Ивайло Лудогорец написа:Дори да е вярно , не мисля че един човек може да вкара отбора в групите , а пък бил той и Меси . Трябва отбор ...
Меси може
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Ивайло Лудогорец написа:Дори да е вярно , не мисля че един човек може да вкара отбора в групите , а пък бил той и Меси . Трябва отбор ...
bnborisov написа:Ивайло Лудогорец написа:Дори да е вярно , не мисля че един човек може да вкара отбора в групите , а пък бил той и Меси . Трябва отбор ...
Меси може
za6to написа:ЕМИЛ написа:Милош Красич е добър футболист . Ако го вземете няма да сгрешите . Жалко ,че Йоканович не се е усетил за да го вземем ние .
![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
futbolqga написа:Еее, това ще е убийствен трансфер ако е истина. За да успеете да влезете в групите на ШЛ според мен ще ви се наложи да направите някой точно такъв трънсферен удар.
CS -KA -KA написа:futbolqga написа:Еее, това ще е убийствен трансфер ако е истина. За да успеете да влезете в групите на ШЛ според мен ще ви се наложи да направите някой точно такъв трънсферен удар.
срщу Базел които аз лично им пожелах ,ще им трябва не Красич,а ми поне трима класни съдий от нашите,иначе една петица не им мърда,като гледах как цска как ги бяха насвили,добре ,че са калпави ,че не им скъсаха мрежата !

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост