Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Re: Берое - Черно море

Мнениеот milenkorak » 12 авг 2013 21:16

Отдавна го чакам този мач, защото съм заложил победа за Берое с 4:1. Напред, БЕРОЙЦИ! :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 авг 2013 22:05

milenkorak написа:Отдавна го чакам този мач, защото съм заложил победа за Берое с 4:1. Напред, БЕРОЙЦИ! :mrgreen:

Жалко за теб :( Загуби си паричките. Ако искаш да изкараш нещо от този мач ще ти подшушна на уше, само на теб: мачът е 1:2. Можеш да пробваш да го играеш на точен резултат. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 12 авг 2013 22:37

Време е за победа навън 0-1 според мен,само Гонзо да не експерементира нещо като първото полувреме с Локо Пд

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 13 авг 2013 14:31

Познах резултата срещу Локо-Пловдив, а сега отново давам прогноза в Стара Загора: 0:1 или 1:2 за Черно Море!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 авг 2013 18:44

РМС Варненски моряк написа:Познах резултата срещу Локо-Пловдив, а сега отново давам прогноза в Стара Загора: 0:1 или 1:2 за Черно Море!

Не е честно.Ти си заел най-вероятните резултати.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 14 авг 2013 12:15

Готвач!
Такива са прогнозите ми за тези три мача, но предполагам, че и ти имаш подобни виждания. Дано се сбъднат.

Успех моряци!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 авг 2013 14:47

РМС Варненски моряк написа:Готвач!
Такива са прогнозите ми за тези три мача, но предполагам, че и ти имаш подобни виждания. Дано се сбъднат.

Успех моряци!

Дано,вярвам в доброто представяне на отбора в Загоре и особено на Герена.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 авг 2013 21:17

Хубавото за нас е,че спадът в Берое е очевиден!Мачовете в Европа и здравия пердах от Апоел определено ги плъзнаха по нанадолнището и сме длъжни да се възползваме от това.Видяхме колко посредствен отбор е Локо Пд,разчитащ само на блъскане,единоборства и центрирания от статични положения!Този отбор зашлеви Берое с 3-ка!Ако нямаме свестен анализатор да направи точния разбор не знам вече,както на тази 3-ка от Локо Пд,така и на 4-ката от Апоел,където евреите показаха и още много други слабости на Берое.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

razbiratel
Контакти:

Мнениеот razbiratel » 15 авг 2013 18:14

Гледам и не вярвам на ушите си!Щели да бият Берое и Левски като гости!?!Блажени са вярващите..... :) :) :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 авг 2013 18:32

Да излезем със свалени гащи ли?Да не излезем за победа?Курец.Отиваме и ги тръшваме и двата.Точка.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”