Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 18:06

tyranta написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Udoji90 написа:Стойчо отдавна предупреди да не очакваме някаква особено силна селекция, предупреди и че сезонът ще е оздравителен, но някои хора или имат толкова къса памет, или са седели върху ушите си, като го е казвал, или се правят на недоразбрали и сега само реват. Сигурно Стойчо е виновен, че завари само няколко играчи с договори и че го назначиха около 10 дни преди началото на сезона.

Оздравителен със куп чужденци?Е не уверих се,че някои от феновете на ЦСКА са пълни идиоти за да не разбират,че Стойчо е менте-треньор!Сега имате възможност радвайте се на оправданията му,ако не биеме Нефтохимик вече е ред на съдиите да са виновни.

цяла седмица ти чета нападките против Стойчо разбрахме те .. аиде АНТИ Младенов си Окей ... и ? кои ще дойде ? Методи Деянов и Червенков и Л.Пенев ? Само че и тримата 1 седмица преди Стойчо да поеме отбора те ОТКАЗАХА !!! видяхме какво направи и Стоичков .. само той се хвана за хорото макар че знаеше какво го очаква .. !!! то е лесно да се подкрепя отбора като бие наред ... сега е трудно нали ? еи така се разбира кои наистина милее за отбора .. другите сте ми ясни !!! в отбора имаше само 5 човека с договор !!! какво от къде да вземе и да направи за да събере минималната бройка от 15 ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти с картотеки ? тук децата от школата не попадат !!! ама маи това условие ви избягва ? и да те питам за кой толкова читави юноши плачеш че не играят ? ми то няма база , школа , терени ... къде и как тренираха до сега ? кои са тези на които не е даден шанс ?

Пишете и не забравяйте какво сте писали.Защото думите отлитат но написаното остава.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 авг 2013 18:09

Разбираем е гневът ви, но пак сте доста по- добри от левскарите. Играчите ви са в пъти по - класни, но просто не са се обиграли. Времето е проблем на много отбори.
"Сините" и пари имат, и пак нищо не могат да направят. Това не е случайно, явно не знаят как да ги използват правилно или по - точно повтарят "политиката" на ГЕРБ.
Последна промяна от daniel875 на 11 авг 2013 18:11, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 11 авг 2013 18:09

отговори ми сега ти аз ти отговорих на теб на всичките ти въпроси на някои даже по няколко пъти .. сега аз ти зададох няколко ще получа ли отговор ? и да аз си заставам зад думите няма проблем .. надявам се и вие го направите ( АНТИ Стойчовистите ) !!! ако искаш мога да ги разделя въпросите на подточки ?
1. Кои ще дойде след Стойчо ?
2.Къде тренираха досега юношите като няма база,школа,терени ?
3.Кои са тези юноши на които не е даден шанс и толкова много плачете за тях ?
4.Кои и от къде да се вземе без пари в последните 3 дена от началото на сезона и да се направи необходимата броийка от 15 професионални футболиста ?
5. Как очаквате от тази сбирщина футболисти които все още не си знаят имената .. които заради липсата на подготовка се контузват по 2-3ма на мач и после пак не тренират достатъчно да има някакви резултати ?
Последна промяна от tyranta на 11 авг 2013 18:14, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 авг 2013 18:12

tyranta написа:отговори ми сега ти аз ти отговорих на теб на всичките ти въпроси на някои даже по няколко пъти .. сега аз ти зададох няколко ще получа ли отговор ? и да аз си заставам зад думите няма проблем .. надявам се и вие го направите ( АНТИ Стойчовистите ) !!!

След вчерашното поражение може би се сбогувахте засега с титлата, но пак не е сигурно. Ние сме много далеч от истината за разлика от вас.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 авг 2013 18:25

CTAHKO написа:
Red Warrior написа:Гаранция, че левскарите, които се правят, че са за Стойчо, ако има анкета ще гласуват против. То ще се види, стига да има анкета. :lol:

Напротив 8-) След всеки негов престой,превземате нови върхове :lol: За какво да гласуваме против него ;)Ние сме и ЗА Лупи 8-)А комбинацията от двамата на едно място в ЦСКА си е направо шестица от тотото 8-)

Явно не си забравил 2008,а?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 11 авг 2013 18:26

Най лошото е, че Титан (Т. Киров) + Цимбика(Анималс) настроиха хората против Стойчо и като цяло феновете на ЦСКА се разделиха на 2.
Хора бъдете малко по умни, а не повтаряйте всичко казано по тв и прочетено по вестници и сайтове.
Ясно е, че в момента отбора не е играе добре, но проблемите са толкова много, че това какво става в момента като резултати е последното нещо което трябва да ни вълнува.
И към всички които хранят Стойчо, кажете кой искате да ние треньор ? Защото най лесно е да се сменя, но кой ще е е този който ще дойде в този момент и ще вдигне този отбор с тези футболисти ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 авг 2013 18:26

Red joker написа:
джони написа:ДА,Стойчо е комисионер,далавераджия и неадърник,но не той е главната причина за провала в ЦСКА

Селекцията била провал.Проблема на ЦСКА е че,по време на комунизма трансферите бяха от рода на-голмайстора на А група,екзекутор на Барселона и носител на Златната Обувка-Георги Славков,най-добрия вратар в А група Джони Велинов,голмайстора на Берое Петър Жеков,Спас Джевизов,Стойчо Младенов,Христо Бонев и т.н,т.е тук грешка в селекцията няма как да има,това положение продължи по инерция точно до преди 5-6 години,когато беше задължително да отидеш в един от двата "гранда",но сега положението е различно и най-страшното за хартиените грандове е ,че това положение никога повече няма да се върне,което в бъдеще ще доведе до още по голямо пропадане и копаене на дъното

А ТИ КОГА СТАНА ЦИГАНИН КОГА ТИ ПОЧЕРНЕ ГЪЗЪ

Този потребител, на когото отговаряш, кой отбор поддържа? Казва доста истини, валидни и за "сини", и за "червени" преди 1989 година. Не беше лоша такава политика, но сега е трудно. Ще осъзнаете, че социализмът беше хубаво време, но да не е доста късно?
И ние се облагодетелствахме по социалистическо, но това се забравя. Не сме били изцяло репресирани. До известен период със сигурност беше така, но след това е подобна теза не важи.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 авг 2013 18:28

Joni_ написа:Най лошото е, че Титан (Т. Киров) + Цимбика(Анималс) настроиха хората против Стойчо и като цяло феновете на ЦСКА се разделиха на 2.
Хора бъдете малко по умни, а не повтаряйте всичко казано по тв и прочетено по вестници и сайтове.
Ясно е, че в момента отбора не е играе добре, но проблемите са толкова много, че това какво става в момента като резултати е последното нещо което трябва да ни вълнува.
И към всички които хранят Стойчо, кажете кой искате да ние треньор ? Защото най лесно е да се сменя, но кой ще е е този който ще дойде в този момент и ще вдигне този отбор с тези футболисти ?

Имате много по - големи треньори от Младенов, но на фона на калпавия материал в момента той е направо гигант, което би трябвало да е трагедия. Защо ли? Защото трябва да се действа стратегически, а всички наши отбори работят ден за ден. Или почти.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 18:36

tyranta написа:отговори ми сега ти аз ти отговорих на теб на всичките ти въпроси на някои даже по няколко пъти .. сега аз ти зададох няколко ще получа ли отговор ? и да аз си заставам зад думите няма проблем .. надявам се и вие го направите ( АНТИ Стойчовистите ) !!! ако искаш мога да ги разделя въпросите на подточки ?
4.Кои и от къде да се вземе без пари в последните 3 дена от началото на сезона и да се направи необходимата броийка от 15 професионални футболиста ?
5. Как очаквате от тази сбирщина футболисти които все още не си знаят имената .. които заради липсата на подготовка се контузват по 2-3ма на мач и после пак не тренират достатъчно да има някакви резултати ?

Нещо си се объркал.Аз не съм анти.Аз коментирам треньора Стойчо.Не сега защото той не за първи път е треньор
на ЦСКА.Моето мнение за неговите качества се потвърждава при всеки му престой.Никога под негово ръководство
отбора не е играл хубав футбол.Независимо от класата на футболистите с които разполага.Аз не съм с къса памет.
Така и не разбрах за кой футболист привлечен и развит от него клуба е спечелил.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 авг 2013 18:43

petko.h.markov написа:
tyranta написа:отговори ми сега ти аз ти отговорих на теб на всичките ти въпроси на някои даже по няколко пъти .. сега аз ти зададох няколко ще получа ли отговор ? и да аз си заставам зад думите няма проблем .. надявам се и вие го направите ( АНТИ Стойчовистите ) !!! ако искаш мога да ги разделя въпросите на подточки ?

Нещо си се объркал.Аз не съм анти.Аз коментирам треньора Стойчо.Не сега защото той не за първи път е треньор
на ЦСКА.Моето мнение за неговите качества се потвърждава при всеки му престой.Никога под негово ръководство
отбора не е играл хубав футбол.Независимо от класата на футболистите с които разполага.Аз не съм с къса памет.
Така и не разбрах за кой футболист привлечен и развит от него клуба е спечелил.

Има си гугъл за тези неща.Не чакай всичкои да ти се дава наготово .Едн лекичък въпрос:Кой привлече Долапчиев в ЦСКА?(Въпроса е риторически)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”