zlatan написа:ще използвам темата за да напомня едно нещо на нас Левскарите.
Помните ли едно интервю на Сашо Диков с човека Благодетел от град Ловеч.
Никой ли непомни тогава как Гришата го каза в прав текст,че истинските собственици на Левски му писали смс в който му се извиняват че Левски бил подпрян.Как не се намери един истински журналист да попита в прав текст.
Кой строи новия сектор А на Герена след като отбора няма пари дори за свободни агенти да привлече.
Кой ще попита кой докара Сираков във Левски,щото не е Батков.
Кой ще попита Сираков -кои бяха играчите които щеше да гони след мача с Иртиш?
Проблема е грандоманен и скоро всичко ще лъсне.
Кой мислите стои зад писмото до Орешарски-Ганчев-дрън,дрън.Атаката е лична срещу Батков а не срещу клуба,защото ако сега руснаците не дойдат,Батков казва СБОГОМ на Левски.
Та мен тези въпроси ме касаят не играчи,тактика и тренер на вратари
Левски 1914 е в положението на ЦСКА от преди 2 години!
Тогава в ЦСКА уж имаше пари,направи се добра селекция и...още зимата продадохме най-добрите си играчи,след това знаете какво стана!
Сега в Левски положението е аналогично,няма да се учудя ,ако зимата продадете най-доброто,което имате.
То и сега се вижда ,че търсите само свободни агенти,иначе досега да сте купили 2 читави защитника(поне).Газпром няма да оправи положението,само ще запълни дупки за известно време.При нас титаните с оборот от 300 млн. годишно докараха клуба до фалит,та не най-важното са парите,а какво правиш с тях.Политиката на клубът ви в момента копира тази на ЦСКА от преди 2 години и ,ако не се промени и вие ще станете ,като нас и то по-скоро от колкото си мислите!
пп.Това ,което съм написал по-горе,е наблюдение върху това ,което се случва в клуба ви и не цели заяждане.