4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София |10.08|

Мнениеот Gretna » 10 авг 2013 22:50

ralka_levskarka написа:[offtopic]Е вие луди ли сте? Викам да си гледаме нашия отбор, защитата ни е по- зле и от швейцарско сирене, та ние също може да отнесем три гола, ако не направим нещо със селекцията. Бахти хората.[/offtopic]

Не мога да не кажа колко мие добре като гледам тази разпасана червена команда.
Ние не сме зле. Утре ще видиш. Ще бием в Стара Загора. Казаха ми а и нали се сещаш, че от тук нататък много ще бием, къде със игра ( по-рядко ), къде с друго, както всъщност последните години си бием, с късмет ( тук ти намигам ).

Най-важното е че ЦСКА вече практически го няма. Едни хора са събрали едни футболисти и са ги облекли в червени блузки със избродирана звездичка на гърдите. Това не е ЦСКА. Не знам какво е ама не е и онзи отбор който беше до преди месец.
Кеф. Голям кеф.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 авг 2013 22:52

Pichichi написа:
POPCORN написа:
Pichichi написа:С всеки следващ мач отбора е по-зле и играе по-слабо. Направо не знам какво ще играем с/у Нафтата.

то има ли значение вече?Аз мисля,че ентусиазма на хората изчезна .мен да ти кажа вече ми е супер монотонно.знам си отсега,че няма да направим нищо.ясно е ,че няма изпаднем, но кел фейда

Е защо ти е изчезнал ентусиазма нима си очаквал да имаме 12 т. досега. Слаби сме ама играеме това каквто стане.
Имаме мач с/у Нафтата и Локо Сф, този мач предварително си беше ясна загуба. Само Черни е на ниво в целия отбор.

срещу този отбор не.Даже в прогнозите съм дал,че ще ни бият много яко и няма да моеж да се противопотавим.Но срещу отбори като Черно <Море, Локо ПД и то на Армията трябваше поне една победа имаме.Как да не ти изчезне ентусиазма като вместо от мач на мач да играем нещо, ние от мач на мач правим по голями глупости.И като подпредба на отбора и като игра и тн!Къде е Карачанаков където поради това,че не предаде отбора щеше да е титуляр?
Последна промяна от POPCORN на 10 авг 2013 22:53, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 авг 2013 22:52

Gretna написа:
ralka_levskarka написа:[offtopic]Е вие луди ли сте? Викам да си гледаме нашия отбор, защитата ни е по- зле и от швейцарско сирене, та ние също може да отнесем три гола, ако не направим нещо със селекцията. Бахти хората.[/offtopic]

Не мога да не кажа колко мие добре като гледам тази разпасана червена команда.
Ние не сме зле. Утре ще видиш. Ще бием в Стара Загора. Казаха ми а и нали се сещаш, че от тук нататък много ще бием, къде със игра ( по-рядко ), къде с друго, както всъщност последните години си бием, с късмет ( тук ти намигам ).

Най-важното е че ЦСКА вече практически го няма. Едни хора са събрали едни футболисти и са ги облекли в червени блузки със избродирана звездичка на гърдите. Това не е ЦСКА. Не знам какво е ама не е и онзи отбор който беше до преди месец.
Кеф. Голям кеф.

Само където утре сме в София.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 10 авг 2013 22:53

До къде ни докараха боклуците, да ни бият селските отбор с още по селските фенове, които сега цял живот ще се радват, че били ЦСКА с 3:0, но всъщност не са били ЦСКА а фк титан... :evil: :evil: :evil:
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 авг 2013 22:53

shotgun blues написа:4-0
Лудогорец са на седмото небе и ще си направят шоуто

който си го разбира футболчето си го разбира ,всичко друго са лаици които щракат по клавиатурите и вярват в харизмата ,Стойчо,името и тн 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 авг 2013 22:54

Принципно тази загуба не е много фатална с оглед на новия формат в първенството, а и като се има на предвид добрата форма на Лудогорец.. Очевидно е, че след победата над Партизан са в страхотна серия и в България няма кой да ги бие! Според мен няма нужда от трагедии. Все пак имахме една от най-трудните програми в началото на шампионата, която включва гостувания на Лудогорец и Берое, както и домакинства на ЧМ и Локо Пд, които биха Левски като гост. Успеят ли да се сработят играчите по между си, то няма да имат абсолютно никакъв проблем да се преборят за място в първата 7-ца. ;)
Последна промяна от RedeviL на 10 авг 2013 22:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 10 авг 2013 22:56

3-0 :lol:
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

goko
Контакти:

Мнениеот goko » 10 авг 2013 22:58

Армейче написа:До къде ни докараха боклуците, да ни бият селските отбор с още по селските фенове, които сега цял живот ще се радват, че били ЦСКА с 3:0, но всъщност не са били ЦСКА а фк титан... :evil: :evil: :evil:

Всъщност ви бием за.... незнам кой път
И не помня да сте ни били :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 авг 2013 22:58

Прекалено оптимистично ми се вижда първата 7-ца. Дано не се замесиме в борбата на изпадащите.
Че сезона ще е кръгла нула е ясно аз лично не виждам в момента на кой от - Лудогорец,Литекс,Левски,Ботев,Берое,Локо Пд
можем да се опънем. Тези 6 отбора са сигурни за мен в 7-та дали ние ще успеем да се класираме седми не знам.
Общо взето може би ЦСКА и Ч.Море да се борят за това място но това за мен е оптимистичния вариант.

Върни се в “Архив”