За Роджър Уотърс и СТЕНАТА в главите на чугуните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: За Роджър Уотърс и СТЕНАТА в главите на чугуните

Мнениеот Alexx » 09 авг 2013 01:11

venelin1984 написа:Ако бяхме Сърбия или Германия Уотърс щеше да пее или на друго място или по друго време,Ама понеже сме мишки завистливи и антипатриоти да се кланяме на другите,ще ни оправят всички .Вън от България и си гледайте и целувайте шнура на Уотърс в UK.

Защо трябва да делим хората на чужди и свои,а не на можещи и не можещи? Ей за това ще си останем на това дередже!

venelin1984 написа:Обичам Пинк Флойд , но да не забравяме Уотърс не е цялата група , да не казвам че сега още печели пари от стари лаври.Няма левски ,Цска ,Славия ,Ботев ,Литекс догодина може да са тия отбори на мястото на Лудогорец и да има концерт на лейди Гарга примерно.И какво ще се съобразяваме с чуждите интереси пред нашите.Помислете!!!!!!!!!!!!

1.Я дай дефиниция на чужди и наши интереси? Защото това не е наш общ нац. интерес! Това е интерес на точно определено търговско дружество - Лудогорец АД!
2. На стадиона на концерта ще бъдат около 50 хил души, докато на мача на Крейзи Форест ще има макс 3 хил души. Ти си прави сметка към кое има повече наш интерес.
3. От финансова гледна точка е държавата има нац. интерес да има концерти, защото тези пари отиват държавната хазна и се издържа спортното министерство. Финансовите постъпления от този концерт ще надвишат значително финансовите постъпления от мача.

doktora25 написа:
Но тук основният въпрос (който явно е повод за създаването на "Стената") е трябва ли в училище да има железен ред и дисциплина? Моето мнение е категорично да..

Основната тема на стената е друга!
Става въпрос,че образованието промива съзнанието на човек и го индоктринира в "системата" и ,че превръща човека в гайка,болтче и т.н. с което той губи своята личност и независимост.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 09 авг 2013 01:18

На какво основание тоя ще иска да се играе мач ? (не че е сигурно все още, че тогава точно ще е мачът и няма да може да се смени домакинството)
На основание, че това е спорт, а не култура и ние като държава, която държи да развива спортисти и миски трябва да унищожава хората с по-различно мнение и интереси?
Като нито е заявил първи, нито ще има повече публика на стадиона, въпреки че цените ще са в пъти по-ниски. Да ходи "другаде да прави инвестициите" си. Ама първо да върне придобитите "си" пари.
А лакеите (примерно с инициали Т.Р.) да ходят с него. Аман от деца на привилигировани и на подмазвачи.

(После пак да има дискусия дали да кандидатстваме за Европейско първенство, а нямаме стадион.)

Иначе по темата, албумът едва ли е създаден, за да срази СССР и цялата им идеология.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 авг 2013 01:22

Албумът The Wall e един от тези, които ми отвори очите за истинската музика още някъде през 80-те години. Това си беше своеобразен носител на протест срещу системата. Не съм фен на Pink Floyd, макар и този албум да е един от най-силно въздействалите ми. Харесвам нещата в чистия им вид, така както са създадени. Не харесвам обаче комерсиализацията със създаването на грандиозни шоуспектали, експлоатиращи нещо вървежно и направени за изкарване на много пари. Затова и не си взех билет за това шоу. Фен съм на Куин, но не отидох да ги гледам с Пол Роджърс, не отидох и на We will rock you. За мен тези неща опорочават истинското творчество. Може и да бъркам, но това е моето усещане. Макар и да ми се е случвало случайно да попадна на концерт на който не искам да ходя и да ми хареса. Всъщност, добре направеното шоу винаги грабва. Но понякога нивото е в пъти по-ниско от това, което реално е вложено в албума или песните и има отдалечаване от идеята.
Сега в момента се тиражира някакво противопоставяне футбол срещу музика, което е някакъв абсурд. Цалата работа е една неуредица и вземането на страна от типа "аз съм за мача, ти си за концерта" е нелепо. Дано се намери най-доброто решение и се направи най-малкия компромис. И двете неща са необходими.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 авг 2013 01:29

Xamy написа:На основание, че това е спорт, а не култура и ние като държава, която държи да развива спортисти и миски трябва да унищожава хората с по-различно мнение и интереси?

Точно така. Обаче в случая отново народа ни беше разделен заради този мач и концерт. Явно трябва постоянно да има конфликти в обществото, които от отнемат общественото внимание от важните въпроси.
Нямам нищо против Лудогорец нека влезнат в групите, но за концерта си има договор и трябва да бъде спазен.
Xamy написа:Иначе по темата, албумът едва ли е създаден, за да срази СССР и цялата им идеология.

Абсолютно е така! Оруел също не е писал 1984 с цел пресъздаване СССР. Той казва,че идея си няма какво става в СССР, защото никога не е бил там и,че пише за Англия в книгата си.
Последна промяна от Alexx на 09 авг 2013 01:36, променено общо 1 път.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 09 авг 2013 01:32

Лимонадения Джо написа:
rebel написа:За жалост някой медии и журналисти се превърнаха в лакеи на бившите управлявщи. Да днес вместо да се мисли за това къде да играе Лудогорец се изказаха доста глупости. А същите тези журналисти и медии вместо да говорят за антикомунизъм дано се усетят какво кауза защитават

В София едва ли някой се интересува от Лудогорец. Нека да играят там където са им феновете. Спомням си ужасната гледка на Черно море-Шутгарт преди години с празните трибуни. Просто Лудогорец и най-вече безпардонно нахалния му собственик трябва да отсъпят.

И мен не ме интересува Лудогорец, изказах мнение за лакеите в журналистиката.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2013 01:34

Не не си прав комунистическото правителство заедно с другаря домусчиев нападнаха хората , датите за мачовете в европа са определени от месеци всеки е можел да си направи сметката :!: Аз не съм фен на пинк флойд но хората от година очакват този концерт ако не се спре това отношение към тях до ден или два лудогорец става моят най голям враг във футболна българия вярвам и на повечето други фенове във форума :!:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 авг 2013 01:35

Xamy написа:На какво основание тоя ще иска да се играе мач ? (не че е сигурно все още, че тогава точно ще е мачът и няма да може да се смени домакинството)
На основание, че това е спорт, а не култура и ние като държава, която държи да развива спортисти и миски трябва да унищожава хората с по-различно мнение и интереси?
Като нито е заявил първи, нито ще има повече публика на стадиона, въпреки че цените ще са в пъти по-ниски. Да ходи "другаде да прави инвестициите" си. Ама първо да върне придобитите "си" пари.
А лакеите (примерно с инициали Т.Р.) да ходят с него. Аман от деца на привилигировани и на подмазвачи.

(После пак да има дискусия дали да кандидатстваме за Европейско първенство, а нямаме стадион.)

Иначе по темата, албумът едва ли е създаден, за да срази СССР и цялата им идеология.

На основание, че това е единственото място на територията на България, което не само може да приеме този мач, но и това му е основното предназначение.
Някой зададе ли пряко въпроса дали е възможна смана на стадиона за концерта, примерно със стадиона в Надежда? Там съм гледал концерти, не е никак зле. А теренът няма как да е с много по-различни размери. Да не се окаже, че просто си го искат този стадион (националния), защото им харесва как се получава. И аз предпочитам там да има концерт вместо мач, но държавата трябва да подкрепя успелите във всички области и да им предоставя материалните средства с които разполага по предназначение. Отказване от домакинство на реванша (както би трябвало да се направи ако се падне реванш в България) намалява шанса за успех на Лудогорец. Всеки се надява на реванш на негова територия. Играенето на домакинство извън България може да се превърне в мач на неутрален терен - още по-лошо. Намирането на стадион извън България дори може да удари на къмък, защото навсякъде стадионите си имат програма. Например Стяуа си играят на техния си национален стадион (румънския). Ако срещите са на една или съседни дати, не може да стане. Ако се падне Стяуа като съперник - също.
Проблемът на Лудогорец никак не е прост! Или трябва жребият да прати реванша на стадиона на съперника или Лудогорец трябва доброволно да се лиши от някое от предимствата си, които му се полагат. Ако вие сте на мястото на инвеститора - как ще реагирате след като години наред отглеждате този отбор и накрая се окаже, че държавата може да е мащеха!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2013 01:38

А ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СПОРИШ БРАВО , И ПО МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ МОЖЕЛИ ДА БЪДАТ НАГЛИ СТИГА ДА СА ПОДКРЕПЕНИ ОТ МУТРИ

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2013 01:40

Аха защо пък концерта да не го направят на стадион септември

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2013 01:43

Искам също да попитам като си ходил на концерти няма ли разлика между локомотив и националния ? А хората , че са си купили билети за там ? Но какво лудогорец ще играе всички да се покриват ;)

Върни се в “Свободна зона”