Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот ZinedineZidane » 13 авг 2013 09:05

ФЕНОМЕН написа:Ако мачът се играе честно - лесна победа за Литекс с резултат от порядъка на 2-0,3-0.

Отношението ми към Левски е да кажем не особено положително, но подобни коментари са меко казано несериозни.
Значи ако Литекс бие, всичко е честно. А ако не, значи мачът е нареден... Ако Левски бие 1-0 с две атаки, а Литекс удари 3 греди, тогава нареден ли е мачът???
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 13 авг 2013 09:21

Според мен, българите имаме една специфична черта - много бързо да се лашкаме от крайност в крайност. Да Левски не играе успешно напоследък, но какво ще стане, ако вземе, че спечели мача, което не е чак толкова невероятно? Дори според мен, мачът е Х2. Няма чак толкова голяма разлика в класите между двата отбора и резултатът зависи най-вече от психическата нагласа за мача и това кой ще допусне по-малко грешки. Повечето дават прогнози във форума без да са запознати с играта на всички отбори и съответно няма как да бъдат напълно обективни в предвижданията си. Аз следя основно и почти изцяло Левски и затова мога да коментирам само неговата игра.

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 13 авг 2013 09:23

2:1
Последна промяна от fen na Slavia на 13 авг 2013 09:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 13 авг 2013 09:23

Отивате си на ралика. Нещо като ние в Разград миналия кръг. :roll:

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 13 авг 2013 09:35

Странджата написа:Истината е, че не само Литекс са по-добри сега от нас. Но това е половината истина. Другата половина е, че това е Левски - все пак не сме станали още нито Славия, нито Локо София. Вижте ЦСКА - нямат отбор, треньорът им е с до болка познат футбол, но даже и срещу Лудогорец имаха шанс да се върнат в играта. Тревожното е, че и ние, и те, не сме добре подготвени и не можем да изкараме деветдесет минути на високи обороти.
С прискърбие споделям, че очаквам да паднем, но се моля да не е с бездушна игра. А иначе - тази година се очертава като "време разделно" за софийските отбори ...

Странджата е прав. Ще падате, според мен с 1:0. Само внимавайте отзад, да не стане като с нас миналата седмица в Рязград :mrgreen: . Софийските отбори трябва да си преосмислиме тактиката на управление и най-важното - да намериме някой лев. Аз викам да си делнеме Гъзпром :mrgreen: , иначе Вечното дерби ще стане мега-селяния, дори по-голяма от наличната :mrgreen:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 13 авг 2013 10:22

2:0 за Литекс. Очаквам след мача генерални промени - ще припознаят в Мюлдер дявола и ще го махнат, ще вземат сърбина от втора лига на негово място.
Наско ще си измие ръцете, че е довел играч и е махнал скъпоплатен чужденец, а Батков ще каже - видяхте ли, махнахме хрантутника.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 авг 2013 10:28

ZinedineZidane написа:
ФЕНОМЕН написа:Ако мачът се играе честно - лесна победа за Литекс с резултат от порядъка на 2-0,3-0.

Отношението ми към Левски е да кажем не особено положително, но подобни коментари са меко казано несериозни.
Значи ако Литекс бие, всичко е честно. А ако не, значи мачът е нареден... Ако Левски бие 1-0 с две атаки, а Литекс удари 3 греди, тогава нареден ли е мачът???

Че ти чак сега ли разбра, че във подфорума на Левски е така? Запомни- когато противника бие всичко в реда на нещата, а когато Левски победи- е тогава мача е купен от столичани ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 13 авг 2013 10:35

Абе какво ако се играе мача, ако не се играе. Според мен в момента се презастраховате, защото макар след толкова издънки и тая слаба игра СИНЯТА фланелка продължава да ви плаши, затова се презастраховате, че ако паднете да кажете ето НСПП си доведе съдия, други начини и така. Признайте си че колкото и зле да е ЛЕВСКИ винаги може да спечели мач
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 13 авг 2013 10:56

1:2 :P
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Архив”