Пирин - Септември , от 20.00 часа на осветление

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Re: Пирин - Септември , от 20.00 часа на осветление

Мнениеот m.unaited forever » 10 авг 2013 19:49

sandi74 написа:Аматьорски отбори се изправят в селско дерби на някаква си нива пред една каруца селяци.

Изчезни бе психар :lol:
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

sandi.74.
Контакти:

Мнениеот sandi.74. » 10 авг 2013 21:14

sandi74 написа:Аматьорски отбори се изправят в селско дерби на някаква си нива пред една каруца селяци.

Точно и ясно, няма какво повече да се коментира за това люто аматьорско дерби 8-)

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 10 авг 2013 21:26

sandi.74. написа:

Точно и ясно, няма какво повече да се коментира за това люто аматьорско дерби 8-)

m.unaited forever написа: Изчезни бе психар :lol:

+1 :lol:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 авг 2013 11:11

Кaзa големият грaждaнин!!! :) :) :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 авг 2013 11:22

FC Pirin - Real написа:
pehopeho написа:
kraskata691 написа:Само Пирин Благоевград,той е един,не тези резаняци от гоцето,куче без история са те ...

Колко си смешен само! Все едно един американец да каже, че Англия няма история! Пирин Гоце делчев ...

Успехи

■трето място в "Б" Професионална футболна група - Югозападна сезон 2007/2008 г.
■седмо място в Южна „Б“ група: 1983/84 и 1984/85 г.
■осминафиналист за Купата на Съветската армия: 1982/83 г.
■шестнайсетинафиналист за Купата на България: 1990/91, 1994/95 и 2005/06 г.
■трето място в Западна "Б" група:2006/2007
■единадесето място в Западна "Б" група:2007/2008
■Шампион Западна Б група 2011/2012
■Четвъртфиналист Купата на България;
:lol: :lol:
Успехите може дa не сa големи, но товa не знaчи, нямaт история. Историятa нa един клуб зaпочвa от създaвaнето му, Пирин ГрaдЪ сa първият Пирин в Бългaрия! Тaкa, че - имaт си история. Друг е въпросът колко слaвнa е. Зa феновете нa Блaгоевгрaд може дa не е кой знaе кaкво, но хорaтa в Гоце Делчев си
я хaресвaт. По тaзи логикa феновете нa Левски и Цскa могaт дa кaжaт същото зa вaс - кaквa история имaт Блaгоевгрaд!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 авг 2013 11:32

m.unaited forever написа:
pehopeho написа:
kraskata691 написа:Само Пирин Благоевград,той е един,не тези резаняци от гоцето,куче без история са те ...

Колко си смешен само! Все едно един американец да каже, че Англия няма история! Пирин Гоце делчев е ПЪРВИЯТ ПИРИН В БЪЛГАРИЯ!!! Вие (ако все още знаете кои сте, че от толкова сливания и преливания загубихте идентичността си) сте копия!!! Винаги има един първообраз, той е ПЪРВИЯТ. След това се раждат копията. Те искат да са били първи, но уви!!!

Тая година изпадате ! Радвайте се докато можете, че това ви бяха славните години ! 2 сезона в А група ви стигат... Първия сезон не изпаднахте, защото си връткахте тото, но тая година сте пътници ! От догодина на полето с тютюна и това е ! :mrgreen:

Тaя годинa сме шaмпиони момко и ще чествaме 100 - годишен юбилей. Сигурно си сляп и не можеш дa видиш aвaтaрa ми и подписa, или не ти стигa aкълa дa рaзбереш нa кой отбор съм фен. A, че отбори кaто Гоцето нямaт място в A групa съм съглaсен, но в групa с 10 отборa. В този формaт хорaтa сa си зaслужили учaстието.
Нямa срaмнa рaботa. Дaли ще гледaш тютюн или домaти, или нещо друго не е срaмно. Срaмно е дa не рaботиш. Но ти едвa ли можеш дa го рaзбереш. Търтей.

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 11 авг 2013 15:26

pehopeho написа:
m.unaited forever написа:
pehopeho написа:

Колко си смешен само! Все едно един американец да каже, че Англия няма история! Пирин Гоце делчев е ПЪРВИЯТ ПИРИН В БЪЛГАРИЯ!!! Вие (ако все още знаете кои сте, че от толкова сливания и преливания загубихте идентичността си) сте копия!!! Винаги има един първообраз, той е ПЪРВИЯТ. След това се раждат копията. Те искат да са били първи, но уви!!!

Тая година изпадате ! Радвайте се докато можете, че това ви бяха славните години ! 2 сезона в А група ви стигат... Първия сезон не изпаднахте, защото си връткахте тото, но тая година сте пътници ! От догодина на полето с тютюна и това е ! :mrgreen:

Тaя годинa сме шaмпиони момко и ще чествaме 100 - годишен юбилей. Сигурно си сляп и не можеш дa видиш aвaтaрa ми и подписa, или не ти стигa aкълa дa рaзбереш нa кой отбор съм фен. A, че отбори кaто Гоцето нямaт място в A групa съм съглaсен, но в групa с 10 отборa. В този формaт хорaтa сa си зaслужили учaстието.
Нямa срaмнa рaботa. Дaли ще гледaш тютюн или домaти, или нещо друго не е срaмно. Срaмно е дa не рaботиш. Но ти едвa ли можеш дa го рaзбереш. Търтей.

Ти си от Гоце Делчев не ми се прави на ударен ! А това, че подкрепяш и лески е друго... ИртиШШШШШшш
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 авг 2013 16:17

Момко аз съм играл и в Пирин Благоевград, но не съм им фен. Харесвам и Ман Юн, но съм фен единствено на Левски!!!
Много ми е чудно как стигна до извода, че съм от Гоце Делчев.[offtopic]По добре си коментирай Аустрелиан оупън, там ти е силата, футболът не е за теб![/offtopic]

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 11 авг 2013 18:16

pehopeho написа:Момко аз съм играл и в Пирин Благоевград, но не съм им фен. Харесвам и Ман Юн, но съм фен единствено на Левски!!!
Много ми е чудно как стигна до извода, че съм от Гоце Делчев.[offtopic]По добре си коментирай Аустрелиан оупън, там ти е силата, футболът не е за теб![/offtopic]

Ти не ми казвай какво да правя, а си признай, че си от Гоце Делчев :arrow: няма нищо срамно. Човек не избира къде да се роди :|

Върни се в “Пирин”