maztiff написа:nicromanser написа:Това, ако е някакъв успех здраве му кажи.
1 левски- едно равенство и загуба срещу 6-я в казакстан!!! за мен е повече от резил
2 берое- загуба и равен с отбор от изреал!!! това за мен също е резил., ако бг отбор не може да победи израелски за какво говорим вообще. израел може да са богати, но в никакъв случай не са по-силни футболисти от българските футболисти
3 ботевъ- що са успех може да наречеш преставянето на отбор, който се смята от пловдив, но играе с благословията на сопот и с подаръка от софия на (цска). това само в България може да се случи. що са успех е че си отстранил казакстанци и 9-я в класираните на Босна!!!, та това би трябвало да е нещо задължително. що за успех е това че си изпуснал шанса си да отстраниш един посредствен немски отбор не знам защо наречен от някой гранд. какъв гранд е щутгард??? един обикновен средняшки отбор в германия. грандове са дортмунд, баерн м дори вердер не е гранд...
4 лудогорец-комплименти това вече наистина е успех. отстрани 2 шампиона и идва ред на базел.
само лудогорец заслужава комплименти
Правиш се на неутрален, но ти личат розовите очила.
По т.2 - Израел са 17ти в Европа към днешна дата - ние 27-ми. Бюджета на Апоел е в пъти по-голям от на Берое и 4 пъти за последните 6 години играят групи (ШЛ и Уефа), като 3 пъти са минали групите!
по т.3 Какъв проблем ти е с чия благословия играят Ботев? Щутгарт са слабаци, ама НЕМСКИ слабаци, което е по-различно.
Започни да пишеш отборите с главни букви!
Когато човек е с червени шопски очила той друго не признава освен да ръси простотия толкова редове написа и всичките са пълна идиотщина
Нормално за комплексирани цесекари