ВЛ: Челси - Хъл Сити
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
Re: ВЛ: Челси - Хъл Сити
Започваме сезона ударно ... Победа с над 3 гола разлика. 

Силно съм притеснен от тия Барцелона.Напъват много за Давид Луиз.Дано не го продадем.Любимец ми е.Относно мача трудно начало и 2:0

- becks32milan
- Контакти:
Биете яко, мача отива на 4-ка или 5-ца. Луис не знам какво го харесвате толкова - супер хазартен играч, вярно - бележи голове, но не това е най-важното за защитника.
Тигрите се завръщат във ВЛ, за нас може да се каже нещо подобно.
След този мач играем с Астън Вила в сряда от 21.45 и след това в събота с Юнайтед. Очаквам да покажем толкова, колкото трябва.

fireblood написа:Тигрите се завръщат във ВЛ, за нас може да се каже нещо подобно.След този мач играем с Астън Вила в сряда от 21.45 и след това в събота с Юнайтед. Очаквам да покажем толкова, колкото трябва.
С Юнайтед играем в понеделник

pecata94 написа:fireblood написа:Тигрите се завръщат във ВЛ, за нас може да се каже нещо подобно.След този мач играем с Астън Вила в сряда от 21.45 и след това в събота с Юнайтед. Очаквам да покажем толкова, колкото трябва.
С Юнайтед играем в понеделник
Да, сега видях в сайта, че са го изместили. Това е добре, защото иначе 3 мача за 6 дни...
Ще кажа 2-1 след обрат с гол в последната минута на Лукаку.
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE
riak4 написа:Ще кажа 2-1 след обрат с гол в последната минута на Лукаку.
[offtopic][/offtopic]
Лукаку има още много време, за да стигне Вожда, но ако се случи този сценарий ще бъде едно малко превю (както се вика

Ledg написа:riak4 написа:Ще кажа 2-1 след обрат с гол в последната минута на Лукаку.
[offtopic][/offtopic]
Лукаку има още много време, за да стигне Вожда, но ако се случи този сценарий ще бъде едно малко превю (както се вика) и всеки ще знае какво да очаква от мини-Вожда.
Както има време да го стигне, така има и време да го надмине.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE