ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aseninski
Контакти:

Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)

Мнениеот aseninski » 09 авг 2013 00:16

aseninski написа:
allez_les_blues написа:Стига вече с това дежурно и типично българско оправдание: "Нямахме късмет"-дрън-дрън.Нямате класа, нямате манталитет.Срещу тоя посредствен и адски мързелив Щутгарт играещ на ходом и в двата мача, твърдя че и Любимец щеше да направи равен. ;)

Тъп тъп та чак вдлъдбнат....
Кух си като хралупа плондер гнусен мазен....
Цял живот в мъки да го изкараш нещастник лоен...

И като дойде момента да си отидеш.... Да си толкова тежък че да не могат да те приберат погребалните и да се вмиришеш у вас лоена топко....
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 авг 2013 00:21

Не се поддавайте и не отговаряйте на провокации!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 09 авг 2013 00:21

Браво на Ботев ! Накарахте ме да се гордея,че съм българин.Само късмета и тъпите пропуски ни попречиха да победим немския колос.Успех в първенството,според мен сте 1 класа на другите отбори и сте готови шампиони.Горе главата !!

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 09 авг 2013 00:22

Луис Педро - няма класа
Анисе - няма класа
........................................................
Христов - супер е
Неделев - супер е
.......................................................

Другите се представиха на добро ниво. За Галчев мисля, че и той игра супер. Тъй като не съм сигурен, не го включих поименно.

"Ботев" като цяло игра на върха на възможностите си. Отдавна отиграванията на български отбор не ми се бяха стрували толкова добри! Обаче в атака нещата куцат. Не знам точно защо. Затова няма да пиша нещо по въпроса. Вярвам обаче, че Мъри може да се справи и с този проблем на отбора.

Беше летящ старт за отбора на "Ботев" извън България. Ако надградят отбора, другата година групите на някой от турнирите са им в кърпа вързани!

Съдийските решения също не бяха в полза на "Ботев"!
Последна промяна от fiesta на 09 авг 2013 00:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 09 авг 2013 00:25

Ако не стане нещо твърде изненадващо в нашата А група, то вече шампионът е ясен, а и феновете на Ботев го заслужават! Страхотна игра! Браво!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 09 авг 2013 00:25

Този отбор тепърва ще се развива! И Огнянов, Цветков и Спрокел бяха отхвърлени като ненужни, но сами видяхте какви станаха!Стълбове в отбора. Вярвайте в момчетата. Всичко по реда си. Представихме се достойно.

Потребителски аватар
Cuba Libre

Мнениеот Cuba Libre » 09 авг 2013 00:33

След днешният мач фактите са два:

1.Ботев напуска Лига Европа непобеден в 6 поредни срещи!

2.След днешната среща Ботев автоматически се превръща в основен фаворит за спечелване на А група.

п.п.Съдията подпря здраво домакините първо при отменения гол,а след това и при назначаване на продължението-3 минути при положение,че имаше 6 смени :roll:
[wrapimg=]http://www113.sakura.ne.jp/~hagi/Clubs/img/50051.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/s160x160/579788_10151423625927259_723905197_a.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.fantamaster.com/static/img/stemmi/l/fiorentina.png[/wrapimg] [wrapimg=]http://forum.gong.bg/levski/download/file.php?avatar=17253_1259345822.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 09 авг 2013 00:40

fiesta написа:Луис Педро - няма класа
Анисе - няма класа
........................................................
Христов - супер е
Неделев - супер е
.......................................................

Другите се представиха на добро ниво. За Галчев мисля, че и той игра супер. Тъй като не съм сигурен, не го включих поименно.

"Ботев" като цяло игра на върха на възможностите си. Отдавна отиграванията на български отбор не ми се бяха стрували толкова добри! Обаче в атака нещата куцат. Не знам точно защо. Затова няма да пиша нещо по въпроса. Вярвам обаче, че Мъри може да се справи и с този проблем на отбора.

Беше летящ старт за отбора на "Ботев" извън България. Ако надградят отбора, другата година групите на някой от турнирите са им в кърпа вързани!

Съдийските решения също не бяха в полза на "Ботев"!

В атака много ни липсваха контузените Цветков и Вандер. Към тези, които си написал, като супер бих добавил и Иршак. Благодаря на всички момчета, че се раздадоха. Много ме е яд и същевременно успокоявам детето и му обяснявам, че така се чувствах и когато победихме Байерн с 2-0 и само невероятните пропуски на Пашев ни попречиха да вкараме още един гол и да ги елиминираме.
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 авг 2013 00:42

Поздравявам Ботевъ Пловдив за мъжката игра и сериозните мачове, които изиграха в Европа. Те са истинските победители в този сблъсък и те го знаят перфектно. Ботевъ игра като шампион и заслужава да стане шампион, поздравявам всичките им фенове - има за какво да се гордеят :!: Една голяма стъпка напред за Канарите, една малка, но сигурна крачка напред за българския футбол ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 09 авг 2013 00:43

Поне 3 пъти щях да счупя тъпия телевизор! Очевидно Стоилов знаеше къде му слабото място, " концентрация пред гола". Браво на канарите и дано продължат с развитието!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Върни се в “Ботев”