Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

миле гърбавия

Re: Сега ще се види истинското ниво на Лудогорец

Мнениеот миле гърбавия » 10 авг 2013 08:50

Много е интересно,колко нива има Лудогорец, та сега да се видело истинското? Може би,едно зиме,едно лете и едно за пред хора?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 авг 2013 09:08

Аз като преспах и мисля, че си имаме своите съвсем реални шансове. Базел са класа, но не и чудовище.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 авг 2013 09:10

Ивайло Лудогорец написа:И аз имам д/г твоята логика . Ама реално погледнато нямахме късмет при този жребий . 50млн .... А бе само погледни Швейцария като държава каква и , съпостави я с България и без грам да разбираш от футбол ти става ясно кой е фаворита . Все пак футбола е игра 11 срещу 11 , всички са с по два крака , топката е кръгла и е от женски род и сме виждали какви ли не изненади . Искам групи само и само де що е останалао злобарче да вземе да млъкне , защото направеното до тук явно не е достатъчно . Преди мача със Слован - "ооо Слован са фаворити , имали КНК ли какво , Лудогорец са много слаби , неможе да си сравняваме първенствата" , за Партизан същата работа ... и пак се намериха хора да омаловажат труда на отбора . :x

Имам една забележка като я погледна Швейцария защо трябва да е много страшна във футболно отношение.Специално Базел са силни другите им клубове не са нищо особенно.
Финландските и шведските клубове като са от богати държави що са гола вода.Спорта не е само финанси макар,че те стават все по- решаващи.

А истинското ниво на Лудогорец трябва да се види срещу ЦСКА.Силните клубове играят равномерно и на двата фронта.Едно сравнение Щутгарт не са нещо по различно като класа от Базел, а видяхме как за малко Ботев щеше да ги отстрани.
Последна промяна от onegavon на 10 авг 2013 09:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 10 авг 2013 09:11

tsonpen написа:Аз като преспах и мисля, че си имаме своите съвсем реални шансове. Базел са класа, но не и чудовище.

Съгласен съм с теб.Но таи вечер ще ви изненадаме с 0:1. ;)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 10 авг 2013 09:37

Истинското ниво ще бъдат две загуби,вероятно минимални,това е.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 10 авг 2013 09:42

Едно трябва да се признае на Лудогорец- само за две години сложиха в малкия си джоб другият провинциален "проект" на микренския гном.Първо направиха дубъл-титла+купа, нещо което Литекс никога не е правил.Сега стигат до последното стъпало преди групите на ШЛ- нещо което Литекс никога не е правил.Записаха две победи срещу балкански гранд като Партизан ,макар и в безобразно слаба форма- такова нещо е абсурд микренската команда някога да стори :lol: ...И не на последно място, събират доста повече публика от Литекс...не че това е трудно де,то в Ловеч ходят по 50 човека на мач :lol: ..Сигурен съм обаче че микренския гном се задавя от яд и злоба-за два сезона Домусчиев направи това,което той не успя за 20 :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 10 авг 2013 09:55

allez_les_blues написа:Едно трябва да се признае на Лудогорец- само за две години сложиха в малкия си джоб другият провинциален "проект" на микренския гном.Първо направиха дубъл-титла+купа, нещо което Литекс никога не е правил.Сега стигат до последното стъпало преди групите на ШЛ- нещо което Литекс никога не е правил.Записаха две победи срещу балкански гранд като Партизан ,макар и в безобразно слаба форма- такова нещо е абсурд микренската команда някога да стори :lol: ...И не на последно място, събират доста повече публика от Литекс...не че това е трудно де,то в Ловеч ходят по 50 човека на мач :lol: ..Сигурен съм обаче че микренския гном се задавя от яд и злоба-за два сезона Домусчиев направи това,което той не успя за 20 :lol:

Стройл ли си къщика за пиленца, а къщичка за кученце, а знаеш ли как се строй стадион ? Кой е гнома сега ?

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !

Мнениеот we are the champions » 10 авг 2013 10:00

Шансовете са 90 на 10 в полза на Базел ,дано ви подценят..

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 10 авг 2013 10:08

Вие луди ли сте ? Базел не били нищо сериозно ? 1/2 финал в ЛЕ с Челси е нищо ? и да поведеш с 1:0 на Стамфорд Бридж.. айде стига се излагахте жребия си е много кофти

Върни се в “Лудогорец”