Perroquet написа:Въпреки че са ми един от противните отбори , днес пожелавам успех на Бероето срещу най-противното нещо у нас - говедата подуянски.
...........
Ти сигурно мразиш и себе си?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Perroquet написа:Въпреки че са ми един от противните отбори , днес пожелавам успех на Бероето срещу най-противното нещо у нас - говедата подуянски.
matador написа:Добре игра Берое нямаше да е не заслужено ако бяха победили.Само съдията видя тази червен картон.Караджов направи добър мач.
drvasko98 написа:matador написа:Добре игра Берое нямаше да е не заслужено ако бяха победили.Само съдията видя тази червен картон.Караджов направи добър мач.
Много интересна логика. Най-добрият е вратарят, обаче щяло да е заслужено да победят
balgarin написа:Изтървахме ги тия смешници, дето само по екипите им можеш ги разбра, че са ЛеWСки.
Пореден мач сериозно ни порязват съдийските боклуци, що все срещу нас стават съдийски грешки!? Лошото е, че губим точки заради чернодрешковците.
Много силен мач на всички играчи на Берое, и трите резерви също. Слаб дебют на Ронкато, но ще му трябва време, за да навлезе в българската действителност.
fernandito написа:balgarin написа:Изтървахме ги тия смешници, дето само по екипите им можеш ги разбра, че са ЛеWСки.
Пореден мач сериозно ни порязват съдийските боклуци, що все срещу нас стават съдийски грешки!? Лошото е, че губим точки заради чернодрешковците.
Много силен мач на всички играчи на Берое, и трите резерви също. Слаб дебют на Ронкато, но ще му трябва време, за да навлезе в българската действителност.
Не ме карай да се смея. На Крумов, червения беше пресилен. Но второто полувреме ако беше мъж съдията трябваше да изгони Елиаш и Здравко Илиев, за постоянните им фалове. Само че, се уплаши и почна да прави реверанси.
Положенията гледа ли ги в мача? Та той се игра на една врата още преди червения картон. Радвай се на държавната помощ и да не ти пука.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта