Лудогорски фен написа:mtaraduda написа:Лудогорски фен написа:ЕМИЛ написа:
И чии песни ще пеят феновете на Ботев като отидат на стадиона?
иди и подкрепи БГ отбора, а си пей каквото си искаш - даже пей и КЗЛ

ако искаш, като дрогираните агитки на Левски и ЦСКА на мачовете на националния отбор- скандират едни срещу други , затова и държавата ни е на това дередже, щото като дойде време да подкрепим БГ отбор в някой от турнирите, почваме да се делим на левскари, цесекари, Ботевисти,
Има си национален отбор и той представлява България.
А да подкрепяш някого по задължение или по презумция е комплексарщина. Комплексът за малоценност, когато си много малък от много малко място. Живееш като тракторист в Куртово Конаре и цял живот имаш комплекс от това, че живееш на гъза на географията. Мразиш всички "граждани". Появява се едно момче Иван от твоето село в Биг Брадъра (примерно, или където и да е) и ти естествено го подкрепяш. Без значение какъв е.
Обратният вариант. Въпреки че живееш в Куртово Конаре си постигнал нормален живот, пътуваш из България, печелиш пари, не мразиш "гражданите", защото контактуваш с тях всеки ден, живееш в мир със себе си и нямаш комплекс от това, че си от Куртово Конаре. Тогава ще подкрепиш Иван само ако те кефи. Ако не, еди кой си.
Лудогорец е "Иван"-ът на БГ-футбола в Европа. Всеки, който е комплексиран от това, че е българин - подкрепя "наш`то момче" без да мисли кефи ли го или не. Всеки, който няма комплекс, от това че е българин ще подкрепя Лудогорец само ако го кефи.
Мен Лудогорец не може да ме кефи, не го подкрепям. Точно и ясно! Ама Лудогорец бил от БГ. А аз каква вина имам за това?
Националният отбор представлява БГ- футбола!