Левски - Берое - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски - Берое

Мнениеот siniq_fen » 11 авг 2013 20:58

THE G.A.M.E написа:Харесва ми Левски.
Имаше много добри комбинации, но сега за сега ни липсва завършващият удар.

Чесно казано до червеният картон бяхме по-опасни.
След това Берое заиграха по-плътно прибрани ...

Нямаше картон, но ситуацията беше подвеждаща.

С всичко съм съгласен. Жалко, че се получи тоя червен картон. Така и така щяхме да бием, сега обаче ще ревнат 8-)
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 авг 2013 21:00

UltraBlue написа:
neverbackdown написа:Стига говорихте глупости, нашите направиха 3-4 чисти положения за гол....нямат шанс.Колкото до червения картон мога да кажа само , че е смешен....макар ,че първоначално и аз си помислих , че има

Мислех си че само аз виждам, че играем по-добре от предните мачове 8-) Определено се забелязва леко подобрение...

Абе доста сериозно си ги нагънахме първите 20-на мин.
Спокойно можеше да водим с 3-0.

Те също имаха 2 положения, но техните бяха след индивидуални грешки на наши играчи, докато нашите ситуации бяха изработени.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 авг 2013 21:00

Laetitia написа:Левскарка съм, но не искам противникови отбори да остават с човек по-малко заради подобни смешни червени картони.

Никой не може да каже дали има или няма ръка, защото съвсем умишлено камерите са разположени по такъв начин, че нищо да не се види :shock:
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 авг 2013 21:00

Аз пък мисля, че до 30-тата минута играхме доста прилично, на фона на това, че предните ни мачове бяха толкова зле. Този ми се струва, че е на светлинни години напред. Като цяло играхме по-добре и единствените положения за Берое бяха от наши грешки и то ужасяващи. Иначе си контролирахме мача и ако тоя лаком гЪ* беше подал, то си водехме. Тая черна перла затова няма да играе в добър отбор от Европа, защото е много лаком, ама адски. Дори да го купят, нека направи 3-4 мача такива и е вечна резерва. Тоя колкото ни е помогнал за голове, толкова и е опропастил. Безспорен факт е иначе, че е много качествен. На последно място, но не последно по важност. Много се надявам съдията да е сбъркал неумишлено, защото това беше ужасна грешка. Ако някои мислят, че така ще ставаме шампиони или дори само да печелим мачовете, много се е объркал, че хората ще го подкрепят. Още по-малко хора ще има при такива съдийски "аванси"...

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 11 авг 2013 21:01

Кевин Бру ни е най-добрият футболист ЛАИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 11 авг 2013 21:01

peliforewer написа:
NOMER14 написа:Съдбата си го връща за чк в Павлодар, в Пловдив, финала за Купата. Дали ще се възползват?

От кога смешника Кабаков се казва съдба.При това положение ако си сигурен че има УМИШЛЕНА игра с ръка се показва картон,ако не си сигурен,фаул и не проваляш мача като гониш играч,а Кабаков не е сигурен защото просто няма игра с ръка.А ако си мушморок,какъвто е този съдия вдигаш безмислен картон на Гаджев и гониш играча на Берое,защо в купа от играчи на Левски не вдигна жълт картон на Пинто и да не предрешава мача.

Ще обясниш ли как фактът, че няма игра с ръка доказва, че съдията не е 100% убеден, че такава има? Кой в какво е сигурен и какви реално са фактите са две съвсем различни неща.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 авг 2013 21:01

THE G.A.M.E написа:Харесва ми Левски.
Имаше много добри комбинации, но сега за сега ни липсва завършващият удар.

Чесно казано до червеният картон бяхме по-опасни.
След това Берое заиграха по-плътно прибрани ...

Нямаше картон, но ситуацията беше подвеждаща.

Ти или си мазохист или критериите ти са на нивото на групата в която играе Сливен.

Второто ,ако не вкарате до 75мин следва дузпа.Сега е момента да се доближите до челниците.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 11 авг 2013 21:01

Играта как ти харесва това нещо в селата сигурно играят по бърз футбол движат се 2-3 човека другите стоят като статисти :( :( :(

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 11 авг 2013 21:02

Не ми харесват Гаджев и Рамос , а относно Бру си мисля , че започва да играе все по добре.

g_d_i
Контакти:

Мнениеот g_d_i » 11 авг 2013 21:02

Стига сте плювали играчите компютърни мишки такива. Защо не отидете на стадиона? Футболистите играят колкото могат. Не можем да купим други. Пари нема. Аз съм редовно на стадиона. Изключение е днес - имах ангажимент. Сигурен съм, че повечето фенове на другите отбори също не знаят къде е стадиона им. Само знаят, коя буква къде е на клавиатурата.

Върни се в “Архив”