По-добре 50 червено-бели сърца, от колкото 5000 туристи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
По-добре 50 червено-бели сърца, от колкото 5000 туристи!
Червени_шампиони написа:Като не ви харесва сменете цвета, никой не е длъжен да е от ЦСКА.По-добре 50 червено-бели сърца, от колкото 5000 туристи!
Червени_шампиони написа:Или какво ще стане? Със семки ли ще ме целиш? Писнало ми е от бездарници отишли на един мач в годината правещи се на шефове.
petko.h.markov написа:Кировец написа:Едно е ясно - не се ли намерят МНОГО пари за ЦСКА сме обикновено отборче за консумация на ниво А група, ако не по-лошо.
Ботевъ, Литекс и Лудогорец нямат стигане по всеки параграф...
Домусчиев ще направи истински гранд в Разград. Такъв какъвто ЦСКА е бил някога.
Не става само с пари-трябва и ум.В Ботев играят и то успешно двама натирени от Стойчо-Спрокел и Галчев.Кои са скъпо
струващите чужденци на Ботев?Колкото и да ми е неприятно да го призная но Мъри прероди Огнянов например.С какво
например вчера Абрушев заслужи титулярно място пред Долапчиев?
Кировец написа:petko.h.markov написа:Кировец написа:Едно е ясно - не се ли намерят МНОГО пари за ЦСКА сме обикновено отборче за консумация на ниво А група, ако не по-лошо.
Не става само с пари-трябва и ум.В Ботев играят и то успешно двама натирени от Стойчо-Спрокел и Галчев.Кои са скъпо
струващите чужденци на Ботев?Колкото и да ми е неприятно да го призная но Мъри прероди Огнянов например.С какво
И е така и не е така.
Без пари се стига до дъното. Неоспорим факт в световния футбол.
А въпроса ти за Долапчиев е крайно несвързан с основния проблем. Ако си мислиш, че това ще промени с нещо ситуацията проблема е изцяло в твоя УМ.
Кашчей написа:Кировец написа:petko.h.markov написа:Кировец написа:Едно е ясно - не се ли намерят МНОГО пари за ЦСКА сме обикновено отборче за консумация на ниво А група, ако не по-лошо.
И е така и не е така.
Без пари се стига до дъното. Неоспорим факт в световния футбол.
А въпроса ти за Долапчиев е крайно несвързан с основния проблем. Ако си мислиш, че това ще промени с нещо ситуацията проблема е изцяло в твоя УМ.
И да имаш пари, когато ги използваш неразумно и безмислено ефектът е същият.
petko.h.markov написа:Кировец написа:Едно е ясно - не се ли намерят МНОГО пари за ЦСКА сме обикновено отборче за консумация на ниво А група, ако не по-лошо.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
petko.h.markov написа:Тук няма значение моя ум а този на треньора.Аз каквото и да мисля е без значение.Нито вземам футболисти нито ги освобождавам.Нито правя състава или тактиката за даден мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта