сетих се за великата българска сентенция: „И сам да съм в трамвая, пак ще се блъскам“.
Марко Семов беше казал: „И блъскането и празният трамвай са част от нашето чувство за себедоказване. Част от нашата грешна представа за мъжество“. В опитите си да докажем, че не сме някакви балами, ние сме готови да смачкаме всичко живо по пътя си. Ако по време на робството най-популярната мисъл е била: „Напред не избързвай, назад не изоставай, по средата калабалък не прави!“, то днес нещата са залитнали в другата крайност. Сега е изключително важно да направим впечатление, макар и лошо. Просто трябва да ни запомнят. А ако успеем и да разревем някой, още по-добре. Какъв по хубав старт на деня, от това да знаем, че сме доказали надмощието си? Дори да е пред дете. Важното е, че сме се изрепчили! Ние, българите, сме единни и толерантни един към друг, само когато ножът опре в кокала. Затова по време на избори, едни отиват на лов, други за риба и после псуват, че някой ги е направил на маймуни. Това е истината – обожаваме да псуваме! На думи сме велики, но и прецаканите все сме си ние. Чудя се, дали има друго племе, което толкова много да не обича себе си? И в стремежа си да се докажем, наричаме недостатъците си „достойнства“. Истината обаче е, че няма нищо достойно нито в цветните псувни, нито в тропането по масата, нито в изтрезняването с бира. Не знам дали този бабаитлък е начин да отмием срама, че някога сме били покорна рая. Но на мен ми се струва, че ако върху един комплекс наслагваш друг, най-много накрая да те смачка някой по-голям в трамвая, наречен „Живот“.
цитат от друг форум, но изразяващ мненията до тука
ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕТЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕТЕ
pumpo написа:Лудогорски фен, ти си много глупаво парче! Толкова си зле, че спри да пишеш и да се излагаш само!
Каква национална кауза може да сте вие???
Да викали феновете на другите отбори за вас?
Айде бе!
Аз пък искам всеки един от форума да ми вземе по една бира!
Ама от къде на къде да ми взема бира! Какъв съм аз, че да изявявам подобни желания и претенции!
Стига с този псевдопатриотизъм!
И трябва ли да подкрепям на корта Сесил Каратанчева, само защото е с българско гражданство???
Ами да, глупаво парче съм, а ти си сигурно много умен щом даваш квалификации на хора без да си ги виждал или познаваш.
Никой не те кара да ходиш да подкрепяш никого, стой си у вас, пий си бирата, псувай политиците, или който и да е там, па чакай някой друг да дойде и да ти оправи улицата, да ти асфалтира пред блока, но като дойде време за избори и си викаш- е кво да гласувам, всичките са едни и същи, та така и с БГ отборите - за кво да ги подкрепям, като не е моя отбор.
Сигурно и на протестите пред пшарламента не ходиш щото квоп те интересува че те управляват комунисти и турци - важното е вечер у вас на спокойствие да им теглиш по една майна и тва е - изпълнил си си задълженията, а на сутринта като нагазиш у 30-см дълбока дупка пред вас пак почваш да псуваш, щото никой не я е оправил, затова сме и покорно племе-щото се делим на всякакви, но не се обединяваме като българи.
Лудогорски фен защо не се надявате на подкрепа само на вашите фенове? Вие феновете на лудогорец сте хем насрани, хем големи! Колкото отидете на стадиона, толкова ще сте...ама да молиш фенове на Ботев, Левски, ЦСКА и т.н. да ви правят атмосфера....не става, разбираш ли...дано си ме разбрал...ама надали...
Лудогорски фен написа:pumpo написа:Лудогорски фен, ти си много глупаво парче! Толкова си зле, че спри да пишеш и да се излагаш само!
Айде бе!
Ама от къде на къде да ми взема бира! Какъв съм аз, че да изявявам подобни желания и претенции!
И трябва ли да подкрепям на корта Сесил Каратанчева, само защото е с българско гражданство???
Ами да, глупаво парче съм, а ти си сигурно много умен щом даваш квалификации на хора без да си ги виждал или познаваш.
Никой не те кара да ходиш да подкрепяш никого, стой си у вас, пий си бирата, псувай политиците, или който и да е там, па чакай някой друг да дойде и да ти оправи улицата, да ти асфалтира пред блока, но като дойде време за избори и си викаш- е кво да гласувам, всичките са едни и същи, та така и с БГ отборите - за кво да ги подкрепям, като не е моя отбор.
Сигурно и на протестите пред пшарламента не ходиш щото квоп те интересува че те управляват комунисти и турци - важното е вечер у вас на спокойствие да им теглиш по една майна и тва е - изпълнил си си задълженията, а на сутринта като нагазиш у 30-см дълбока дупка пред вас пак почваш да псуваш, щото никой не я е оправил, затова сме и покорно племе-щото се делим на всякакви, но не се обединяваме като българи.
Пак общи приказки от 1001 нощи.

pumpo написа:Лудогорски фен защо не се надявате на подкрепа само на вашите фенове?
Ако ще цял Разград да се изсипе в София, пак националният стадион не може да се напълни. Надявам се повече столичани и хора от близки градове да отидат и да подкрепят българския тим в плейофа му за влизане в Шампионската лига. Ако успеят ще доведат поне 1 изключително силен европейски тим в България - тогава бихте ли отишли?
- whack
- Контакти:
Атмосферата създадена в Бургас от феновете на Ботев те е привлякла ,защото това е атмосфера от любов и отдаденост към тяхната кауза ,а именно Ботев Пд.Ако ще да събереш,платиш билети и разходи на тези хора и напълниш ст.В.Левски с тези фенове,никога няма да я получиш,те просто ще стоят и ще си гледат мача мирно и кротко,като на кино.Това ще направят и феновете на другите отбори ,когато отидат на мача ви,това бих направил и аз като фен на ЦСКА...Неприятни сте ми ,но като български отбор ще държа за вас ,но до там 

FC Internazionale Milano!
Защо Петричев,ДоРмусчиев и джуджето от микрево не пуснат едно писмо и да го пратят до Орешарски всички софийски фенове да бъдат накарани да отидат на стадиона и да викат за лудогорец?
Нали така е модерно?

110 години любов!
Лудогорски фен написа:pumpo написа:Лудогорски фен, ти си много глупаво парче! Толкова си зле, че спри да пишеш и да се излагаш само!
Айде бе!
Въпросът е,че искате да се изкарате някаква "национална кауза"(направо сте по-важни от националния отбор),което е много дразнещо(като се опитвате да ни убедите чрез национализъм или патриотизъм(има разлика между двете,но могат и да се допълват)).Ако Лудогорец влезе в групите на ШЛ,този успех за Лудогорец ли ще е,или за България!!??Може би ще бъде представен,като успех за България,като по-този начин ще се опитате да се "издигнете" още повече във вашите си "очи"( Лудогорец ще постигне успех за България ,а не за себе си,лудогорци са безкористни и не гледат своето благо!

И един въпрос за размисъл ,къде ви отиде национализма(или патриотизма),когато преди няколко седмици ЦСКА можеше да бъде закрит!(български отбор,един от най-големите в България,с най-много титли,и най-добре представил се в Евротурнирите за сега).Аз не съм те видял теб ,или някой от Лудогорец да покажат най-малкото съчувствие(явно патриотизма ви трябва само,когато ви е угодно),имаше само обиди и подигравки!
Така,че недей да ни "учиш" на национализъм(патриотизъм)!!!
Последна промяна от CSKA 78 на 11 авг 2013 20:58, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Най-смешното от темата до тук:2000 от Ловеч ще дойдат в София,че те толкова в Ловеч не събират.
Добре бе хора и други подчовеци,като не искате да помагате поне не пречете.Това е типичната българска черта-аз не искам да съм добре,а съседа ми да е зле.Аз ще съм на стадиона просто да гледам истински футбол,без да съм против и двата отбора.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам