Мачът свърши преди около 2 часа, а на мен още ми се реве заради многото пропуски на "Ботев", без дори да съм фен на този отбор. Винаги подкрепям българските отбори в Европа и взимам мачовете им много навътре (онзи ден животът ми минаваше на лента при всяко положение за Партизан

), но чак толкова не ме е било яд скоро. В същото време скоро не съм изпитвал такова удоволствие от играта на български отбор в Европа, така че благодаря и поздравявам "канарчетата" за това, което показаха тази вечер (и не само тази) - не очаквах да играят толкова силно срещу германците, макар че имах добри предчувствия, че поне няма да загубят мача. След тези двубои със сигурност "Ботев" са придобили самочувствие и опит, така че догодина очаквам да са още по-силни, а през тази са основен фаворит за титлата в А група, върху която ще имат възможност да се съсредоточат. Когато Цветков се върне в игра, очаквам и доста да се подобри успеваемостта при чистите ситуации. Относно отменения гол, повторението не беше добро, но ми се стори, че все пак Грънчаров си беше в засада, а и няма защо излишно да се нервираме - тъй или иначе нищо няма да променим. (Някъде в този момент и отказът на любимия ми отбор от ЛЕ ми се струва направо супер - както е казал народът, "всяко зло за добро".

Айде, дано утре "Лудогорец" да изтеглят Динамо З и да си го върнат тъпкано, а и да се реши проблемът със стадиона за домакинството им.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...