Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !
vaskonti написа:HekakaB написа:drughi написа:Според мен това е най-добрия жребий за Лудогорец. От другите отбори, може би само Селтик беше по-лек. Срещу Стяуа, Динамо и Виктория Пилзен разградчани нямаха шансове.
Базел са изиграли 14 мача от квалификационните кръгове на ШЛ за последните 3 сезона.Знаеш ли колко загуби имат в тях?Нула.Лудогорец няма никакъв шанс.
Освен това и отстраниха Манчестър Юнайтед. Наистина Лудогорец имат нужда от огромна доза късмет за да продължат в ШЛ...
Мачовете им в групите или след тях въобще не ги коментирам.Мисля, че миналата година беше един от мачовете в който направиха смешен настоящия носител Байерн.Вярно , че много отнесоха в реванша,ама са на светлинни години от Лудогорец.Базел може да победи дори отбори от другите поставени(Арсенал,Милан,Лион....).
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
от smoothc на 08 Авг 2013 00:05
shotgun blues написа:
Този петък от 13 часа ,ЛУДОГОРЕЦ ще разбере съперника си на плейофа за влизане в Шампионската лига .Шампионите са непоставени,като вече са ясни и петте им възможни съперници и те са :
Стяуа /Румъния/
Базел /Швейцария/
Виктория Пилзен /Чехия/
Селтик / Шотландия/
Динамо Загреб /Хърватия/
Жребият ще бъде излъчен пряко по btv action, ЕВРОСПОРТ и в сайта на УЕФА .
Очаквания,мнения и т.н за жребият
Базел! Пожелавам си Базел,защото винаги е по-сладко,ако отстраниш най-добрият
Много съм доволен! Да си аутсайдер срещу т.нар най-добър отбор...безценно

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Не ме интересува дали са Базел или Барса ... винаги трябва да си вярваме , пък каквото стане . След мача с Партизан си казах , че всичко от тука нататък е бонус , но къде сме тръгнали ако нямаме вяра ... не е ли така ?
-
- Контакти:
Лудогорец изтегли възможно най-тежкия отбор.Дано да се справят добре.
KellyB написа:Бог си го върна на Лудогорец за арогантността! Можеха да си затраят за концерта поне докато мине жребия.... Ама не - чичко Паричко иска всички да му стоят диван-чапраз!
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен" е казал Айнщайн.

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Винаги има шанс. А понякога да не си обременен от задължението да победиш помага много.
[center]
[/center]

Жоржиньо написа:Bathory написа:Ванката Иванов може ли да играе в ШЛ след като е играл за Партизан вече?
Не.
Да!Ако Базел стигне групите!
BRF написа:Жоржиньо написа:Bathory написа:Ванката Иванов може ли да играе в ШЛ след като е играл за Партизан вече?
Не.
Да!Ако Базел стигне групите!
Човека навярно пита за мачовете с Лудогорец

Ивайло Лудогорец написа:Не ме интересува дали са Базел или Барса ... винаги трябва да си вярваме , пък каквото стане . След мача с Партизан си казах , че всичко от тука нататък е бонус , но къде сме тръгнали ако нямаме вяра ... не е ли така ?
Точно така е. Единствено можем да съжаляваме за фондовете на ШЛ, които сега доста вероятно се изплъзват. Иначе неизбежно идват челните сблъсъци с истинските отбори, независимо ШЛ или ЛЕ.
[center]
[/center]