Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 13 авг 2013 11:52

MuFc1878 написа:Ицо, не одобряваш евентуално идване на Гарет Бейл? Имам предвид самият футболист, а не при какви обстоятелства би бил закупен!

Ако е за 20-25 мил МАКС да заповяда,но 70-80-90-100,че и един от най-сърцатите и обичани футболисти на Юнайтед да се използва за разменна монета...ТВЪРДО НЕ!!!Чисто футболно Бейл ми напомня на младия Райън Гигс и като цяло има нужните качества да играе в Юнайтед,но...на разумна цена.Между другото той не каза ли,че "иска в Мадрид"?
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 13 авг 2013 11:55

Алекс,може би съм малко краен в оценката си спрямо Бейл,но съм силно афектиран,че искаме да даваме Чича.Иначе сръвнението ми е подобно на твоите за Карик в НАЙ-силния му сезон :)
Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 13 авг 2013 11:57

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
MuFc1878 написа:Ицо, не одобряваш евентуално идване на Гарет Бейл? Имам предвид самият футболист, а не при какви обстоятелства би бил закупен!

Ако е за 20-25 мил МАКС да заповяда,но 70-80-90-100,че и един от най-сърцатите и обичани футболисти на Юнайтед да се използва за разменна монета...ТВЪРДО НЕ!!!Чисто футболно Бейл ми напомня на младия Райън Гигс и като цяло има нужните качества да играе в Юнайтед,но...на разумна цена.Между другото той не каза ли,че "иска в Мадрид"?

Именно и аз не искам Ернандес да ни напуска!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 13 авг 2013 11:59

Усещам, че днес ще има обявен трансфер 8-)
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 авг 2013 12:00

Нани бих го прежали за разменна монета, но като гледам, че ще добавят и 70М към футболиста. Ами много е алчен този евреин :| Реал, колкото и безумни пари да дават...145М за ЕДИН играч. Те го изкараха Меси или Роналдо :shock: Максимум 50М, които пак са много!
Не пипайте Чичарито!!!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 13 авг 2013 12:05

MuFc1878 написа:Нани бих го прежали за разменна монета, но като гледам, че ще добавят и 70М към футболиста. Ами много е алчен този евреин :| Реал, колкото и безумни пари да дават...145М за ЕДИН играч. Те го изкараха Меси или Роналдо :shock: Максимум 50М, които пак са много!
Не пипайте Чичарито!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cPMjBJW6kjg[/youtube]

1:40-1:42 ..... само заради тия две скунди ще го обичам вечно!!!
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 авг 2013 12:09

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Алекс,може би съм малко краен в оценката си спрямо Бейл,но съм силно афектиран,че искаме да даваме Чича.Иначе сръвнението ми е подобно на твоите за Карик в НАЙ-силния му сезон :)

Момент! Мнението ми за Карик е категорично и негативно от доста време насам,но и със сигурност не съм го квалифицирал като "еднокрако менте"..а и в крайна сметка каквото и да съм твърдял,никой не може да ме убеди че Карик е точния човек за Юнайтед в халфовата линия(и разбира се,този извод не го правя защото така ми е хрумнало),а просто защото от дистанцията на времето и на фона на силните фигури,които Юнайтед е имал в тази зона...Карик изглежда буквално като аматьор пред тях ;)

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 13 авг 2013 12:09

Гари Невил: От Юнайтед трябва да са луди, за да продадат Руни
13.08.2013 11:33
"Той е незаменим за клуба, защото е истински боец", смята екс-бранителят

Невил засипа Руни със суперлативи
Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед Гари Невил не вярва, че отборът може да продаде една от звездите в атаката си Уейн Руни.

През последните няколко седмици английският национал усилено е свързван с напускане на "Олд Трафорд", а медиите на Острова постоянно го спрягат с трансфер в Челси.

Ситуацията с нападателя е изключително интригуваща и с оглед на това, че той така и не игра в контролите на тима, а Дейвид Мойс оправда отсъствието му с контузия.

Невил е на мнение, че Руни е един от най-силните нападатели през последните години изобщо и трябва да остане в клуба.

"От Манчестър Юнайтед трябва да са луди, за да продадат Уейн Руни", коментира Невил, цитиран от "Дейли Меил".

"Заедно с Робин ван Перси той е най-успешният футболист що се касае до головете и асистенциите във Висшата лига през последните пет години".

"Дори и през миналата година, която като цяло бе спорна година за него, той се представи на ниво и имаше 22 гола и асистенции. През миналия сезон обаче Уейн играеше на различни позиции, не само в атаката на отбора. Той действаше и в халфовата линия, и по десния фланг, а освен това и като ляво крило".

"Мисля, че Руни е голям фактор за мачовете на отбора. В сегашния футбол има много малко личности в играта и Руни е един от тях, един от големите личности и борци на терена.

"От гледна точка на неговата личност, той е много трудно заменим футболист. Дори според мен той е най-важният футболист в Премиер лигата през последните осем години. Той е един от най-успешните футболисти изобщо за този период от време".

"Спечели най много титли за този период, а освен това винаги е присъствал на терена и е играл в почти всеки един мач за Юнайтед".

"Определено не растат по дърветата футболисти като него. Той е бележил по 20 гола и повече през всеки един сезон за отбора, а освен това се бори за всяка една топка във всеки един мач".

"Ако помните преди две-три години, Руни премина през тежка обществена ситуация, но въпреки това той продължи да иска, да играе футбол. Просто аз не виждам как в този момент Юнайтед ще продаде Руни. Смятам, че просто клубът няма как да го замени", завърши Невил.

Гари Невил е един oт най-успешните футболисти на английския шампион, като игра за отбора в периодa от 1992 година до 2011 година.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 авг 2013 12:15

Всякакви спекулации относно Роналдо трябва да приключат :arrow:
Своята роля за това Реал да се откаже от покупката на Бейл е изиграло и подписването на новия контракт на Кристиано Роналдо с "белия балет".

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 13 авг 2013 12:24

smoothc написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Алекс,може би съм малко краен в оценката си спрямо Бейл,но съм силно афектиран,че искаме да даваме Чича.Иначе сръвнението ми е подобно на твоите за Карик в НАЙ-силния му сезон :)

Момент! Мнението ми за Карик е категорично и негативно от доста време насам,но и със сигурност не съм го квалифицирал като "еднокрако менте"..а и в крайна сметка каквото и да съм твърдял,никой не може да ме убеди че Карик е точния човек за Юнайтед в халфовата линия(и разбира се,този извод не го правя защото така ми е хрумнало),а просто защото от дистанцията на времето и на фона на силните фигури,които Юнайтед е имал в тази зона...Карик изглежда буквално като аматьор пред тях ;)

Все си мисля,че когато професионалистите ни напуснаха по една или друга причина "аматьора" направи най-силния сезон в кариерата си,(ФАКТ) и станахме шампиони (ФАКТ) като той беше основен фактор в голяма част от мачовете."Аматьора" предния сезон сложи в малкия си джоб Джерард,Силва,Насри,Артета,Дембеле и т.н

vs Everton
61 passes completed (91%) – three players with more (Kagawa, Cleverley and Scholes)

vs Fulham
65 passes completed (97%) – two players with more (Cleverley and Rafael)

vs Southampton
115 passes completed (91%) – more than anyone on the field

vs Wigan
48 passes completed (84%) – two players with more (McCarthy and McArthur)

vs Liverpool
51 passes completed (85%) – two players with more (Gerrard and Allen)

vs Spurs
93 passes completed (86%) – only one player with more (Scholes)

vs Newcastle
66 passes completed (86%) – more than anyone on the field

vs Stoke
82 passes completed (87%) – more than anyone on the field

vs Chelsea
63 passes completed (90%) – more than anyone on the field

vs Arsenal
65 passes completed (84%) – two players with more (Mertesacker and Cazorla)

vs Villa
119 passes completed (89%) – more than anyone on the field

vs Norwich
98 passes completed (88%) – more than anyone on the field

vs West Ham
110 passes completed (95%) – more than anyone on the field

vs Reading
90 passes completed (84%) – more than anyone on the field

vs City
43 passes completed (74%) – more than any United player (Toure, Nastasic, Clichy and Silva with more)

vs Swansea
88 passes completed (94%) – more than anyone on the field

vs Newcastle
62 passes completed (79%) – more than anyone on the field

vs West Brom
60 passes completed (88%) – more than anyone on the field

vs Liverpool
56 passes completed (84%) – two players with more (Agger and Cleverley)

vs Spurs
39 passes complated (85%) – two players with more (Dembele and Phil Jones)

vs Southampton
45 passes completed (80%) – only one player with more (Jack Cork)

vs Fulham
62 passes completed (89%) – more than anyone on the field

vs QPR
52 passes completed (80%) – more than anyone on the field

vs Norwich
112 passes completed (94%) – more than anyone on the field
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”