Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов
Нека всеки, който е против Стойчо, да си каже своя фаворит за треньор и защо!? Обосновано
Говорим в рамките на разумното и с познати имена, по възможност Българи.

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- bastuna2003
- Контакти:
petko.h.markov написа:Това което си написал го знам.Само че аз съм гледал и мачовете за разлика от теб.Живота е прекалено кратък за
да си губя времето в безполезни спорове.Явно имаме различни разбирания за хубав футбол.
Само като ти чета постовете ми е ясно колко мачове на Стойчо се гледал. Помниш ли кой за последно надигра тотално рогатите? И само не казвай Милен, щото тогава от 1 положение им вкарахме три гола. Погледни ни головата разлика 2003 и 2008 година. Това с грозен футбол ли се постига?? Или мачовете с Блекбърн?? Или всичките ни отпадания в Европа? Та ние отпадахме без да загубим мач! Блекбърн, Торпедо, Толуза, та дори и Мура (отново без отбор) бяхме все по-добрия отбор? От такива Данчотодоровци като теб ми се повръща. Може ли един Левскар да има по-обективен поглед от теб, големия фен???
Cuba Libre написа:Аз съм ЛЕВСКАР до мозъка на костите си,ама всички цесекари сте такива...ЖАЛКИ И ДОЛНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ! ! !
Преди някой от вас да ме репортнал в темата на модовете,ще се опитам да докажа защо мисля така.
Когато се борехте за титлата цялата минала година,а след това и след отпадането от Мура този човек крепеше всичко в този клуб под алкохолизираното управление на ТИТАН-ите,които без малко да ви пратят в окръжните групи,В ОКРЪЖНИТЕ ! Запомнете това и никога не го забравяйте!
Защо казвам всичко това ли?!Защото виждам същото отношение от наши привърженици към Станимир Стоилов-за съжаление...
Тези двама велики мъже и треньори са давали мило и драго за клубовете си и в никакъв случай не заслужават такова отношение от наша страна...
РЕСПЕКТ!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
petko.h.markov написа:msm написа:Нека припомня един факт за "противниците" на Стойчо! След обявяването , че ЦСКА фалира, никой от големите цесекари-треньори не се оказа с "топки" да стане треньор, каквото и да се случва. Милен мълчеше и не казваше нито дума по въпроса, Методи Деянов отказа категорично, Л.Пенев се оправда с ангажимент в национала, а Стоичков се изниза като мокра връв ( за Д.Пенев и А.Никодимов не ми говорете. И двамата са вече пенсия) . Единствен Стойчо обяви, че викнат ли го се връща на секундата и го направи. Та какъвто и да е Ст.Младенов, той е цесекар и в червата. И като му искате оставката, не забравяйте, че някой трябва да пожелае да дойде в тая обстановка. И аз искам Моуриньо, ама той като не иска!!!
Всичко хубаво до тук.Само да не излезне че точно Стойчо последен ще затвори вратата.Защо когато няма пари
той докарва чужденци които ще получават заплати.И утре като не ги получат ще си тръгнат и съдят клуба.То дали
с слаби чужденци или юноши те бият каква е разликата.Само в парите за заплати.
Ами, не е точно така. Първо, тия чужденци не ги е докарал единствено Стойчо. Да не говорим с колко време разполагахме за да съберем някакви футболисти за да започнем първенството, но има и някакво спортно техническо ръководство. Освен това, тези които ще плащат заплати, също могат да си кажат думата, както и да определят заплатите. Как ще загубиш даден мач, също има значение. Нека ти припомня резултатите от участието на Черноморец Бургас (София) - от 30 мача 0 - победи, 1-равен, 29 - загуби; гол. р-ка 8 - 127, и само си представи с колко над 10 щяхме да си тръгнем от Разград!
msm написа:petko.h.markov написа:msm написа:Нека припомня един факт за "противниците" на Стойчо! След обявяването , че ЦСКА фалира, никой от големите цесекари-треньори не се оказа с "топки" да стане треньор, каквото и да се случва. Милен мълчеше и не казваше нито дума по въпроса, Методи Деянов отказа категорично, Л.Пенев се оправда с ангажимент в национала, а Стоичков се изниза като мокра връв ( за Д.Пенев и А.Никодимов не ми говорете. И двамата са вече пенсия) . Единствен Стойчо обяви, че викнат ли го се връща на секундата и го направи. Та какъвто и да е Ст.Младенов, той е цесекар и в червата. И като му искате оставката, не забравяйте, че някой трябва да пожелае да дойде в тая обстановка. И аз искам Моуриньо, ама той като не иска!!!
Всичко хубаво до тук.Само да не излезне че точно Стойчо последен ще затвори вратата.Защо когато няма пари
той докарва чужденци които ще получават заплати.И утре като не ги получат ще си тръгнат и съдят клуба.То дали
с слаби чужденци или юноши те бият каква е разликата.Само в парите за заплати.
Ами, не е точно така. Първо, тия чужденци не ги е докарал единствено Стойчо. Да не говорим с колко време разполагахме за да съберем някакви футболисти за да започнем първенството, но има и някакво спортно техническо ръководство. Освен това, тези които ще плащат заплати, също могат да си кажат думата, както и да определят заплатите. Как ще загубиш даден мач, също има значение. Нека ти припомня резултатите от участието на Черноморец Бургас (София) - от 30 мача 0 - победи, 1-равен, 29 - загуби; гол. р-ка 8 - 127, и само си представи с колко над 10 щяхме да си тръгнем от Разград!
А Мболи кой го докара и най-вече - защо? Нямаме двама класни вратари ли? За заплатата, която ще получава Раис, може да се вземе доста добър вътрешен халф или бек, защото точно това са най-проблемните ни постове. За сметка на това вратарския пост пък е най-стабилният ни и без алжиреца. За какво ни е?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
CSKA 78 написа:Да видим след Ботев-Любимец,дали ще има някой да каже нещо против Стойчо!!??
Да, аз. Любимец победи като игра с един чужденец, който влезе като резерва и с момчета изритани от отборите си, за да играят Бру, Силва, Ревсон и разни подобни. Не вярвам някой от Любимец да взема 15 хил. на месец. Ще е чудно, ако има и някой със заплата 5 хил. Та същото е положението и в Нефтохимик. И техният отбор не се знаеше дали ще започнат първенството, но вече имат 7 точки пак с българско.
През сезон - 2007/2008 година, Младенов извежда ЦСКА до титлата без нито едно поражение и с 16 точки преднина в крайното класиране пред вечния съперник Левски.
През сезон 2002/2003 година "червените" постигат 13 поредни победи в есенния полусезон под ръководството на Младенов
П.С. - тези резултати са направени с грозен футбол така ли ?
и само още нещо .. Като изключим 2005 година при Йесич ... за последните 16 години от 1997 насам имаме 4 титли като за 3 от тях Стойчо е в отбора ... и това е случайно така ли ? през 1997 (като помощник-треньор), 2003 и 2008 като треньор.
1. От това управление на харчене не безразборно пари клубът още бере душа. Какво направи Стойчо срещу Тулуза? Върна отбора назад, както обикновено. Един Иван Иванов можеше сега да не съществува, защото Стойчо обича да играе с доказани имена.
2. Дойде Торпедо и ги опатка, защото е много добър треньор.
На Стойчо му дай пари и да докара 20 футболисти, от които 5 да стават.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Не ми харесва, че докарва много съмнителни чужденци. При него дойдоха: Тангариня, Скиорили, Нилсон Антонио ( най-слабия футболист, който съм виждал в ЦСКА ), Зрел Уй
и кой ли още не. А бе, човек, СТИГА С ТИЯ ПОРТУГАЛЦИ, БЕ! Е ги сега тия двамцата от Мъдейра кво да ги правиме? Два броя нискокачествена дървесина
. От новата селекция Менди е горе-долу добре и дотука. Милисавлевич се върти като пумпал за 15 бона на месец
. Бадема не знае къде се намира и той за толкова
Направил бил компромиси - с тая форма ако те вземат в Пирин ГД ще е супер голем компромис. Кировски и той не е кадър да я спира. Трите от Лудогорец е най-малкото, с което се отървахме. Иначе от Стойчо може да се очаква защитен и тактически футбол, което в случая ще ни помогне да вземеме някоя точка, така че ЗА, за сега.

Право го е казал човека над мен. От Стойчо футбол не може да се очаква но поне може да се очакват точки.
Дано по-бързо отбора започне да печели точки. Иначе според мен със свободни трансферси на 3/4 млади българчета като
Т.Костадинов,Романов,Томислав Павлов и левскаря Антонио Павлов можеше да се изкара полусезона вместо
с Морейра, Ревсон и Кировски.
Дано по-бързо отбора започне да печели точки. Иначе според мен със свободни трансферси на 3/4 млади българчета като
Т.Костадинов,Романов,Томислав Павлов и левскаря Антонио Павлов можеше да се изкара полусезона вместо
с Морейра, Ревсон и Кировски.
Против Стойчо /треньора, а не прекрасният футболист/ защото винаги някой друг му е виновен, винаги има някакъв заговор против него
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
Комунистите казват така-който не е с нас е против нас.Надявам се сред вас да няма такива.Аз като си изказвам мнението за Стойчо
което е натрупано от години наблюдения и не е добро не означава непременно против.Той просто си е такъв-страхлив не работещ
с млади и за огромен бюджет зад гърба си.За негови грешки при избор на състав и селекция може страници да се изпишат.Ама он си наш!
Противник съм на прехласванията само по гръмки думи.Сега според мен не е време за харчене на пари на зелено.Защото по-лошото
от слаб отбор е пак безпаричие съдебни дела и избягали футболисти.Много ми дойде вече тези години.
което е натрупано от години наблюдения и не е добро не означава непременно против.Той просто си е такъв-страхлив не работещ
с млади и за огромен бюджет зад гърба си.За негови грешки при избор на състав и селекция може страници да се изпишат.Ама он си наш!
Противник съм на прехласванията само по гръмки думи.Сега според мен не е време за харчене на пари на зелено.Защото по-лошото
от слаб отбор е пак безпаричие съдебни дела и избягали футболисти.Много ми дойде вече тези години.
шивача написа:Нека всеки, който е против Стойчо, да си каже своя фаворит за треньор и защо!? ОбоснованоГоворим в рамките на разумното и с познати имена, по възможност Българи.
Чужденец, млад и с авторитет -> Беноа Кое.
Относно положението в момента един подпис от страна на М.Петров може да вкара мнго пламък в отбора но
аз лично съм песимист за такова развитие.