Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов
Да видим след Ботев-Любимец,дали ще има някой да каже нещо против Стойчо!!??
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
Стойчо добър или лош има право на още няколко мача преди да го оплюем. И миналата година започнахме супер зле: Мура и Симитли ни смразиха, но стигнахме до финала на първенството и една точка не ни стигна. За тогава аз имам особенно мнение, но за мач с Миньор, а не за този в Разград. Бях на стадиона в Перник и все още не си обяснявам апатичното отношение на нашите играчи. Дори дузпата изпусната от Мораес беше фалшива, но и бита абсолютно безотговорно. Не отива на отбор, който се бори за титлата и им трябва точка да действа по-този начин. Изобщо Стойчо не е мръднал един сантиметър нагоре в професията. Лошото е, че се изметна от думите си и пак започна да влачи чужденци от кол и въже. Вчера в Разград игра едното менте - Ревсон, но аз дори не му чух името. Отделно слагането на Апата, като бек беше неправилно решение при наличието на здравия Венци Василев. Играхме без нападател, защото Абушев е още крехък футболист, а и съвсем нов в отбора. Един Долапчиев щеше да изяде тревата, само и само да докаже на треньора, че има място в състава. Отделно Бадема не е във форма и по-скоро пречи, отколкото помага на колегите си. Той не трябваше да е титуляр, а да се използва, като жокер за 20-30 минути. По-неприятното е, че от самолет се видя, че след 70 минута отбора отпада физически. Щом този сезон няма да се борим за нищо, Стойчо е длъжен да погледне към младите, както чичо Митко направи през 2008г. Виждате докъде стигна Сашко Тонев! Пътят на българските отбори е такъв: щом нямаме пари за сериозни играчи, значи трябва да си ги изработим. Само, че треньора ни не иска младоци и затова си избира чужденци от Португалия и Бразилия. Единствения, който ми прави добро впечатление е Менди, но не става за бек, защото е прекалено тежък и висок. Изобщо вчера в Разград титулярния състав беше объркат тотално! Това е мое мнение и не ангажирам никой с него, но второто полувреме издъхнахме сериозно във всички фази. Играеше единствено Марсиньо, но той беше повечето време сам срещу четирима в зелено. Къде е Карачанаков? Крилата ни не работеха, защото там играеха хора от други постове. Харесвам Стойчо, като болен Армеец и голямо червено сърце, но ако има алтернатива по-скоро съм против оставането му на Армията, особенно с тази сериозна заплата!Въпроса е, че в момента не виждам, кой би се хванал да води ЦСКА. Въпреки името и успехите, последните години негативизма е повече. В ерата на интернет цял свят може с едно кликване да изчете всичко за клуба и да отчете може ли да се справи в такава обстановка. На нас ни трябва именит треньор, който да е подкрепян от шефовете, зада вдъхне кураж на играчите и ти да имат респект от личноста му!
Нека припомня един факт за "противниците" на Стойчо! След обявяването , че ЦСКА фалира, никой от големите цесекари-треньори не се оказа с "топки" да стане треньор, каквото и да се случва. Милен мълчеше и не казваше нито дума по въпроса, Методи Деянов отказа категорично, Л.Пенев се оправда с ангажимент в национала, а Стоичков се изниза като мокра връв ( за Д.Пенев и А.Никодимов не ми говорете. И двамата са вече пенсия) . Единствен Стойчо обяви, че викнат ли го се връща на секундата и го направи. Та какъвто и да е Ст.Младенов, той е цесекар и в червата. И като му искате оставката, не забравяйте, че някой трябва да пожелае да дойде в тая обстановка. И аз искам Моуриньо, ама той като не иска!!!
Ами аз не искам да съм зад Стойчо
. Иначе като се замисля то май няма кой друг.Ако може да спре само с тея управдания ,че ми за мяза на бойко.Ние си знаем ,че толкова можем няма нужда всеки мач да слушаме как са "времена на световна финансова криза"Да остави 11 и да ги обиграва докато не си научат поне имената.

Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
-
msm написа:Нека припомня един факт за "противниците" на Стойчо! След обявяването , че ЦСКА фалира, никой от големите цесекари-треньори не се оказа с "топки" да стане треньор, каквото и да се случва. Милен мълчеше и не казваше нито дума по въпроса, Методи Деянов отказа категорично, Л.Пенев се оправда с ангажимент в национала, а Стоичков се изниза като мокра връв ( за Д.Пенев и А.Никодимов не ми говорете. И двамата са вече пенсия) . Единствен Стойчо обяви, че викнат ли го се връща на секундата и го направи. Та какъвто и да е Ст.Младенов, той е цесекар и в червата. И като му искате оставката, не забравяйте, че някой трябва да пожелае да дойде в тая обстановка. И аз искам Моуриньо, ама той като не иска!!!
Жален Стойчо!

- blac_black_cat
- Контакти:
Cuba Libre написа:Аз съм ЛЕВСКАР до мозъка на костите си,ама всички цесекари сте такива...ЖАЛКИ И ДОЛНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ! ! !
Преди някой от вас да ме репортнал в темата на модовете,ще се опитам да докажа защо мисля така.
Когато се борехте за титлата цялата минала година,а след това и след отпадането от Мура този човек крепеше всичко в този клуб под алкохолизираното управление на ТИТАН-ите,които без малко да ви пратят в окръжните групи,В ОКРЪЖНИТЕ ! Запомнете това и никога не го забравяйте!
Защо казвам всичко това ли?!Защото виждам същото отношение от наши привърженици към Станимир Стоилов-за съжаление...
Тези двама велики мъже и треньори са давали мило и драго за клубовете си и в никакъв случай не заслужават такова отношение от наша страна...
Радвам се, че има мислещи хора все още. Cuba Libre ти си един от нормалните и мислещи хора въобще !!! Не мога да разбера, какво искат от отбор събрал се 1 седмица преди първенството !!!!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
angelofdeath написа:Стойчо добър или лош има право на още няколко мача преди да го оплюем. И миналата година започнахме супер зле: Мура и Симитли ни смразиха, но стигнахме до финала на първенството и една точка не ни стигна. За тогава аз имам особенно мнение, но за мач с Миньор, а не за този в Разград. Бях на стадиона в Перник и все още не си обяснявам апатичното отношение на нашите играчи. Дори дузпата изпусната от Мораес беше фалшива, но и бита абсолютно безотговорно. Не отива на отбор, който се бори за титлата и им трябва точка да действа по-този начин. Изобщо Стойчо не е мръднал един сантиметър нагоре в професията.
Приятелю ,ти наистина ли мислиш,че заради Стойчо паднахме в тоя мач с"Миньоро"!?
angelofdeath написа:Един Долапчиев щеше да изяде тревата, само и само да докаже на треньора, че има място в състава.
Ти кога го гледа цял мач?
angelofdeath написа:Къде е Карачанаков?
Къде беше Карачанаков с/у "Ч.МОРЕ"?И откъде да дойдат играчи във форма при тази пожарна селекция?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
Питай Стойчо къде беше Карачанаков повече от половин година и защо. 

- blac_black_cat
- Контакти:
За Бат"Стойо !!!
Вчера се видя, че допусна доста грешки, като Ревсон, Апата, и тактиката, НО той в момента НЯМА НИКАКЪВ ИЗБОР.
Стига с тия юноши. Някой гледал ли ги е, че и топка не могат да спрат. А в школата на ЦСКА основната част са връзкари !
Той трябва да е спокоен, че каквито и да са резултатите в следващата 1 г-1,5 г. той ще е треньор.
Не ми харесва, че доведоха М'Боли при положение, че имаме Черни, един страхотен вратар като Колев и младото момче. Това за мен е необяснимо !
Иначе Долапчиев,ако го пуска титуляр и той не вкара в 3-4 мача си отива, като талант и кариерата му ще се срине. Ще се радвам това момче да го пускат, ама трябва във фитнеса да поработи щото за централен нападател не е мн. здрав.
А Бадема е в мн. лошо състояние между другото. Така, че подкрепяйте отбора, защото резултатите не са най-важното !!!!
Не зависимо от помията която се бълва по ЦСКА и Стойчо, ние ще ги подкрепяме докрай ................
Завинаги от ЦСКА......
Вчера се видя, че допусна доста грешки, като Ревсон, Апата, и тактиката, НО той в момента НЯМА НИКАКЪВ ИЗБОР.
Стига с тия юноши. Някой гледал ли ги е, че и топка не могат да спрат. А в школата на ЦСКА основната част са връзкари !
Той трябва да е спокоен, че каквито и да са резултатите в следващата 1 г-1,5 г. той ще е треньор.
Не ми харесва, че доведоха М'Боли при положение, че имаме Черни, един страхотен вратар като Колев и младото момче. Това за мен е необяснимо !
Иначе Долапчиев,ако го пуска титуляр и той не вкара в 3-4 мача си отива, като талант и кариерата му ще се срине. Ще се радвам това момче да го пускат, ама трябва във фитнеса да поработи щото за централен нападател не е мн. здрав.
А Бадема е в мн. лошо състояние между другото. Така, че подкрепяйте отбора, защото резултатите не са най-важното !!!!
Не зависимо от помията която се бълва по ЦСКА и Стойчо, ние ще ги подкрепяме докрай ................
Завинаги от ЦСКА......
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
-
- Контакти:
msm написа:Нека припомня един факт за "противниците" на Стойчо! След обявяването , че ЦСКА фалира, никой от големите цесекари-треньори не се оказа с "топки" да стане треньор, каквото и да се случва. Милен мълчеше и не казваше нито дума по въпроса, Методи Деянов отказа категорично, Л.Пенев се оправда с ангажимент в национала, а Стоичков се изниза като мокра връв ( за Д.Пенев и А.Никодимов не ми говорете. И двамата са вече пенсия) . Единствен Стойчо обяви, че викнат ли го се връща на секундата и го направи. Та какъвто и да е Ст.Младенов, той е цесекар и в червата. И като му искате оставката, не забравяйте, че някой трябва да пожелае да дойде в тая обстановка. И аз искам Моуриньо, ама той като не иска!!!
Всичко хубаво до тук.Само да не излезне че точно Стойчо последен ще затвори вратата.Защо когато няма пари
той докарва чужденци които ще получават заплати.И утре като не ги получат ще си тръгнат и съдят клуба.То дали
с слаби чужденци или юноши те бият каква е разликата.Само в парите за заплати.