Ботев - Любимец | 11.08.2013 | 18:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Ботев - Любимец | 11.08.2013 | 18:00

Мнениеот El Grande Capitan » 12 авг 2013 10:24

mariuskirkov написа:А аз мислех отново да ви похваля ,а то какво нищо-шамар за Мъри

Що па шамар за Мъри?
Е го е той си го каза човека: другия мач зимаме слона от цирка, слагаме го на мястото на Домко и биеме 3-0, щото слона за разлика от Домко, от 1 метър не прощава,,, :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 12 авг 2013 15:55

LordSirAlexFerguson написа:Лека победа с 0:3 на Любимец срещу БотевъИзображение

Зъл Любимец вършее из "А" група ИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 12 авг 2013 18:36

LordSirAlexFerguson написа:
LordSirAlexFerguson написа:Лека победа с 0:3 на Любимец срещу БотевъИзображение

Зъл Любимец вършее из "А" група ИзображениеИзображение

И пак си безкрайно далече от точна прогноза! Интересно дали щеше да се появиш, за да кажеш, че нищо не разбираш от футбол, ако Ботев бе вкарал поне 10 % от положенията си ?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 12 авг 2013 19:05

Какво толкова е станало, това е футбол, 11 срещу 11, затова е интересно, продължаваме напред!

Много се радвам, че първенството ни е интересно и ако разни софийски боклуци не купуват съдии и мачове, може и да стане едно от най-интересни в историята ни!

Petran2001
Контакти:

Мнениеот Petran2001 » 12 авг 2013 20:02

Аз лично нямам никакви забележки към отбора ни,с изключение на това, че не вкараха повече голове от противника, но имам такива към публиката ни - тя нямаше съперник, тя подцени мача, тя не натисна в правилните моменти, отделни нейни представители пак си бяха същите чобани от сорта "ай играйтииии веееее". Слаба публика, с основна заслуга за загубата ни. ;) Всеки от нас има много големи претенции при това със самочувствието, че без него Ботев не е същия... Това е абсолютно вярно. Без теб и мен няма Ботев!!! Няма Мъри, няма тоя, няма оня - няма ли ни нас, няма Ботев. Е, в тоя мач ни нямаше...пълна скръб бяхме, за разлика от отбора ни, който бе добър, но нямаше късмет!!!! Футболът не е нещо, което се отнася само до победи и загуби на отбора ти....това е груба перифраза на нещо, казано от друг.. ;)
КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА!!!
п.п. това също е казано от друг.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 12 авг 2013 23:34

Petran2001 написа:но имам такива към публиката ни - тя нямаше съперник, тя подцени мача, тя не натисна в правилните моменти,

Амамооууууу, публиката му била виновна...абе хора,осъзнайте се бе, на мачове с отборчета като Гоце Делчев, Любимец и прочее плява отбора би трябвало да няма никакви проблеми да бие на ходом дори без един човек на стадиона, то ако и срещу тея ше ги надъхваме, ебемти играчите....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 13 авг 2013 00:57

El Grande Capitan написа:
Petran2001 написа:но имам такива към публиката ни - тя нямаше съперник, тя подцени мача, тя не натисна в правилните моменти,

Амамооууууу, публиката му била виновна...абе хора,осъзнайте се бе, на мачове с отборчета като Гоце Делчев, Любимец и прочее плява отбора би трябвало да няма никакви проблеми да бие на ходом дори без един човек на стадиона, то ако и срещу тея ше ги надъхваме, ебемти играчите....

Еми да се върнем на стадионите като вземем да бием "отборчета като Гоце Делчев и Любимец" ли? Малки деца развяват знамена с блеснали очички и до тях дрЪтите се провикват "айди играитии вееее". Срам.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 13 авг 2013 08:34

Не мога да не се съглася. Има много дразнители в публиката. Или подкрепяй отбора или си стой пред ТВ и си псувай на воля.
Второто полувреме дори се местихме заради едни такива. То не се издържа, майна.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 13 авг 2013 09:19

Публиката била виновна че на стадион "Христо Ботев" жълто-черните паднали/думата е точна/ от село Любимец!Трябвало да има повече от 10 000 които да подкрепят неистово "канарчетата!Момчета /млади и неразумни/, престанете с вашите фантазии и слезте на земята,защото такъв срам скоро не съм виждал.Как може скъпо платени професионалисти да губят на собствен терен от такъв отбор?Според мен ще има много негативи за отбора след тази срамна загуба.Дано не съм прав!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 13 авг 2013 10:26

factotum написа:Еми да се върнем на стадионите като вземем да бием "отборчета като Гоце Делчев и Любимец" ли? Малки деца развяват знамена с блеснали очички и до тях дрЪтите се провикват "айди играитии вееее". Срам.

Не бе, не ме разбирай грешно, мисълта ми е да не ставаме като говедата края на миналия сезон: " Днеска бихме с публиката, утре-с публиката, после-с дванайстия играч...."

Еми майка му стара, днеска с публиката,утре с публиката, а с игра КОГА?

Че те утре ше искат и в контролите по 5000 агитка,та да се напънат малко. Тва са професионални играчи,на тях им се плаща за да вкарват голове, нали да не споменавам имена ( Домовчийски, тебе гледам), не да ги оправдаваме че нямало хореография и затова разбираш ли от тристатрийсеипет милиона положения вкарали един гол.
Прав е Мъри-такива мачове трябва да ги взимаме с абсолютен минимум усилия,нормално е публиката да отиде като на театър и да се наслади на петте или шестте гола, мощна агитка трябва за големите мачове,когато нещата са много по-равностойни и надъхването накланя везните в наша полза.....

Върни се в “Ботев”