Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

way
Контакти:

Re: Рано ли е да се обяви в фк"Левски" нулева година?

Мнениеот way » 12 авг 2013 15:55

Само 6 точки сме назад нищо не се знае :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 авг 2013 15:55

Това, което чета вчера и днес, как "нямаме магическа пръчица", показва само едно - че шефовете на Левски и ЦСКА нямат топки да си кажат в прав текст, че едните (Левски) най-вероятно вървят към нулева година в юбилейния си сезон, а другите (ЦСКА) - ще се борят поне да останат в елита.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 12 авг 2013 15:56

Споко бе , тва е част от плана на Батков да вдигне коефициента за титла :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 авг 2013 16:08

way написа:Само 6 точки сме назад нищо не се знае :)

След другия мач най-вероятно ще сте 9, ама пак нищо не се знае...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

samo_levski
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот samo_levski » 12 авг 2013 16:15

THE G.A.M.E написа:Ако нещо не ти е ясно - питай, ще ти се обясни.

Всичко е ясно, щеше да е смешно, ако не е трагично. Какъв е този футболен отбор, който се обърква, след като изгонят противников играч и спира да играе? В 60тата мин, след като наще умряха и берое бяха с човек по-малко създадоха добри възможности, ами ако бяхме 11 на 11? Кво прайм?
Съдията ни даде некакъв луд бонус и ние съжаляваме по форумите, защото това май-май не било много в наша полза? ...

Хора, аз скоро отбор в по-лошо физическо състояние не съм виждал.

Еми тва е състоянието на отбора в последните поне 2 години. Даже вчера първите 25 мин бягаха. В повечето мачове не го правят. А Даниел Димов почва да си плюе дроба в 10тата мин, и то като защитник.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 авг 2013 16:19

samo_levski написа:Еми тва е състоянието на отбора в последните поне 2 години. Даже вчера първите 25 мин бягаха. В повечето мачове не го правят. А Даниел Димов почва да си плюе дроба в 10тата мин, и то като защитник.

Пълна глупост! В средата и края на изминалия полусезон бяха повече от добре подготвени физически, още повече че играхме сумати време в цикъл сряда-събота! Тоя сезон обаче Митов провали и физическа подготовка и ЕКТ и всичко което можеше да провали този треньор го направи!

Бидона
Контакти:

Мнениеот Бидона » 12 авг 2013 16:24

Гаджев също без кислородна маска не може да играе.На 20 минута не знае защо е на терена.По-голям некъдърник от него няма в отбора.Какво вижда Пенев в него не знам.Завършен инвалид.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 авг 2013 16:29

айде пак Гаджев виновен, мине не мине мач и все Гаджев е виновен .. пращайте го да гледа видео тогава, да му дойде акъла в главата, Раев нали така ги лекува :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 12 авг 2013 16:31

еми точно в съзнанието ми изплува даниел димов на левия тъч къде го разминаха 20 и незнам си коя минута от финала с берое и той едвам стоеше на краката си. или центрирането за 1вия гол преди товеа как не можа да се отлепи от земята.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2013 16:33

samo_levski написа:Всичко е ясно, щеше да е смешно, ако не е трагично. Какъв е този футболен отбор, който се обърква, след като изгонят противников играч и спира да играе? В 60тата мин, след като наще умряха и берое бяха с човек по-малко създадоха добри възможности, ами ако бяхме 11 на 11? Кво прайм?
Съдията ни даде некакъв луд бонус и ние съжаляваме по форумите, защото това май-май не било много в наша полза?

Ами сети се при 11 на 11 какви положения имахме, и какви след като останаха с човек по-малко.

Аз съм написал много добре причината, поради която червеният картон повлия негативно на нас, и позитивно за Берое.
Трябва само да се четат целите мнения ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”