Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !

Мнениеот tsonpen » 09 авг 2013 16:16

siniq_fen написа:
tsonpen написа:
Parmalat написа:Ако Лудогорец вземе че отстрани Базел Иван Иванов ще ги намрази.Парадоксалното е,че им пожела да се класират в групите на Шампионската Лига дни преди жребия,а ето че се паднаха с новия му отбор... :lol:

E, защо? Той е преди всичко българин и ако играше, сигурно пак би помогнал като пропусне топка към сънародник ;)

Тук вече не съм съгласен. И аз съм голям патриот, но човек първо трябва да се отблагодарява на хората, които му плащат. ;)

Шегувам се, естествено. Не мисля, че го направи нарочно, така би си съсипал кариерата.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 авг 2013 16:21

Знаете ли че Иван Стоянов,Мишел Платини и Минев са играли срещу Базел с ЦСКА.Това са трима от сегашните играчи на Лудогорец.Преди малко проверих съставите от преди няколко години така че колкото и да е малко знаят за какъв отбор става на въпрос и най-вече на какъв стадион е реванша.
Последна промяна от Parmalat на 09 авг 2013 16:23, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 авг 2013 16:23

Parmalat написа:Знаете ли че Иван Стоянов,Мишел Платини и Минев са играли срещу Базел с ЦСКА.Това са трима от сегашните играчи на Лудогорец.

Знаем. Дано Платини се възстанови, макар че не го харесвам, но ще свърши повече работа от Безяк.
Само Левски!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 авг 2013 16:37

Parmalat написа:Знаете ли че Иван Стоянов,Мишел Платини и Минев са играли срещу Базел с ЦСКА.Това са трима от сегашните играчи на Лудогорец.Преди малко проверих съставите от преди няколко години така че колкото и да е малко знаят за какъв отбор става на въпрос и най-вече на какъв стадион е реванша.

Между другото огледах и съставите от двата мача на националните отбори от миналите квалификации (0:0 в София и 3:1 в Берн) и играчите взели участие там от сегашните състави са Марко Щрелер и Иван Иванов. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 авг 2013 16:44

Шансовете на Лудогорец с/у Базел, са не-повече от 10%,а ако играят,както срещу Партизан второто полувреме,даже по-малки!
Сега Лудогорци ще кажат,че съм Цесекар и завиждам на успеха им(което не е вярно).
Поне от това,което аз видях(това е лично мнение),второто полувреме на мача им в Белград,Лудогорци се бяха "окопали" във собственото си наказателно поле,като творбата на Вазов-"Опълченците на Шипка",бледнее пред изпълненията в наказателното поле на Лудогорец,хаос и паника съпътстваха всяко едно отиграване на защитниците,при всяко едно центриране в наказателното поле,от страна на Партизан(дали от липса на опит в ЕТ,или от страхът да не получиш гол,който трудно можеш да върнеш).Само "чутовния" късмет ги
"подпря"(топката "облиза" на няколко пъти гредите на вратата на Лудогорец, тази същата от женски род ,беше избивана от гол-линията) и разбира се дузпата в края на мача.
На кратко "големият" късмет беше на страната на Лудогорец.Късметът обаче няма да ги "покрива" във всеки мач и за това трябва последните много добре да разучат
противника и да използват слабите му страни(не,че Базел има много такива,при това за български отбор,но все пак).

Накрая:
Лудогорец си остава противник на ЦСКА,когато играят в Европа обаче им пожелавам успех,тъй като са Български отбор,но тази събота ще трябва да се постараят(при това повече),за да ни бият за първенство!

пп Това,което по-горе съм написал,съм го написал като безпристрастен "зрител" и без нито "капка" неприязън към отбора от Разград,тъй като за мен футбола е само една игра и Лудогорец е "неприятел" на ЦСКА,само когато има мач между тях,във времето докато трае мача.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 09 авг 2013 17:22

Шансовете са 50 на 50. Единствено ме е страх нашите да не прегорят психически. Базел е един обикновен средно класен европейски отбор. Като стортно-технически качества не им отстъпваме по нищо. Успех на Лудогорец и чакаме за втори път Шампионската лига в България.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

way
Контакти:

Мнениеот way » 09 авг 2013 17:24

petrof написа:Шансовете са 50 на 50. Единствено ме е страх нашите да не прегорят психически. Базел е един обикновен средно класен европейски отбор. Като стортно-технически качества не им отстъпваме по нищо. Успех на Лудогорец и чакаме за втори път Шампионската лига в България.

С чакането ще си останем

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 авг 2013 17:50

Изображение

Старши треньорът на Базел Мурат Якин е говорил с новото попълнение на отбора Иван Иванов за силните страни на съперника на швейцарците в плейофа за влизане в Шампионска лига - Лудогорец (Разград). Иванов има пресни впечатления от играта на Лудогорец, след като игра и в двата мача за бившия си отбор Партизан. Лудогорец елиминира сръбския шампион в предишната фаза на турнира. "Иванов ми каза, че Лудогорец има няколко добри играчи. Имам състава на Лудогорец пред себе си, но още не мога да кажа нищо за този отбор. Ако е възможно, ще изгледам поне един мач на живо на Лудогорец, за да добия по-ясна представа. Оптимист съм за този мач. Хубаво е, че първо гостуваме, а ревъншът е на нашия стадион", каза Мурат Якин на пресконференция преди шампионатния мач на Базел срещу ФК Цюрих.

Базел започва с подценяването...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 09 авг 2013 18:04

Колкото и да искам Лудогорец да играят в групите, Базел просто ще са прекалено голяма хапка. Миналата години отстраниха Тотнъм, Зенит и се опълчиха много на Челси. Освен ако не падне някое невероятно подценяване ни виждам как Лудогорци ще продължат.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 авг 2013 18:10

Parmalat написа:Изображение

Старши треньорът на Базел Мурат Якин е говорил с новото попълнение на отбора Иван Иванов за силните страни на съперника на швейцарците в плейофа за влизане в Шампионска лига - Лудогорец (Разград). Иванов има пресни впечатления от играта на Лудогорец, след като игра и в двата мача за бившия си отбор Партизан. Лудогорец елиминира сръбския шампион в предишната фаза на турнира. "Иванов ми каза, че Лудогорец има няколко добри играчи. Имам състава на Лудогорец пред себе си, но още не мога да кажа нищо за този отбор. Ако е възможно, ще изгледам поне един мач на живо на Лудогорец, за да добия по-ясна представа. Оптимист съм за този мач. Хубаво е, че първо гостуваме, а ревъншът е на нашия стадион", каза Мурат Якин на пресконференция преди шампионатния мач на Базел срещу ФК Цюрих.

Базел започва с подценяването...

що да е подценяване да каже че е песимист ли и да естествено че е по - хубаво реванша да е пред твоята публика...

Върни се в “Лудогорец”