ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frodo
Контакти:

Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)

Мнениеот Frodo » 09 авг 2013 00:44

"Щутгарт се класира за плейофите в Лига Европа след едно колебливо 0:0 срещу Ботев (Пд). В защита швабите бяха много колебливи срещу добре организираните и смели българи и извадиха истински късмет, че не загубиха", написа онлайн изданието на "Кикер" след мача. "Късмет", такъв лаконичен коментар направи президентът на Щутгарт Бернд Валер, цитиран от "Зюдойче Цайтунг". Изданието акцентира и върху скандиранията "Събудете се, събудете си", които феновете на Щутгарт отправиха на почивката към любимците си, но ефект от това нямаше.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=441735

8-) 8-) 8-)

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 09 авг 2013 00:51

Това, което ще четат утре в цяла Германия е, че заради (намекнато, неправилно) отменен гол Щутгарт с треперене до края са измъкнали мача!

Между другото, немските фенове въобще не са впечатлени от играта на "Щутгарт". Смятат, че ако се бяха постарали повече нямаше да треперят до края.

Другото интересно нещо е, че само един от тях споменава Неделев като номер. Всички други смятат, че "Щутгарт са имали късмет". Че Улрих е бил спасил мача. И други неща, които български фенове казват, когато искат да обидят "тънко" противниковия отбор, който смятат, че не е на същото ниво като техния!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 09 авг 2013 00:58

Големи...!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 авг 2013 01:11

Мачът свърши преди около 2 часа, а на мен още ми се реве заради многото пропуски на "Ботев", без дори да съм фен на този отбор. Винаги подкрепям българските отбори в Европа и взимам мачовете им много навътре (онзи ден животът ми минаваше на лента при всяко положение за Партизан :lol: ), но чак толкова не ме е било яд скоро. В същото време скоро не съм изпитвал такова удоволствие от играта на български отбор в Европа, така че благодаря и поздравявам "канарчетата" за това, което показаха тази вечер (и не само тази) - не очаквах да играят толкова силно срещу германците, макар че имах добри предчувствия, че поне няма да загубят мача. След тези двубои със сигурност "Ботев" са придобили самочувствие и опит, така че догодина очаквам да са още по-силни, а през тази са основен фаворит за титлата в А група, върху която ще имат възможност да се съсредоточат. Когато Цветков се върне в игра, очаквам и доста да се подобри успеваемостта при чистите ситуации. Относно отменения гол, повторението не беше добро, но ми се стори, че все пак Грънчаров си беше в засада, а и няма защо излишно да се нервираме - тъй или иначе нищо няма да променим. (Някъде в този момент и отказът на любимия ми отбор от ЛЕ ми се струва направо супер - както е казал народът, "всяко зло за добро". ;) Айде, дано утре "Лудогорец" да изтеглят Динамо З и да си го върнат тъпкано, а и да се реши проблемът със стадиона за домакинството им.)
Последна промяна от Udoji90 на 09 авг 2013 01:26, променено общо 5 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 09 авг 2013 01:13

Да допълня за мненията на немски фенове:
след като феновете на другите германски (и не само) отбори ги насолиха много здраво, феновете на "Щутгарт" вече започнаха да твърдят, че "Ботев" не бил чак толкова лош отбор. Сравниха го с борбения отбор на Динамо-Дрезден от 2-а лига. Което си е подобрение от мнението в началото, че "Ботев" би играл в 3-а лига, ако играеше в Германия. :)

Последни допълнения: феновете на "Щутгарт" са бесни, и се питат що за треньор и ръководство имат. Другите немски фенове определено са издразнени! "Ботев" определено са изиграли добър мач, след като в "Щутгарт" ще хвърчат глави след този.

Очаквам поне един трансфер на поне един български играч (играещ в български отбор) в немски клуб, в следващата една година.
Последна промяна от fiesta на 09 авг 2013 01:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 авг 2013 01:15

Правилно е отменен гола. :cry:

Има леко докосване, много глупаво докосване бих казал, засада е. :(

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8cSjm-aDiy8[/youtube]

Но въпреки това, Ботев направи нещо голямо! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2013 01:16

Както ви и казах Щутгарт подцени мача и щеше да си плати ако му бяхте вкарали,но не в началото - тогава щяха да се юрнат и да обърнат мача.Последните минути,обаче бяха готови паднали.Жалко,но при толкова много сериозни пропуски е невъзможно да се отстрани отбор от Бундеслигата.Все пак поздравления за участието,нищо общо с това на Левски или ЦСКА,които щяха да излязат попикани още срещу Астана,да не говорим за Жрински и още по-малко за Щутгарт.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 09 авг 2013 01:37

Udoji90 написа:Мачът свърши преди около 2 часа, а на мен още ми се реве заради многото пропуски на "Ботев", без дори да съм фен на този отбор. Винаги подкрепям българските отбори в Европа и взимам мачовете им много навътре (онзи ден животът ми минаваше на лента при всяко положение за Партизан :lol: ), но чак толкова не ме е било яд скоро. В същото време скоро не съм изпитвал такова удоволствие от играта на български отбор в Европа, така че благодаря и поздравявам "канарчетата" за това, което показаха тази вечер (и не само тази) - не очаквах да играят толкова силно срещу германците, макар че имах добри предчувствия, че поне няма да загубят мача. След тези двубои със сигурност "Ботев" са придобили самочувствие и опит, така че догодина очаквам да са още по-силни, а през тази са основен фаворит за титлата в А група, върху която ще имат възможност да се съсредоточат. Когато Цветков се върне в игра, очаквам и доста да се подобри успеваемостта при чистите ситуации. Относно отменения гол, повторението не беше добро, но ми се стори, че все пак Грънчаров си беше в засада, а и няма защо излишно да се нервираме - тъй или иначе нищо няма да променим. (Някъде в този момент и отказът на любимия ми отбор от ЛЕ ми се струва направо супер - както е казал народът, "всяко зло за добро". ;) Айде, дано утре "Лудогорец" да изтеглят Динамо З и да си го върнат тъпкано, а и да се реши проблемът със стадиона за домакинството им.)

Благодаря за хубавите думи. На никого от нас не ни беше лесно и в момента ни боли, но в същото време се гордеем от своя БОТЕВ. Истински мъже, които играха със сърце и душа. Големи!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 09 авг 2013 01:43

dreben23 написа:Правилно е отменен гола. :cry:

Има леко докосване, много глупаво докосване бих казал, засада е. :(

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8cSjm-aDiy8[/youtube]

Но въпреки това, Ботев направи нещо голямо! :)

Не че има някакво значение, ама точно на повторението се вижда, че Домо въобще не играе с топката и дори ми идва еретичната мисъл, че съдията въобще не свири засада... а фал в нападение на Домо срещу вратаря. Има още един клип, в който се вижда страничния съдия, въобще не е вдигнал флаг за засада. А и с тези камери и неадекватни наши коментатори, нищо не се разбра.
Както и да е, важното че играхме силно, пресирахме, надиграхме. Всичко останало ще си дойде с времето.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”