Кривия моли да се върне?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4MVN
Контакти:

Re: Кривия моли да се върне?!

Мнениеот 4MVN » 16 окт 2009 14:29

а ТИМ са едни нещастни мафиотчета.....момче ти си болен мозак...кажи де какво им е мафиотското...

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 16 окт 2009 14:45

Donbalon------- Висока заплата проваля завръщането на Кривия в Левски... гонг------- Той допълни, че не би имал никакви финансови претенции към "сините", ако го потърсят. "Финансови претенции към Левски не бих имал. Само да ме потърсят. Благодарен съм на Левски, защото в този клуб направих име като футболист, взех купи, станах играч номер 1 на България, с което не могат да се похвалят много хора. От него излязох в чужбина и спечелих доста пари", каза Александров.

ЗА това говорим ,че всичко е глупост...Истината е на друго място...

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 16 окт 2009 14:55

Кривия ;Досега е нямало случай да кажат нещо и да не го испълнят ,ТИМ ми обещаха, че ще му пуснат като свободен агент и го направиха.

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 21 окт 2009 08:37

tprodanov както и онзи с лика на,, Гонзо''---прочетете днешният брой на ,,Меридиан мач''...Наистина не вярвах ,че мойта информация ще излезе във весника ,но вече е факт .,,МОРСКИ''-не ми трийте повече мненията ..кажете ми кога съм написал нещо и то не е било вярно .Аз обичам отбора милея за него както предполагам и ви .Когато видя нещо пак с очите си ще ви информирам.ЗАСЕГА ПОЗДРАВИ

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 окт 2009 10:42

Видях я статията аз, ама на тия Меридиан Мач не им вярвам.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 окт 2009 12:11

Кривия поискал да се върне, Черно море го реже
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Сашо Александров иска в Левски
''Футболистчета'' изгонили Кривия от Варна
Александров си тръгна от Черно море
21.10.2009
SPORTNI.bg
Александър Александров-Кривия е поискал да се върне в Черно море и да играе в отбора, докато изтече договора му, тоест до края на първенството, научи "Меридиан Мач". Това е станало в петък - 9 октомври, но е получил категоричния отказ от босовете на "моряците".
Те са изтъкнали пред него един основен факт - че след като е обиждал една част от играчите, като ги нарича "футболистчета", как сега да се съблече в тази съблекалня със същите тези негови колеги.
Собствениците на отбора за пореден път доказаха, че веднъж вземат ли решение, те го отстояват докрай и не се поколебават да отстранят дори най-добрите си футболисти. Така беше и с Периш и Рикардо, които извиваха ръцете на ръководството за повече пари.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 21 окт 2009 12:40

Днес се очакват Кольо и Кривия на срещата във фен клуба, ще видим до колко е вярно, но кой знае може да има и някоя изненада, току виж са се сдобрили и Кривия се върне, макар и да ми се струва малко вероятно това

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 21 окт 2009 12:44

Идеята е супер, но не разбирам до край смисъла от среща с бивш футболист и бивш треньор.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 21 окт 2009 12:46

ЧерноМореВарна написа:Идеята е супер, но не разбирам до край смисъла от среща с бивш футболист и бивш треньор.

Ами може би просто иска да се сбогува с част от феновете, да видим дали първо е вярно, че наистина ще идва и чак тогава ще се разбере каква е идеята

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 окт 2009 13:29

Varna1913 написа:
ЧерноМореВарна написа:Идеята е супер, но не разбирам до край смисъла от среща с бивш футболист и бивш треньор.

Ами може би просто иска да се сбогува с част от феновете, да видим дали първо е вярно, че наистина ще идва и чак тогава ще се разбере каква е идеята

Няма да е лошо да дойде.Поне едно Благодаря,можем да му кажем за приятните мигове,които ни достави с екипа на любимияя ни клуб.Стига да дойде наистина.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”