CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Бате каква игра като този отбор до преди месец въобще го немаше. Нема как да стане просто, и възможно най-скоро всички трябва да го разберат това, че този сезон няма как да се очакват чудеса от храброст, камо ли първите кръгове, които беха първите ни мачове въобще. Се тая е кой ще е треньор в момента, отбора се прави в движение, тъжно но факт. Няма нужда от толкова хленчене и сълзи, който желае да подкрепи отбора в сегашния му вид, ние ще го правим и ще бъдем навсякъде, който не го радва факта и е сърдит да си прецени кво друго да прави.
Нещо не си ме разбрал правилно! На абсолютно същото мнение съм като теб! В това състояние на ЦСКА, с всичките проблеми около съществуването и издържката на клуба, въобще не съм хранил някакви надежди, че ще играем добре и ще постигаме бързи резултати! Друго ми беше интересно: защо тези, които уж са на същото мнение, очакват от отбор на две седмици (без подготовка) вече да е обигран, дисциплиниран и да стои тактически добре на терена? Та нали взето заедно тези компоненти от играта са пряко свързани с постигането на добри резултати!? Как е възможно хем да не искат резултати, хем да искат да изглеждаме добре.. Няма такъв филм! Просто си противоречат.