетевен срещу Ботевград...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2013 20:07

bobonikolov написа:
Кашчей написа:

Изчезването от футболната карта на Левски или ЦСКА ще навреди до такава степен на футбола у нас, че А група ще намалее сериозно от към отбори, а може и да се разпадне. Както е известно преди около 2 месеца от Футбол Про медия сключиха договор с БФС за ТВ правата за следващите 5 години с цена 15 милиона лева, което прави по 3 милиона лева на година, които се разделят пропорционално от отборите. Това означава, че всяка година в касите на клубовете влизат по около 200 000 лева. И ако за отбори като Лудогорец, Ботев, Левски и ЦСКА това са нищожни суми, то за отбори като Любимец, Пирин, Нефтохимик и др. тази сума се равнява на една трета от бюджета им. В момент, в който стане нещо с Левски или ЦСКА - изпаднат или фалират парите от ТВ правата отиват с най - малко 30 % надолу, което ще докара до фалит не малка част от отборите в А група. Достатъчно е 4 отбора да не могат да продължат първенството, при положение, че е започнало и цялотоп първенство може да иде на кино.

Бобо, тогава си направете първенство на "Недосегаемите", тези, които пожизнено са в А група, защото без тях няма да е интересно.. може да лъжат, да мамят, да крадат и не плащат-те трябва да са в А група?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 13 авг 2013 20:07

Отговорът на въпросът е "ДА"!

Манталитета на хората е сбъркан и подкрепят два изкуствено надути отбори, не защото ги обичат, не защото са им близки, не защото са израснали на стадиона, а защото години наред са представяни като единствените, изборът е сини или червени, защото едничката им радост в живота е отборът им да е с титлата, защото ст. преподавателката ми в университета ме попита от кой отбор си в България, след като и бях казал, че съм от Ботев и тя визираше Левски или ЦСКА... но жената е на 75 години, израснала е в един ужасен режим, такъв и е манталитета!

Дами и господа, комунизма свърши! Време е да покажем, че сме хора с морал и чест и да си го кажем на чист български,

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯТ СИ ОТБОР!!!

п.п. Футбол ще има без всеки един отбор, Левски и ЦСКА не са нищо по-различно от 2 софийски отбора, ако ги няма на сцената (визирам А или поне Б група) , то за няколко години 3/4 от феновете им ще си имат друг любим отбор.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2013 20:08

Teo написа:Кашчей стегни се... имали изобщо някакъв смисъл да се играе футбол без двата гранда и над 60% фенска маса в цяла България :? Не мога да приема да гледам дербита от типа Любимец срещу Пирин или Олимпик Тетевен срещу Ботевград...

Да, обаче "Дунав" е отбор с история и не е редно да крета. Повече от тази гледна точка съм съгласен с него. Колко са българските отбори с победа над италиански клубове, и то от най - високо ниво? Мисля, че ЦСКА, "Дунав" и "Берое". Ще ме извинявате, ако пропускам някого.
Тази над резервите на "Лацио" не я броя. Нека бъдем обективни!
Последна промяна от daniel875 на 13 авг 2013 20:10, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2013 20:10

Teo написа:Кашчей стегни се... имали изобщо някакъв смисъл да се играе футбол без двата гранда и над 60% фенска маса в цяла България :? Не мога да приема да гледам дербита от типа Любимец срещу Пирин или Олимпик Тетевен срещу Ботевград...

Ихааа.... ми не ги гледай бе!

След 20 години, без Левски и ЦСКА нещата ще са се пооправили, надявам се. Вие да не мислиш, че сте популярни толкова в страната по естествен път?! Че ЦСКА го вкарват служебно в А група, как ли пък няма да му осигурят и фенове :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 13 авг 2013 20:10

Всичко, което се случва с двата ни гранда, трябваше да се случи за да разберат всички техни фенове, че футболът не се върти около тях! Всички отбори страдаха заради тях години наред, не искам просто да изброявам всичко, което е минало през главата ми за периода, който съм следил футболът в България! Омразата е толкова голяма, колкото е било непрекъснатото мачкане на всички други отбори с нефутболни средства! Стойчо да не реве като ощипана мома, а да си припомни годините назад! Айде със здраве и дерзайте! Все някога ще се вдигнете от мизерията в която сте попаднали!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 авг 2013 20:11

daniel875 написа:

Да, обаче "Дунав" е отбор с история и не е редно да крета. Повече от тази гледна точка съм съгласен с него. Колко са българските отбори с победа над италиански клубове, и то от най - високо ниво. Мисля, че ЦСКА, "Дунав" и "Берое". Ще ме извинявате, ако пропускам някого.

Точно тия по-добре изобщо да не се връщат от колко години си кретат по-долните групи, същото се отнася и за Спартак Плевен, ако бяха наистина големи отбори отдавна трябваше да са в групата на майсторите...

Върни се в “Свободна зона”