4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София |10.08|

Мнениеот ralka_levskarka » 12 авг 2013 21:11

ЦСКА _завинаги написа:
Teo написа:[center]Най-верните вървят до края!

Всички на Армията срещу Нафтата!

ЦСКА ИЛИ УМРИ!
[/center]

Там ще сме, но да не коментираме тук, за Нафтата!

[offtopic]На кои други стадиони си скандирала в полза на домакина, освен на ст. "Г. Аспарухов" и "Българска Армия" :lol: Въпрос с повишена трудност :?[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0

Мнениеот BRF » 12 авг 2013 21:41

Червени_шампиони написа:А ЦСКА на кой е собственост? Не е ли на Лира ИнвестмЪнт - 100% офшорка? Дучето, ако само си говореше 2008-ма, то ние със сигурност ще му пръснеме зелката, ако е взел клуба само да го източва (ако има какво изобщо да вземе). Чакаме ремонт на Панчарево, нали им било приоритет.

Няма да влизам в много обяснения!ЦСКА е в сърцето ми и е моя собственост ;) !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0

Мнениеот RedeviL » 14 авг 2013 23:23

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Бате каква игра като този отбор до преди месец въобще го немаше. Нема как да стане просто, и възможно най-скоро всички трябва да го разберат това, че този сезон няма как да се очакват чудеса от храброст, камо ли първите кръгове, които беха първите ни мачове въобще. Се тая е кой ще е треньор в момента, отбора се прави в движение, тъжно но факт. Няма нужда от толкова хленчене и сълзи, който желае да подкрепи отбора в сегашния му вид, ние ще го правим и ще бъдем навсякъде, който не го радва факта и е сърдит да си прецени кво друго да прави.

Нещо не си ме разбрал правилно! На абсолютно същото мнение съм като теб! В това състояние на ЦСКА, с всичките проблеми около съществуването и издържката на клуба, въобще не съм хранил някакви надежди, че ще играем добре и ще постигаме бързи резултати! Друго ми беше интересно: защо тези, които уж са на същото мнение, очакват от отбор на две седмици (без подготовка) вече да е обигран, дисциплиниран и да стои тактически добре на терена? Та нали взето заедно тези компоненти от играта са пряко свързани с постигането на добри резултати!? Как е възможно хем да не искат резултати, хем да искат да изглеждаме добре.. Няма такъв филм! Просто си противоречат. ;)

Върни се в “Архив”