ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕТЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nick1965
Контакти:

Re: ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕТЕ

Мнениеот nick1965 » 11 авг 2013 17:40

Лудогорски фен написа:малко предисловие- много добро представяне на Ботев в ЛЕ, само мааалко късмет не ви достигна да вкарате един гол на Щутгарт и да ги отстраните. Нищо, тези мачове ще се използват за трамплин към по-добро представяне в БГ шаммпионата и турнирите на УЕФА догодина..
А призива е - на предстоящият мач на Лудогорец със Базел ако може да се организирате голяма група от тази феноменална ботевска публика и да подкрепите единственият останал БГ отбор в европейските турнири, достатъчно мачове сме имали на ЦСКА и Левски в Европа, време е за отборите извън столицата да докажат че и там се играе футбол. Тази година Литекс, Ботев, Лудогорец са основните претенденти за челото, но докрая на шампионата има време, докато турнирите са сега и пълните трибуни на Васил левски - дори и оцветени в жълто - биха помогнали на единственият БГ отбор да отстрани Базел.
нека забравим клубните си пристрастия за момент и да помним че играе БГ отбор който защитава страната ни в турнирите и да го подкрепим всички - лудогорски фенове, на Ботев ПЛВд , на Локо ПЛВД, на ЦСКА, на Левски, на Литекс,

Много ти е добра темата , но не е за България! За ''бели'' държави е , с интелигентни хора! Иначе,адмирации за предложението! +1

nick1965
Контакти:

Мнениеот nick1965 » 11 авг 2013 17:44

Атеист написа:
Bourgas написа:
Без име написа:
VelBujd написа:Аз като фен на Левски, също ще подкрепя Лудогорец на стадиона.

А подписка на хората от квартала за равно разпределяне на феновете, ще направиш ли? :roll:

Дебилските ти мнения край нямат. Какво лошо има в това, да подкрепиш български отбор за класиране в групите на ШЛ? Ти да не би случайно да не си българин? А и да си от друга националност, нищо не ти пречи, ако си български гражданин. То бива малоумие, ама това вече граничи с IQ-то на австралопитека. Успех на Лудогорец.

Значи ако не подкрепям Лудогорец в Европа не съм българин, така ли? :roll:

Да!!

Лудогорски фен
Контакти:

Мнениеот Лудогорски фен » 11 авг 2013 17:45

miro_rz написа:Каква е тази простотия? Да няма да играят Ботев-Базел , ти който си писал темата ходи ли в Бургас да подкрепиш Ботев

Младеж, предполагам че си по-млад от мене, извинявай - ако си по-стар. Аз съм ходил да подкрепям по мое време ЦСКА срещу Ливърпул и Байерн, ходил съм да подкрепям Ботев и съм подкрепял Марица Пловдив ;) ;) ;) ;) каКТО съм подкрепял и националният отбор . А затова дали съм бил в Бургас - не съм бил поради причини независещи от мене, но гледах мача директно по телевизията и им стисках палци до последно.
И къде си видял че на мачове ходят само фенове на тези отбори които играят? както казах преди - затова държавта ни е на това дередже щото се делим на Левскари и Цесекари, на провинция и Софиянци, на селяни и граждани, а в същото време други държави подкрепят отборите си когато играят, аз съм бил на мачове в чужбина където съм седял сред "вражеската" агитка със знаме на БГ отбора в ръка - и никой не ми е пречил или забранявал да ги подкрепям.
Мисля че е по;езно и даже е крайно време ние като българи да се отърсим от просташкия манталитет и да спрем да се делим, примера е пресен - Цесекарите и Левскарите ви викат "турци" , нали? И същите тези хора казварт че нямало да подкрепят турският отбор на Домус ага, е извинявай но това е просташко, За съжаление ти не си единственият с такова мислене, затова и страната ни е такава - погледни само кои са управляващите,

Потребителски аватар
Жоро Бекъма

Мнениеот Жоро Бекъма » 11 авг 2013 17:46

nick1965 написа:
Лудогорски фен написа:малко предисловие- много добро представяне на Ботев в ЛЕ, само мааалко късмет не ви достигна да вкарате един гол на Щутгарт и да ги отстраните. Нищо, тези мачове ще се използват за трамплин към по-добро представяне в БГ шаммпионата и турнирите на УЕФА догодина..
А призива е - на предстоящият мач на Лудогорец със Базел ако може да се организирате голяма група от тази феноменална ботевска публика и да подкрепите единственият останал БГ отбор в европейските турнири, достатъчно мачове сме имали на ЦСКА и Левски в Европа, време е за отборите извън столицата да докажат че и там се играе футбол. Тази година Литекс, Ботев, Лудогорец са основните претенденти за челото, но докрая на шампионата има време, докато турнирите са сега и пълните трибуни на Васил левски - дори и оцветени в жълто - биха помогнали на единственият БГ отбор да отстрани Базел.
нека забравим клубните си пристрастия за момент и да помним че играе БГ отбор който защитава страната ни в турнирите и да го подкрепим всички - лудогорски фенове, на Ботев ПЛВд , на Локо ПЛВД, на ЦСКА, на Левски, на Литекс,

Много ти е добра темата , но не е за България! За ''бели'' държави е , с интелигентни хора! Иначе,адмирации за предложението! +1

+ 2

В България на мода е злобата и завистта. После се чудим защо нищо не ни е наред!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 авг 2013 17:46

За тази среща ,пожелавам успех на Лудогорец,защото са български отбор!Но няма да подкрепя ,нито един от двата отбора,по-силният нека да победи!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Лудогорски фен
Контакти:

Мнениеот Лудогорски фен » 11 авг 2013 17:52

nick1965 написа:

Тъкмо това написах по-горе, понеже аз знам как е по "белите " държави на стадионите им, бил съм и съм видял.

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 11 авг 2013 17:52

Лудогорски фен написа:
miro_rz написа:Каква е тази простотия? Да няма да играят Ботев-Базел , ти който си писал темата ходи ли в Бургас да подкрепиш Ботев

Младеж, предполагам че си по-млад от мене, извинявай - ако си по-стар. Аз съм ходил да подкрепям по мое време ЦСКА срещу Ливърпул и Байерн, ходил съм да подкрепям Ботев и съм подкрепял Марица Пловдив ;) ;) ;) ;) каКТО съм подкрепял и националният отбор . А затова дали съм бил в Бургас - не съм бил поради причини независещи от мене, но гледах мача директно по телевизията и им стисках палци до последно.
И къде си видял че на мачове ходят само фенове на тези отбори които играят? както казах преди - затова държавта ни е на това дередже щото се делим на Левскари и Цесекари, на провинция и Софиянци, на селяни и граждани, а в същото време други държави подкрепят отборите си когато играят, аз съм бил на мачове в чужбина където съм седял сред "вражеската" агитка със знаме на БГ отбора в ръка - и никой не ми е пречил или забранявал да ги подкрепям.
Мисля че е по;езно и даже е крайно време ние като българи да се отърсим от просташкия манталитет и да спрем да се делим, примера е пресен - Цесекарите и Левскарите ви викат "турци" , нали? И същите тези хора казварт че нямало да подкрепят турският отбор на Домус ага, е извинявай но това е просташко, За съжаление ти не си единственият с такова мислене, затова и страната ни е такава - погледни само кои са управляващите,

Абсолютно подкрепям подобно мислене :)

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 авг 2013 17:55

Лудогорски фен написа:
ЕМИЛ написа:Няма кой да ви дойде .Не се заблуждавайте :mrgreen:

Е, ти си стой у вас и си пий бирата, а ако поне 500 фена на Ботев отидат на стадиона и направят поне малко подобие на атмосферата на стадиона в Бургас, все ще е от полза.
Но ако Лудогорец отстрани Базел и се падне в група с отбора от европа който ти подкрепяш, да не смениш плочата тогава и да питаш феновете на разград да ти уреждат билет :) :) :) :) :) )

Абе малумнико, как ще правят атмосфера? Ще пеят техните си песни на мач на лудогорец ли :) :) :)

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 авг 2013 17:55

nick1965 написа:
Атеист написа:
Значи ако не подкрепям Лудогорец в Европа не съм българин, така ли? :roll:

Да!!

:lol: :lol: :lol:

nick1965 написа:

Би ли ми споделил кои са тия бели държави с интелигентни хора? Смисъл да дадеш пример кога клубен отбор се е превръщал в национална кауза за която и да е "бяла" държава. Чакам пример?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 11 авг 2013 17:57

На стадиона ще съм,но няма да подкрепям Лудогорец.

Върни се в “Ботев”