Черно море -Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море -Локомотив Пд

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2013 21:49

Чуват се неприятни вести за усложнение на контузията на Капитана.Някой ако има информация да сподели :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 авг 2013 22:01

ShooterMan написа:Чуват се неприятни вести за усложнение на контузията на Капитана.Някой ако има информация да сподели :idea:

Не знам. Много ме съмнява това да не е треньорска контузия. Нека не забравяме ролята на капитана при изгонването на Кривия! Струва ми се, че гледаме "усмивки от старите ленти". И тогава недоразумението Михайлов предприе атаката срещу Алекс, а Жоро им беше сол ташака. Не знам. Дано греша в разсъжденията си!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2013 22:11

Зелен,и на мене така ми се струва,като атаката срещу Жоро започна още от ранната пролет.Лицемерът и подлогите му уж скандират името му,а после продължават с подривната си дейност.Почеркът е същият,силно се надявам ако е така Гонзо да прекрати по някакъв начин този фарс,защото Жоро е нужен на отбора,може да не е в най-добрата си форма,но рано или късно през сезона отново ще възвърне позицията си на решаващата фигура на и извън терена.Все пак се надявам да е контузия,нормална.В този миг трябва да сме по-щастливи от всякога,че Дани Г се върна и,че е в отлична форма,знаем какво щеше да последва ако не беше :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 10 авг 2013 22:25

Аре стига глупости вече, ставате за смях, и на Пенев ли му хлопат сачмите?
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2013 22:33

Скоро ще се разбере,но не ми мязаше на контузен още в мача с ЦСКА,когато влезе като резерва.Тази мнима контузия не може да се усложнява вечно.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 10 авг 2013 22:36

Стига бе,явно си има някакъв проблем в коляното.Нима не може да се контузи,нищо че е Жоро Илиев. ;)
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=365409
Честита победа,моряци!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2013 23:38

Възможно е,пак казвам,но не ми мязаше на контузен в София,а и политиката на Гонзо като мениджър винаги е била изключително стриктна точно в това отношение - контузени футболисти не играят,0% шанс да го е пуснал с контузия срещу ЦСКА.Иначе си е свръхчовек Жоро!Не мога да кажа просто "скорошно възстановяване",пожелавам му само да реши проблемите си(каквито и да са те) и скорошно завръщане в състава,защото всички искаме 11-ка в която той да участва.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 10 авг 2013 23:44

Всичко е добре, когато завършва добре! Това ясно, но все пак имам някои притеснения и питанки. Чудя се, защо Гонзо чак сега "забеляза" таланта на Расим и реши да го пуска в игра? Паметливите помнят, че още зимата, на подготовката в Турция той показваше класа и дори прехласна руснаци?! През цялото време до сега показваше отлични игри и форма както при юношите, така и в националните формации. Кога най-сетне Гонзака ще проумее, че Божилов не се чувства комфортно като забит напред?! Колкото пъти е бил поставян там, почти толкова не се е представял добре и отбора губи от това. Е уж купихме супер център нападател - Бакари?! Уж сме дали куп пари за него и още един куп за заплати, подписал направо без проби???! И при това положение, да го мръднеш наляво и да сложиш там Божилов... струва ми се тъпо. Добре, че навреме се сафиряса и поправи нещата на полувремето, че иначе..... отиваше коня у ряката. Същото мога да го кажа и за Рейков. Първия закупен играч от сумати и време, остър и пробивен, вкарва и подава и.... на пейката, на неговото място отляво - централния нападател.... продължението на безумните ротации..току що говорих за него???! Да се чуди и да се маи човек какви ги беше сътворил Гонзито за началото на мача?! Пак казвам, добре, че на полувремето коригира безумието по най-добрия начин и... ето, че се получиха нещата. Ясно е, че при правилно подреждане на играчите за конкретния мач и според тактиката, нещата се получават. Имаме страхотни футболисти този сезон, което не е било отдавна, имайки в предвид и дългата и равностойна резервна скамейка! Росен Колев, Сашо Александров, Тодор Паланков, Дани Младенов, Симеон Райков.. това ни е пейката???? Като прибавим и Жоро Илиев, който по други причини не беше в състава.. айде сега някой да отрече, че сме събрали ако не идеален, то поне задоволителен отбор с много възможности и дълга резервна скамейка и мисля, че е време вече този отбор да заиграе както трябва и да почне да мачка. Евала на хъса и непримиримостта на Гонзо, евала на името и авторитета му, бъка от амбиция и желание за изява, но все още мисля е длъжник по отношение на играта, облика на отбора и постигнатите резултати. Един от хората съм, които дават пълен картбланш на този треньор и възлагах големи надежди да успее да измъкне отбора от посредствеността в която е затънал. На моменти успява, в повечето случаи обаче не и това ме притеснява, а то времето си върви... Днес победихме един силен отбор и съм щастлив. Гонзо има своята роля в тази победа, най-вече с адекватните промени след почивката, но мен ме притесняват онея на пръв поглед дребни грешки, които обаче много лесно обръщат колата. Като безумните рокади в предни позици при старта на мача днес например. Дано тренера ни бързо проумее грешките си и занапред да не ги допуска. Защото днес вкарахме за едно полувреме, но друг път може и да не стане, както много пъти до сега беше!? Пак казвам, харесвам доста неща в Гонзо, желая му успеха от все сърце и го подкрепям, но се дразня и ме притесняват някои меко казано странни решения, които затрудняват и без това мъчните ни игри напоследък в офанзивен план и подпомагат лесното губене на точки. Реших точно сега да напиша тези мои виждания, при добрата ни победа днес, а не след загуба. И нека сега ревльоците не зяпнат, че плюя тоя и оня или че нареждам треньора. Не, напротив, подкрепям го, надявам се да успее, но пак казвам, притесняват ме някои грешни решения, които се повтарят няколко пъти вече, а не трябва.. и се надявам да бъда правилно разбран с тази градивна критика. Успех занапред и благодарности на всички участвали в днешния двубой за тази хубавата победа !
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 авг 2013 00:01

Художника блесна на високо ниво още когато се разправи с Подуяне за Купата впрочем и стана пределно ясно,че нямаме халфче като него ;).Все пак,съгласете се,Беки тогава беше дори на 17 г.,трудно е да елиминираш Жоро Илиев от състава си,за да играе Беки.Гонзо в Турция заяви,че няма да търси човек за заместник на Жоро(китайската работа),заяви,че замине ли в Китай титуляр ще е Бекир.Явно искаше да играе с 1 офанзивен халф,като другия твърдо да е Божилов.Не се получи това и ако по една или друга причина Жоро не беше извън състава,то Беки пак щеше да е титуляр,но за сметка на Божилов.Просто при Жоро Китанов беше много лесно да вземе титулярното място в конкуренцията на инвалидите Пламен Колев и Емил Михайлов.Китанчето и до днес не е конкуриран от свестен вратар,докато при Беки нещата са - Жоро Илиев,Дани Г,Божилов-2 места за 4 човека.Бях убеден,че получи ли си шанса ще е откритието на сезона и,че Гонзо не е толкова тъп,че да се прави на луд.Вижте,я да кажем и друго....ако тренери бяха мишката Зафиров,Генов,Прическата дето правеше тръби на Жоро Илиев едва ли не...колко минути щеше да запише Бекир?Точно така,нула,правилно се досещате.А някъде междудругото пропускате и,че Гонзо даде 5 минути и на Наско Петров днес,което никак не е малко - стига,трима 18 годишни юноши,2-ма от тях титуляри 90 минути,дали не е яко.Вярвам на Гонзо,напълно.Забелязвате ли някаква разлика в Райков днес,и Райков от мача със Славия?Да,нали?Нищо общо.Ами Райков явно си помисли,че е абониран титуляр и тичкаше за здраве 2 кръга.Днес беше друг човек.Гонзо много добре знае кой къде да играе,но и възпитателните мерки са част от професията,не забравяйте това.В контекста на последното - вярвам и,че Гонзо много добре си е давал сметка за всичко,което може Художника,явно е искал да го нахъса и мотивира докрай.Позагубихме точки,но последните 2 се получиха,Бекир играе страхотно.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 11 авг 2013 00:07

Честита победа! Честно ни победихте, защото бяхте по-добрият отбор.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Черно море”