ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот vaskonti » 13 авг 2013 17:03

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Човек заеби какво ти говорят по медиите, трудно ми е да повярвам, че тези момчета ще направят нещо във вреда на клуба, защото и те го обичат колкото ти повярвай ми. Това с факлите на терена си е било винаги, една запалена факла примерно трудно се задържа повече от десет секунди в ръка, друг е въпроса вече кой къде я изхвърля, а относно бомбите пък, ние бехме първата агитка, която спря да ги прави и хвърля след нелепия инцидент с онова момче, докато примерно наркоманите продължават да я карат с тех. Относно пък анималс, винаги трябва да са с нас, разбирай го както искаш, но го приеми.

С 2 думи, не ви пука, че носите глоби на клуба след всеки мач, важното е да има "пиро"? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 авг 2013 18:14

Пирото го има и в шеста италианска, друг е въпроса защо некой тук реши да прави пари от подобни глоби. Шантав народ сме си и това е.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 13 авг 2013 18:19

Това с глобите е от УЕФА, иначе да пирото го има в почти цяла Европа и то в много по-големи количества.
Изображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 авг 2013 18:23

Защо никой не се оплаква от заплатите на Апостол Попов, Мболи, БадемОВ?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 авг 2013 19:10

No Pyro No Fun написа:Това с глобите е от УЕФА, иначе да пирото го има в почти цяла Европа и то в много по-големи количества.

Тоест, наистина не ви пука, че носите глоби на клуба? Важното е да си направите кефа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2013 19:40

vaskonti написа:
No Pyro No Fun написа:Това с глобите е от УЕФА, иначе да пирото го има в почти цяла Европа и то в много по-големи количества.

Тоест, наистина не ви пука, че носите глоби на клуба? Важното е да си направите кефа?

Васко, ти не разбра ли, че в почти цяла Европа има пиро-това България, Гърция, Румъния, Сърбия и Италия.... направо са уникални. А за мислене от хашлаци ми се струва твърде високо изискване-важен е кефът :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 авг 2013 21:50

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Яко страдате петко особенно като си чупите пръстите да вадите телефоните и апаратите като се запали хореото. Факли ще има на всеки мач, примири се, затова и има място за всеки на стадиона. Не ми се спори с теб петко, правил съм го вече няколко пъти безмислено е, просто съвета ми е не коментирай онова за което нямаш дори бегла представа.

И аз се убедих че няма смисъл.Понеже работата ми е свързана с много пътувания си купих ML.Или иначе казано
с платих кефа да се возя на такава кола.Та сега ви предлагам да направите и вие същото-да си заплащате кефа
като плащате глобите наложени но клуба.Справедливо е нали.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 авг 2013 21:53

Заплатите на "футболистите" и на Стойчо-младши трябва ли да се поемат от нас, за да си направя сметка за другия месец с парите?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 13 авг 2013 21:55

Червени_шампиони написа:Заплатите на "футболистите" и на Стойчо-младши трябва ли да се поемат от нас, за да си направя сметка за другия месец с парите?

Обърнахте се за малко срещу Animals, Цимбика каза 2 думи снощи при Кур Кравов и отново обърнахте плочата.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 авг 2013 22:07

Факли винаги е имало, а цимбика не го харесвам и той го знае това, цимбика е един наср.ан владайски селянин който е кръгла нула и 2012-та яде бой на паркинга пред сградата на Титан, цимбика медиите го правят страшен. Нула е, от най-кръглите. Много неща не са ви ясни за голямата уста.

Крум не съм го гледал от юни месец между другото и нямам представа какво е говорил калоян. Във Фейсбук най-голямата ни група, нещо от рода "Фенове и само единствено на ЦСКА София" е името и, може да видиш, че също си пиша против него където знам, че се чете 100%, нито снимка съм си свалял да ми не е профилна, нито съм ограничавал. Ако 16-17 годишните ги е страх от него си им пиши на тях.

ИзображениеИзображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”