4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0

Мнениеот Червени_шампиони » 12 авг 2013 14:24

Кой е казал да не подкрепяме ЦСКА? Говоря за Т и Т, може да не съм се изразил както трябва. Мисълта ми беше да не се надявате толкова да цъфнеме с тях и че може би ще затъваме още в дългове.

http://kanal3.bg/?v=12898
Гледай от 14:55.

Чакаме Лоурънс Дейвис през септември, но ако не дойде какво правиме? :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 авг 2013 14:37

Червени_шампиони написа:Кой е казал да не подкрепяме ЦСКА? Говоря за Т и Т, може да не съм се изразил както трябва. Мисълта ми беше да не се надявате толкова да цъфнеме с тях и че може би ще затъваме още в дългове.

http://kanal3.bg/?v=12898
Гледай от 14:55.

Чакаме Лоурънс Дейвис през септември, но ако не дойде какво правиме? :lol:

Каквото има да става ще става. Не е редно обаче предварително да обричаме отбора. По-лошо от това ЦСКА да бъде закрит няма или не си съгласен с мен?
А точно това щеше да се случи преди по-малко от месец, ако не се беше появил Томов. Факт!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 12 авг 2013 14:45

Надявам се хора като Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров да си закупят акции. Все пак те са хора с възможности. Ще изготвим специална система. Всеки един човек, които закупи акции, ще може да влиза в системата и да проверява как се харчат парите", добави шефът на "армейците".
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 авг 2013 14:53

Впрочем, освен да се вайкате тук и да чакате някой друг да спаси ЦСКА, може да дадете своя принос за това. Аз лично смятам да си купя акции на отбора и макар и с малко да му помогна. Помогнете му и вие, а след това претендирайте :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 авг 2013 15:02

Batkoto написа: Помогнете му и вие, а след това претендирайте :idea:

Няма :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 авг 2013 15:19

Червени мистрет е прав човече, по-лошо от фалит нема, но това което трябваше да се случи сега това лято се случи, пък ако можехме да си изберем собственици немаше да се спрем на лупи ясно е, ма това е реалността, дали сме прокълнати, или е нещо друго незнам. Нашите момчета от организацията се срещат вече няколко пъти с Тодоров, казват човека изглежда разбран, вслушва се, взима разбиране. Требва да ги подкрепим в това им начинание, то след всичко с нас последните години как да имаме доверие на некой, но нека работят до нова година, пък от тях зависи какви ще ги надробят. За играта нема какво да коментираме, то на всеки поне отгоре разбиращ от футбол требва да му е ясно, че нема как да жънем сега победи. Стойчо че не съм му фен не съм, и че си има кусури си има, но нека и той поработи поне полусезона и най-вече в нормална среда, пък да го коментираме после. Ние от наша страна да си подкрепяме както си требва отбора, пък недоволни винаги ще има. Аз съм зад това ново начало, не ми дреме от трите точки до момента, ще продължавам да си ходя на стадиона и те така. Ти знаеш че лупи се следи из късо, нема да го оставим да си развявя коня и да допуснем същата ситуация, имам вяра на момчетата от организацията, затова към момента съм спокоен и се надявам и очаквам да се стабилизираме финансово, управленски, игрово и въобще навсекъде.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 12 авг 2013 16:09

Знам какво е говорено на срещата, защото и аз съм бил на среща с А.Т., но не му вярвам. Пари няма и просят отвсякъде, това е. Между другото, ти говореше така и за Майкъла есента, помниш ли какво ти казах за него тогава? Представи си колко пари имаме щом играем с парцалите на Леджеа от Илиянци, а Любимец имат пари за Адидас?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София |10.08|

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 12 авг 2013 16:47

Teo написа:[center]Най-верните вървят до края!

Всички на Армията срещу Нафтата!

ЦСКА ИЛИ УМРИ!
[/center]

Там ще сме, но да не коментираме тук, за Нафтата!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 12 авг 2013 16:53

Червени_шампиони написа:А ЦСКА на кой е собственост? Не е ли на Лира ИнвестмЪнт - 100% офшорка? Дучето, ако само си говореше 2008-ма, то ние със сигурност ще му пръснеме зелката, ако е взел клуба само да го източва (ако има какво изобщо да вземе). Чакаме ремонт на Панчарево, нали им било приоритет.

Когато беше "Титан" лошо, а сега още по-зле!
Нямате угодия!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 авг 2013 16:54

Знам знам, така беше, вервах му на майкъл дудикофф, ама пък всеки заслужава шанс в началото. не ми се ще да вервам, че тези са като онези. Относно парите, това техното е по-логичния вариант с акциите от едноличен собственик. Дано намеренията са им чисти и успеят.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”