4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София |10.08|
Стойчо бил доволен и сте имали напредък.Евала за оптимизмът!!!!
- South_Park
Брайтън бийч написа:виновни за състоянието на ЦСКА са ФЕНОВЕТЕ на този отбор.Защо те ли?- заради маняшките им амбиции на всяка цена , всеки сезон да гонят титли, което принуждава собствениците им да харчат всеки сезон големи суми за селекции, скъпо платени чужденци и треньори...и в крайна сметка това ги доведе до фалит. Тези хора трябва да разберат че комунизма си отиде, и това което е било тогава, няма как да се случва сега.Сега стратегията на ЦСКА трябваше да бъде следната- по една титла на 3-4 сезона, и през останалото време по-малки разходи и харчове...както прави ГГ в Литекс примерно
Факт . Стига са печелили толкова ламарина, време е да видят какво им е на на другите. Категорично трябваше да почнат поне от "В" група

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
-
- Контакти:
Обичам Левски написа:Стойчо : Късмета ни бяга![]()
Култов, както винаги !

- Син до гроб_
- Контакти:
Red Warrior написа:Сега очаквам феновете на ЦСКА 1923 да скочат на ИСТИНСКИЯТ ЦСКА и Стойчо Младенов. Алоооооооо, ЦСКА още няма собственик, няма нищо, и пак лазим по нервите на някои хорица. Ще си говорим пак след 6 месеца, дай Боже само да се стабилизираме!
Нали се сещаш, че през тези 6 месеца другите няма да седят и да си бъркат в носа?! Аз също очаквам до 6 месеца Левски да играе значително по-добре, както и всички останали фенове на другите отбори.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Pichichi написа:Прекалено оптимистично ми се вижда първата 7-ца. Дано не се замесиме в борбата на изпадащите.
Че сезона ще е кръгла нула е ясно аз лично не виждам в момента на кой от - Лудогорец,Литекс,Левски,Ботев,Берое,Локо Пд
можем да се опънем. Тези 6 отбора са сигурни за мен в 7-та дали ние ще успеем да се класираме седми не знам.
Общо взето може би ЦСКА и Ч.Море да се борят за това място но това за мен е оптимистичния вариант.
Ние да го докараме до 7-цата, пък ще го мислим! До тогава има много време отборът да навлезе във форма и най-вече да си подобри физ. подготовка. Зимата като дойде може и нови футболисти да се привлекат, така че сезонът изобщо не е за отписване! Пак казвам: от всички отбори ние имахме най-трудната програма в началото с две тежки гостувания - на Берое и Лудогорец. Левскарите са ми супер смешни - на какво отгоре са техните подигравки при положение, че в момента са същата трагедия като нас с малката разлика, че нашите футболисти ги събраха в последната седмица преди първенството и съответно не направиха лятна подготовка.

- Red Warrior
- Контакти:
goko написа:POPCORN написа:goko написа:Армейче написа:До къде ни докараха боклуците, да ни бият селските отбор с още по селските фенове, които сега цял живот ще се радват, че били ЦСКА с 3:0, но всъщност не са били ЦСКА а фк титан...![]()
![]()
Всъщност ви бием за.... незнам кой път
И не помня да сте ни били![]()
![]()
ЗА Купата ви бихме отворко и то в Разград !
БРАВО това си е направо героизъм за вас
НЕВЕРОЯТНА ГОРДОСТ
Мен ако ме беше бил отбора на ТИТАН щеше да ме е срам! Въпреки боклуците Стойчо ви би за Купата и греди на Мораеш в Разград не го направи шампион.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- mistreated
- Контакти:
Ако Апостол и Гъргоров седнат на пейката, другия мач най-вероятно ще победим. При положение, че след 60-тата минута играчите ни едва вървят по терена, то няма на какво да се надяваме срещу отбор, като Лудогорец. Който си мислел, че нещата ще са по-различни в началото на това първенство, явно никога не е гледал футбол.
Марсиньо и Чочев показват сериозно израстване и това може само да радва. Но всеки мач с по 2-3 човека по-малко на терена, при физ. състояние на отбора, резултатите не са изненадващи. Дано Стойчо си вземе поука. За съжаление за нас сезонът ще започне след паузата за мачовете на нац. отбор.
Марсиньо и Чочев показват сериозно израстване и това може само да радва. Но всеки мач с по 2-3 човека по-малко на терена, при физ. състояние на отбора, резултатите не са изненадващи. Дано Стойчо си вземе поука. За съжаление за нас сезонът ще започне след паузата за мачовете на нац. отбор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Червени Воини
- Контакти:
Такъв пердах не помня да са ни правили от мача със галатасарай преди 10г.
Очаквано паднахме...но със тия лекета-чужденци толкова!
Очаквано паднахме...но със тия лекета-чужденци толкова!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- Син до гроб_
- Контакти:
RedeviL написа:Pichichi написа:Прекалено оптимистично ми се вижда първата 7-ца. Дано не се замесиме в борбата на изпадащите.
Че сезона ще е кръгла нула е ясно аз лично не виждам в момента на кой от - Лудогорец,Литекс,Левски,Ботев,Берое,Локо Пд
можем да се опънем. Тези 6 отбора са сигурни за мен в 7-та дали ние ще успеем да се класираме седми не знам.
Общо взето може би ЦСКА и Ч.Море да се борят за това място но това за мен е оптимистичния вариант.
Ние да го докараме до 7-цата, пък ще го мислим! До тогава има много време отборът да навлезе във форма и най-вече да си подобри физ. подготовка. Зимата като дойде може и нови футболисти да се привлекат, така че сезонът изобщо не е за отписване! Пак казвам: от всички отбори ние имахме най-трудната програма в началото с две тежки гостувания - на Берое и Лудогорец. Левскарите са ми супер смешни - на какво отгоре са техните подигравки при положение, че в момента са същата трагедия като нас с малката разлика, че нашите футболисти ги събраха в последната седмица преди първенството и съответно не направиха лятна подготовка.
Утре ние като се осерем, пък вие ще се подигравате. Това е нормално, в рамките на добрия тон, който виждам до момента се запазва.
Нашата сила обединява победители !
Лудогорец са във вихъра си в момента, и все пак ЦСКА имаха възможност да открият резултата, но неуспяха.
Отбора просто не може да вкарва голове, това може да стане отбор само ако проведе нормална подготовка т.е. чак зимата. Слован и Партизан също изглеждаха по този начин на този стадион. Нормална загуба, поне можеха да вкарат почетен гол.
Отбора просто не може да вкарва голове, това може да стане отбор само ако проведе нормална подготовка т.е. чак зимата. Слован и Партизан също изглеждаха по този начин на този стадион. Нормална загуба, поне можеха да вкарат почетен гол.