fcb_bg написа:fr3ak_boy написа:fcb_bg написа:To бива да си тъп и злобен, ама чак толкова... Гнома(както му викаш комлексарски), глупав, гони рекорда на Раул по голове в ШЛ, и няколко сезона поред е голмайстор на турнира. А там не играят Алмерия, Хихон и ко.
Вярно, Снайдер можеше и да вземе Златната.... ако не беше на ниво само 5 месеца в годината. Гледа се цялостното представяне в рамките на календарната година на даден играч, а не какво е спечелил. Вземи и научи критериите по които се определя победителят, вместо да знаеш много и да викаш Гномов на единствения( освен Ронадло) който съм гледал наживо, който си подобрява играта сезон след сезон.
Гномов от години е на едно и също ниво и не се подобрява играта му особено от 2010 насам. Снайдер игра доста повече от 5 месеца, ама 'айде, не е Гномов да вкарава на Алмерия и Хихон, въпреки че благодарения на брилянтната му игра отбори като Интер и Холандия играха финали.
Иначе критериите ги видяхме, като играчи и треньори си признаха, че техните гласове са зачислени на Гномов вместо на други, които те са посочили. Пък и аз да вкарам 6 гола на Волеренга или някакъв подобен тим далеч от нивото и класата на испанския шампион и след това в 50%+ от мачовете да се крия и да не бележа и аз мога да стана голмайстор.
Е що други не ги вкарат? Нали има и други големи нападатели в ШЛ, защо не бележат толкова и така постоянно? Абе ти наистина тъп ли си или се правиш, щом ми дрънкаш тука за Волеренга?
Не му се била подобрялва играта, хахахахахахахаха. Кой е другият нападател с толкова голове и асистенции в Европа? Другият с който си мерят пишките за най-добър от години, ако го преместят от крилото където и да е другаде ще е егати и смеха дето ще падне да го гледаме. Меси го видяхме в Аржентина как им играе халф и им връзва играта, ама тогава такива като теб реваха що не бил вкарвал. Нищо че Игуаната, Тевес и Агуеро се късаха да пропускат, пак Меси ви беше виновен на всички.
Щото другите нападатели не се месят в работата на треньора. Само "извънземният" гном има тази наглост. Ако не вярваш, справка с автобиографията на Ибра, чиято форма беше убита в Барса заради Гномов. И за да е пълна наглостта, сега Гномов пак се прави на интересен, като има друга звИздЪ от неговия регион и иска още пари, сякаш малко е укрил от данъци. http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=364031

Иначе Гномов от поне 3 години играе на едно и също ниво. А пък иначе нали е извънземен гном с 3 Златни топки ще трябва да може и да организира и да бележи, тъй де както срещу Алмерия и Хихон хваща топката дриблира си и бележи... Оппа при националните този номер не минава, защото не са някакви анонимници, които да бягат от гнома с топка. Там има класа.
Ще те попитам нещо колко гола има Гномов срещу Челси в последните 5 години и как си обясняваш тази цифра, след като това е извънземен играч, който заслужава не три, не четири, а сто златни топки.