Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Re: СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

Мнениеот nostradamus » 17 окт 2008 13:30

PLOVDIV PEE 1912 написа:
nostradamus написа:ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ЛУПИ И ИМ ДАЙТЕ СЕЛСКИЯ,И БЕЗ ТОВА СТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ С ЧОРБАТА

АРЕ СТИГА СИ ДРЪНКАЛ БЕ,ДА МУ ЕБА МАЙКАТА

О.К.
Батков вън!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 17 окт 2008 13:48

Христолов: Чакайте истината през ноември
17-10-2008 13:19

Все още изпълняващият длъжността президент на Ботев Димитър Христолов се съгласи да даде пред репортер на Sportline.bg първото си официално интервю след вчерашната продажба на клуба. В него той потвърди, че името на новия собственик на клуба няма да бъде обявено в близкия месец. Христолов побърза да опровергае появилите се вчера вечерта твърдения, според които Ботев вече е в ръцете на бизнесмена Иво Прокопиев. Той допълни, че вече няма да дава пари за клуба, тъй като наследникът му вече е поел финансирането.

- Можем ли да честитим на привържениците новия собственик на Ботев?

- На практика да. Подписал съм предварителения договор, но трябва да мине акционерното събрание, което да официализира сделката. Това ще отнеме около месец.

- Иво Прокопиев ли е новия собственик?

- Аз с лицето Иво Прокопиев контакт не съм осъществявал. Чух всякакви догадки и съм решил да не се занимавам с коментирането им. Все пак гарантирам, че Прокопиев няма нищо общо с Ботев. Подписал съм декларация за конфиденциалност, според която името на купувача ще бъде обявено едва след провеждането на акционерното събрание през ноември.

- Би ли разкрил поне своето бъдеще в клуба. Оставаш ли част от Ботев?

- Естествено, че оставам. Още преди няколко дни обявих, че лично новият собственик ме помоли да му помагам по различни начини за в бъдеще. Той оценява това, което съм направил за Ботев, знае, че не съм измамник и иска да ми се довери. За пари обаче не ме търсете. Издръжката вече е поета от наследника ми. Запазвам си част от тези 85%, които са на мое име, както и за останалите 7%, с които имам правото да се разпореждам.

- Ще има ли кадрови промени сред шефовете на Ботев след промяната на собствеността?

- Новият президент може да доведе свои хора, но лично аз не очаквам големи размествания. Хората в клуба си вършат добре работата до този момент и смятам, че ще продължат да го правят. Днес следобед доволни ще са и футболистите, които ще получат всичко дължимо. Още по-добре за тях ще стане, ако бият ЦСКА в неделя, защото за три точки ги чакат доста пари.

- Да очакваме ли по-интересни разкрития около сключената вчера сделка на днешната пресконференция?

- Вече казах, че подписът ми стои върху декларация за конфиденциалност, така че повече информация няма как да излезе. А и аз нямам намерение да присъствам на пресконференцията. Тя ще бъде от редовния спортно-технически характер преди мача с ЦСКА и не виждам защо около нея се шуми толкова.
Football24
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

shopkin

Мнениеот shopkin » 17 окт 2008 13:54

Според източници на "Нов спорт" всъщност клубът най-вероятно не е продаден. Димитър Христолов се е опитал с последните си ходове да вдигне цената на клуба, като направи рязка промяна във водената от него политика

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 окт 2008 13:56

shopkin написа:Според източници на "Нов спорт" всъщност клубът най-вероятно не е продаден. Димитър Христолов се е опитал с последните си ходове да вдигне цената на клуба, като направи рязка промяна във водената от него политика

прекалено е тъп и беден за това

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 17 окт 2008 13:57

Само се замислете, защо никой нищо не казва, дори и големите софийски медии мълчат. Това не е обикновенна фирма, някоя голяма е и стабилна, а и още нещо..... Струва ми се, че нещата отиват, както бях по времето на Георги Илиев в Локо Пд. ..та май нещо такова се получава и при Ботев. Голям страх - голямо нещо, а щом и медиите не рискуват да си вдигнат рейтинга и да обяват кой е значи ...нещата започват да се изясняват. За съжаление не знам това добре ли ще е или зле за Ботев.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 окт 2008 14:03

АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ИМА ПРОДАЖБА.СЕЛЮ НЕ БИ РИСКУВАЛ ДА НАПРАВИ ЦЯЛАТА ТАЯ ДЪНДАНИЯ...ПОМИСЛЕТЕ!
ВЪПРОСА Е НА КОГО.ЩОМ СЕ ПАЗИ ТАЙНА ЗНАЧИ СТАВА ВЪПРОС ЗА КОНСОРЦИУМИ ЧИИТО ПРИБЛИЖЕНИ ИСКАТ АНОНИМНОСТ!

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 17 окт 2008 14:06

Защо да искат анонимност

kanaraa
Контакти:

Мнениеот kanaraa » 17 окт 2008 14:11

ОТБОРЪТ Е ПРОДАДЕН СЪС СИГУРНОСТ-ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ,НЯМА СТРАШНО СВОБОДНИ СМЕ,СТИГА С ТАЯ ПАНИКА БЕ МАЙНА

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 окт 2008 14:16

Meto_1912 написа:Защо да искат анонимност

ЗАЩОТО БРАТЛЕ АКО НАИСТИНА СТАВА ВЪПРОС ЗА ГОЛЕМИ ПАРИ И ЦЕЛИ ЗАД ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕДИ ЕДНА ИЛИ ДВЕ -ТРИ ФИРМИ.ЗАД ТАКОВА НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕДЯТ КОНСОРЦИУМИ И ГОЛЕМИ КОМПАНИИ С ИНТЕРЕСИ В МНОГО СВЕРИ.АНОНИМНОСТА МОЖЕ БИ СЕ НАЛАГА,ПРЕДСТАВИ СИ ,ЧЕ КЪМ НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ КОНСОРЦИУМИ СЕДИ И ИМА ИНТЕРЕСИ ИЗВЕСТЕН ПОЛИТИК ,ШЕВ НА ДРУГ КЛУБ,МАРКА КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ФУТБОЛА И ТОВА БИ И НАВРЕДИЛО НА ИМИДЖА И.....ВАРИАНТИТЕ СА МНОГО,ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИМ
НАЙ БЪРЗО МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ КАТО СЕ ГОВОРИ С ФУТБОЛИСТИТЕ КАКВА ПРЕМИЯ ИМАТ ЗА ПОБЕДА НАД ЦСКА .АКО НАИСТИНА Е 3500 ЛЕВА НА ГЛАВА..............ТОВА СА МНОГО ПАРИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СТАНДАРТИ ИЗОБЩО, ТАКА ЧЕ НЕ Е ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИ И ДРУГИ!!!

Потребителски аватар
Veso_PLD
Контакти:

Мнениеот Veso_PLD » 17 окт 2008 14:23

Офф все още мисля че може да има нещо гнило в тая работа, моля се да не съм прав. Христолов каза 1 месец сещате ли се през тоя месец ква лудница ще е пак ще излизат разни теми продаден не продаден оф оф оф
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”