"А" гр. 4 кр. Черно Море - Локомотив Пловдив - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dzhambov

Re: "А" гр. 4 кр. Черно Море - Локомотив Пловдив - коментари

Мнениеот dzhambov » 10 авг 2013 18:13

qqq написа:
Vincenzo написа:Не знам защо продължавате да си завирате главата в пясъка... Бил избягал, пари, конкуренция, тъпотии.. всички знаем каква е причината, обаче се правим на ударени с мокър парцал, май..

много важно защо си е отишъл - днес дано да бием. Кавдански игра 3 мача и реши да си търси две заплати от миналия сезон точно сега........а ти ми обясняваш кой какво знае. Ако беше на база някакви принципи да си е отишъл лятото, пък и това е Кавдански, не е Марадона - да ходи където си иска, даже и успех не мога да му пожелая

Също като Абушев(търка пейката на ЦСКА),а Кавдански на Левски.
пс Страхотно резервно екипче

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 авг 2013 19:31

Станко Йовчев машината в ЛОКО ПЛОВДИВ ли играе хахахахаххахахаххахахахахааха
любимец на феновете е ,обзалагам се
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 10 авг 2013 19:59

Bezdarna rabota. Nishto obshto s futbola.
Edinstvenoto hubavo neshto biaha ekipite na otbora.
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 10 авг 2013 20:05

Трагичнnи и бездарни цял мач Станков 4-ти мач се защитаваме през 90-те мин до кога ? Флавио закво го взе? Целия отбор просто уникално слаби !! Имаше и дузпа за Черно море

quakes
Контакти:

Мнениеот quakes » 10 авг 2013 20:13

bianchi написа:Трагичнnи и бездарни цял мач Станков 4-ти мач се защитаваме през 90-те мин до кога ? Флавио закво го взе? Целия отбор просто уникално слаби !! Имаше и дузпа за Черно море

Дам, пускаме Жорката Стефанов да обръща мача :o Куанг и Тимонов трябва да са титуляри (на мястото на Данчо и до Кармо)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 авг 2013 20:14

TheUsualSuspect написа:Bezdarna rabota. Nishto obshto s futbola.
Edinstvenoto hubavo neshto biaha ekipite na otbora.

Абсолютно съм съгласен.Никой от отбора не беше "в час"...Данчо Господинов в повечето случаи беше неадекватен/странно/.Данчо Тодоров го минаваха като малка гара,три паса "на кръст" нямаме...кофти.Един от най-грозните мачове,които съм гледал във Варна /не че там някога сме играли много красиво/.Заслужена победа за моряците,а и чиста дузпа не им дадоха.

П.С.Умниците,които пишат тъпотии за Кавдански,да изгледат още един път мача с Черно море. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 10 авг 2013 20:27

Пьлна подигравка с феновете на Локомотив който бяха вьв Варна.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 10 авг 2013 20:37

Абсолютна трагедия. По-лошо не знам как можеше да стане. 1 човек не може да се отличи даже ! Марто е доста под нивото му.... (отново). Здравко първото полувреме пак не можеше много много да я спира, второто не я барна даже, помислих, че е излязал отстрани да чопли семки. До Кармо се бореше в началото, ама си остана само с борбата. Играта на Данчо беше не само слаба, а абсурдна. :lol: Диего бяга момчето, ама то не става само с бягане. Вальо, горкия, не е виновен, че са го сложили там, където не може да играе. А другото, което ме учуди е представянето на Данчо Господинов... трагедия, за жалост. За Н'диае мога да кажа. че беше "най-малко слаб". Толкова антифутбол скоро не бях гледал. Черно море и те са трагични, но поне се бореха и си спечелиха заслужено. Нашите изглеждаха, все едно играят по 5 мача на седмица.
Изображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 10 авг 2013 20:41

Специално място искам да обърна на Якимов. :lol: Станков го разбирам, че е чорбар и си тачи неговите хора, ама т'ва момче, не знам с какъв акъл изобщо помирисва терен. Маламов КЪДЕ Е ?!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 авг 2013 20:50

Vincenzo написа:Специално място искам да обърна на Якимов. :lol: Станков го разбирам, че е чорбар и си тачи неговите хора, ама т'ва момче, не знам с какъв акъл изобщо помирисва терен. Маламов КЪДЕ Е ?!

Маламов е контузен.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”