Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2013 13:36

Ами най-малкото Гонзо СМАЗА с игра прехваления Херо!Да,биха ни,индивидуална грешка и зверски късмет дефакто,иначе тоя мач беше твърд Х с тенденциа за 2-ка предвид играта.Славия - категорично ги надиграхме и ако Капитана не беше профукал дузпата с лека ръка отиваха да резултат.Това не е ли вярно?45 минути се въргалят като някакви селяни,няма футбол,само лежане,логично е да не бием.Но повтарям - там виновни бяха основни играчи с опит,които още в Бургас не показаха нужното ниво и трябваше да са на пейката....Което се и случи с ЦСКА!!!И ако има някой,който да каже,че мача с ЦСКА не му е допаднал не знам!Това трябва вече да е някакво утопично бълнуване да смята,че ние с новосглобен отбор и юноши ще идем и ще ги изринем с фадромата.ТОТАЛНО ги надиграхме,нито едно голово положение пред нашата врата,наши юноши на по 18 г. блестяха на различни постове и пресата вместо да говори как един голобрад отбор им скри топката говорят защо разни бразилски копанари с 1 крак и набедени таланти като Карачанаков не били добре наредени.Ами не бяха,защото отсреща имаше прфектно нареден отбор,който създаде много положения,но нямаше късмет....а веднъж и съдията си даде домакинската аванта,когато вдигна БЕЗУМНА засада на Бакари,който щеше да навре Черни с топката във вратата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

bobo1971
Контакти:

Мнениеот bobo1971 » 10 авг 2013 13:48

Иван Михайлов е председател на НФК избран от феновете на Черно Море и като такъв има право да изказва мнението на феновете на отбора.Нещо ако не ти харесва събираш бригадата от лайнояди от гонг правите събрание и го сваляте.Ако не ви стиска си продължавате по старому-денонощно сране по всичко и всички свързани с Черно Море-и си оставате пълни анонимници.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 авг 2013 14:12

bobo1971 написа:Иван Михайлов е председател на НФК избран от феновете на Черно Море и като такъв има право да изказва мнението на феновете на отбора.Нещо ако не ти харесва събираш бригадата от лайнояди от гонг правите събрание и го сваляте.Ако не ви стиска си продължавате по старому-денонощно сране по всичко и всички свързани с Черно Море-и си оставате пълни анонимници.

И кой, ако смея да попитам "сере"? Тия дето поддържат отбора или тия дето поддържат Ив.М.? Моето мнение го знаят всички колеги от форума: подкрепа на отбора и на Тича, и на другите стадиони където играят моряците. На всяка цена и безрезервно, а не да си измисляме разни бойкоти и тям подобни!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

bobo1971
Контакти:

Мнениеот bobo1971 » 10 авг 2013 14:28

Абе човек вие не сте спрели да плюете в този форум от години-да не говорим че започнахте да серете и по Жоро Илиев.А за Божилов да не говорим.
На 100%съм сигурен че повечето от пишещите тука стоите под козирката и мога да ти кажа че повечето фенове на отбора не идват на мачове именно заради плювалниците които стоят там.Няма такава долна и гнусна измет като тия/не визирам всички стоящи там/Два пъти съм сядал там и повече от едно полувреме не съм издържал-няма такива утайки-трябва със закон да им се забрани да влизат на стадиона.
А всички тези които не ходят в агитката заради Иван не мога да ги разбера какъв им е проблема да отидат от другата страна и да направят нова агитка а не да се правят на сърдити.
Станахме за ташак на цяла България-500000 град с 20 човека агитка

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2013 14:44

Ако кажеш,че един играч не е във форма и не играе добре "сране" ли е?Да не би само Жоро Илиев да е изпадал в лоша форма?Дори и Лионел Меси има спадове,дори и той сяда на пейката,ккъв е проблемът в случая,че се казват нещата точно както са?А гнусни неща по негов адрес имаше точно от кръга на човека-предстедател пролетта,не е ли така?Не дойдаха ли от там приказките,че не се раздавал,че заради китайците това-онова?Я да припомним...същите приказки бяха,като извадени от скрина,същите с които започна подривната дейност по адрес на Кривия преди това.Не се сещам някой нормален фен на отбора да е обиждал капитана,с каквото и да е....,но треньорът ИМА свещенното делигирано право да избира титулярите си и не може да му се иска оставката,защото използва ПРАВОТО си.Нито може да има мърморене.Единствената вина на Гонзо е,че не взе крутите мерки преди мача със Славия,а не преди този с ЦСКА....едва ли някой се съмнява,че тогава Славия щеше да е победена :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 авг 2013 23:56

bobo1971 написа:Абе човек вие не сте спрели да плюете в този форум от години-да не говорим че започнахте да серете и по Жоро Илиев.А за Божилов да не говорим.
На 100%съм сигурен че повечето от пишещите тука стоите под козирката и мога да ти кажа че повечето фенове на отбора не идват на мачове именно заради плювалниците които стоят там.Няма такава долна и гнусна измет като тия/не визирам всички стоящи там/Два пъти съм сядал там и повече от едно полувреме не съм издържал-няма такива утайки-трябва със закон да им се забрани да влизат на стадиона.
А всички тези които не ходят в агитката заради Иван не мога да ги разбера какъв им е проблема да отидат от другата страна и да направят нова агитка а не да се правят на сърдити.

Бобо,стана ми интересно как се опитваш да запушиш амбразурата И.М. с гърди.Да,наистина не повечето,ами всичките седим под козирката по време на мачове.Интересно,според теб къде да седим?До караваната ли?Не,ние си пием бирата в дървенията до паркинга,но не мисля че това ни прави хора които си обичаме отбора по-малко от теб например.Сега относно неидването на "фенове" на отбора заради "плювалниците" под козирката.Ами нали уж "истинските" фенове седят от срещуположната страна на стадиона?Какво им пречат "плювалниците" да си подкрепят отбора?Както се изразявате от нея страна,цял мач подкрепяте с песни и викове,а в накрая излиза че цял мач слушате какво викат под козирката.Ама то е точно защото останахте 20 фена май.А под козирката,откакто се играе на Тича,винаги има хора.И в А група и в Б група...Но агитката ми се губи постоянно.Само като върви отбора ставате повече,но то е толкова рядко,че не се брои.И да,ние нямаме проблем с ходенето на стадиона.А Иван ни пречи не защото е шеф на 20 човека,а поради факта че винаги в най неподходящият момент започва да "сменя" неудобни нему и хората нареждащи му какво да приказва.А и доколкото си спомням хората от "нашата" страна си направиха друга агитка,много по атрактивна от вашата.Не го казвам да се заяждам,а за да разбереш че винаги може и по по различен начин да се направи нещо.
Относно на кого трябва да се забрани да влиза на стадиона имам по различно мнение.Например сигурно си спомняш един случай,като едно хлапе от агитката налетя да бие един възрастен човек на около 60-65 години.Той трябва ли да посещава мачове,или трябва да му се приложи малко по друг закон?И всичко това под давлението на същият този И.М.Май заради него останахте само 20 човека като гледам,ама лошото е че това не е ваш проблем,а проблем на цялата черноморска общност.Защото ние за разлика от вас не се делим на "козирка" и останалите. Този човек изгони няколко от най добрите играчи играли в Черно море в новата ни история.Ще спомена само Кривия и Електричката.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 авг 2013 01:20

Готвача написа:
bobo1971 написа:Абе човек вие не сте спрели да плюете в този форум от години-да не говорим че започнахте да серете и по Жоро Илиев.А за Божилов да не говорим.

Бобо,стана ми интересно как се опитваш да запушиш амбразурата И.М. с гърди.Да,наистина не повечето,ами всичките седим под козирката по време на мачове.Интересно,според теб къде да седим?До караваната ли?Не,ние си пием бирата в дървенията до паркинга,но не мисля че това ни прави хора които си обичаме отбора по-малко от теб например.Сега относно неидването на "фенове" на отбора заради "плювалниците" под козирката.Ами нали уж "истинските" фенове седят от срещуположната страна на стадиона?Какво им пречат "плювалниците" да си подкрепят отбора?Както се изразявате от нея страна,цял мач подкрепяте с песни и викове,а в накрая излиза че цял мач слушате какво викат под козирката.Ама то е точно защото останахте 20 фена май.А под козирката,откакто се играе на Тича,винаги има хора.И в А група и в Б група...Но агитката ми се губи постоянно.Само като върви отбора ставате повече,но то е толкова рядко,че не се брои.И да,ние нямаме проблем с ходенето на стадиона.А Иван ни пречи не защото е шеф на 20 човека,а поради факта че винаги в най неподходящият момент започва да "сменя" неудобни нему и хората нареждащи му какво да приказва.А и доколкото си спомням хората от "нашата" страна си направиха друга агитка,много по атрактивна от вашата.Не го казвам да се заяждам,а за да разбереш че винаги може и по по различен начин да се направи нещо.
Относно на кого трябва да се забрани да влиза на стадиона имам по различно мнение.Например сигурно си спомняш един случай,като едно хлапе от агитката налетя да бие един възрастен човек на около 60-65 години.Той трябва ли да посещава мачове,или трябва да му се приложи малко по друг закон?И всичко това под давлението на същият този И.М.Май заради него останахте само 20 човека като гледам,ама лошото е че това не е ваш проблем,а проблем на цялата черноморска общност.Защото ние за разлика от вас не се делим на "козирка" и останалите. Този човек изгони няколко от най добрите играчи играли в Черно море в новата ни история.Ще спомена само Кривия и Електричката.

Наборе, няма смисъл да му обясняваш. Те, т.н. агитка, след време сами ще разберат, че И.М. е толкова вреден за Черно море, че няма накъде повече. По вреден и от Ристосков, Генов и Ахмед взети заедно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

bobo1971
Контакти:

Мнениеот bobo1971 » 11 авг 2013 11:34

Иван изгонил кривия и електричката-това е най новия виц който съм чувал/между другото изгонването на тия двамата интриганти е най хубавото нещо което се е случвало в отбора последните 5 години
а това че в момента козирката се пълни единствената причина е адската жега и всичко живо се крие на сянка под нея
а за това че Иван допусна мн грешки и че е дебил съм съгласен но пък и никой не се опита да промени нещата
и чак пък да сте атрактивни под козирката - не ме разсмивай
айде със здраве нямам намерение повече да пиша и да ви дразня

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 авг 2013 16:35

bobo1971 написа:Иван изгонил кривия и електричката-това е най новия виц който съм чувал/между другото изгонването на тия двамата интриганти е най хубавото нещо което се е случвало в отбора последните 5 години
а това че в момента козирката се пълни единствената причина е адската жега и всичко живо се крие на сянка под нея
а за това че Иван допусна мн грешки и че е дебил съм съгласен но пък и никой не се опита да промени нещата
и чак пък да сте атрактивни под козирката - не ме разсмивай
айде със здраве нямам намерение повече да пиша и да ви дразня

Впрочем...това изгонване,на изключително КЛАСНИ и опитни играчи беше най-тежкия удар по Черно Море в 100 годишната му история!!!Особено това на маестро Кривия!Играч,който даде ТОЛКОВА МНОГО на терена,колкото НИКОЙ,подчертавам да си го набият в главите И.М. и подлогите му - Н-И-К-О-Й не е дал!Кривия беше душата и сърцето на отбор стигнал Финал за КБ,спечелил бронзови медали и играл 2 пъти в УЕФА - всичко с ОГРОМНАТА заслуга на капитан Алекс.Само,че всичките му заслуги бяха отречени от група ЖАЛКАРИ - и фенове,и играчи.Играчи,които дойдаха в Черно Море СЛЕД Кривия,играеха ПОКРАЙ него,а после се взеха много насериозно!Историята,обаче е иронична - доказа,че без него са просто едни обикновени играчи,половината от които дори просто ритнитопковци.Накрая дори се самоизядаха един-друг в собствените си интриги...

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 12 авг 2013 12:28

ХАХХАХА никой не бил дал , дал е и името му ЖОРО ИЛИЕВ !!!
ex Popeye

Върни се в “Черно море”