Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !
Защото в Германия има десетки десетки стадиони , които стават за мач от такъв ранг !!!!!! А в Бг има само едно място и то има лиценз от хорски срам ! Аз не държа грам да играем в Сф , по-добре ми е в Ловеч , Бургас и най-добре би било ако е в Разград ама ... ядец !
moriente написа:kokorz написа:moriente написа:doktora25 написа:Обичам Левски написа:Аз се чудя на хората,които недоволстват,че концерта може да не се състои заради ФУТБОЛЕН МАЧ на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН !
+1
А и не мога да разбера какъв е проблемът концертът да се проведе на друг стадион?
Поразрови се малко в youtube и виж за какъв мащабен концерт става въпрос. Това е световно шоу , което има технически изисквания , които не могат да се покрият от друг стадион !
И какви са тия изисквания, които не покриват другите стадиони? Сигурно тревната настилка не им понася?!
Пак казвам - Разгледай за какво шоу става въпрос, за какъв капацитет на сцената и тогава да те видя как ще я построят на Славия! Аман от отворковци !
Не знам дали си наясно ,но U2 не могат да дойдат в България , тъй като никой от нашите стадиони не е достатъчно функционален за да се построи сцената им.
Малко ли са ливади и закрити летища покрай столицата?

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- GA_ veliki
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Защото в Германия има десетки десетки стадиони , които стават за мач от такъв ранг !!!!!! А в Бг има само едно място и то има лиценз от хорски срам ! Аз не държа грам да играем в Сф , по-добре ми е в Ловеч , Бургас и най-добре би било ако е в Разград ама ... ядец !
Ами бг "бизнесмените" не да се бият в гърдите колко са велики, ами да си оправят бакиите.Не, като им вървят нещата да казват:"Държавата да не се меси", а като им лъснат задниците да писнат:"Държавата да се намеси". Както може да командари министърка , така да си оправи и стадиона.Баси мрънкалата са
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Наистина си мисля ,че много от пишещите са малоумни или се правят да запълват време !?!?!? ВЪПРОСА Е ПРИНЦИПЕН , а не дали играе Лудогорец , Левски , ЦСКА , Ураган гецово , витоша долна диканя или който и да е БЪЛГАРСКИ отбор !!!! Сигурен съм , че ако беше Левски на това място много от пишещите щяха да са на друго мнение . И не , не е проблемът в това че може да си разменим мачовете и така евентуално да сме ощетени реванша да е на родна земя . Пробелмът е , че някой не си е свършил работата като не е проверил дали случайно няма някакви спортни мероприятия по тези дати ! Това е НЕУВАЖЕНИЕ към българския спорт и в частност футбола . Едва ли не тея хора са си мислели : "Така и така сме батак във футболно отношение и най-вероятно шампиона ни ще отпадне още в първия предварителен кръг , дай да организираме концерт " ..... така излиза . И никой , ама абсолютно никой не е против концерта на музиканта , който явно е легенда в своя си стил музика . Няма лошо , винаги е хубаво когато ни гостуват световноизвестни изпълнители .... ама .. .
- MainEventer
- Контакти:
Добре ве, толкова ли е трудно да се размени домакинството ? Голяма драма, голямо нещо. Някой да каже на Домусчиев, че може да размени домакинството(явно той няма как да се сети за това) при нужда и да не реве, ще си има и мач и концерт.
Ивайло Лудогорец написа:Наистина си мисля ,че много от пишещите са малоумни или се правят да запълват време !?!?!? ВЪПРОСА Е ПРИНЦИПЕН , а не дали играе Лудогорец , Левски , ЦСКА , Ураган гецово , витоша долна диканя или който и да е БЪЛГАРСКИ отбор !!!! Сигурен съм , че ако беше Левски на това място много от пишещите щяха да са на друго мнение . И не , не е проблемът в това че може да си разменим мачовете и така евентуално да сме ощетени реванша да е на родна земя . Пробелмът е , че някой не си е свършил работата като не е проверил дали случайно няма някакви спортни мероприятия по тези дати ! Това е НЕУВАЖЕНИЕ към българския спорт и в частност футбола . Едва ли не тея хора са си мислели : "Така и така сме батак във футболно отношение и най-вероятно шампиона ни ще отпадне още в първия предварителен кръг , дай да организираме концерт " ..... така излиза . И никой , ама абсолютно никой не е против концерта на музиканта , който явно е легенда в своя си стил музика . Няма лошо , винаги е хубаво когато ни гостуват световноизвестни изпълнители .... ама .. .
Пълни глупости си написал. Колко пъти да ви се обясни че преди 3 г. имаше същия казус пред ЦСКА
жребия се изтегли и те трябваше да са домакини в реванша в София на Динамо М. Да обаче имаше концерт на Мадона !!!
И какво се случи ЦСКА и Динамо размениха изтеглената програма, първия мач тук завърши 0 : 0 , втория мач там
ЦСКА спечели с 1 : 2 и се класира за групите на ЛЕ. Не е имало грандомански интервюта на ТИТАНИТЕ нито
заплахи и ангажиране на целия държавен апарат с глупост. Има 2 мача играеш ги и ако си заслужиш на терена се класираш.
Когато нямаш собствен стадион и искаш да играеш на друг се съобразяваш с програмата на стадиона и си траеш.
Това е концерт със сигурност ще има, ако Лудогорец се паднат да са домакини в реванша и не искат да разменят
мачовете ще домакинстват в Гърция/Турция или Румъния.
- bulgaro
- Контакти:
Вие, какво искате, Домусчиев да инвестира в Турну Мъгуреле ли?
Този не спря да рева, единственият друг подобен ревльо е Венци Корема.
Като искаш да играеш в ШЛ, довърши си стадиона в Разград и приемай там Реал и Байерн през ден, ако искаш. Не ти е длъжен никой да ти предоставя националния стадион. От друга страна, Мокета и компания трябваше да са предвидили възможността Лудогорец да играе в ШЛ и да са предупредили ръководството на "Васил Левски", предвид, че у нас друг стадион от този клас няма. Хвани единия, удари другия...

Този не спря да рева, единственият друг подобен ревльо е Венци Корема.
Като искаш да играеш в ШЛ, довърши си стадиона в Разград и приемай там Реал и Байерн през ден, ако искаш. Не ти е длъжен никой да ти предоставя националния стадион. От друга страна, Мокета и компания трябваше да са предвидили възможността Лудогорец да играе в ШЛ и да са предупредили ръководството на "Васил Левски", предвид, че у нас друг стадион от този клас няма. Хвани единия, удари другия...
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- DrAvalanche
- Контакти:
Ако може и по-далече.bulgaro написа:Вие, какво искате, Домусчиев да инвестира в Турну Мъгуреле ли?
...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Keine Lust написа:Parmalat написа:DrAvalanche написа:Аз пак искам да попитам кой ще плати неустойката ако бъде отказано провеждането на концерт за който има подписан договор от Новмври 2012? Министърката депесарка или зализаното парвеню от делиормана, което явно смята, че цялата страна му е бащиния
Ще си я платят тези ,които са го подписали.Да са проучили, че може да има и други мероприятия на тази дата.Като не са нека си поемат последствията и да лъсне некадърността им в пълния им блясък.
Ще ми е много трудно да ти го обясня, но все пак ще опитам. За реконструкцията на Националният стадион , както и построяването на Арена Армеец са вложени много държавни средства. Всяко едно събитие можещо да генерира приход от 4-5М е с приоритет за избиване на тези средства. И от теб да зависеше и ти би подписал подобен договор пред варианта, че някакви от Делиормана можело да играят по същото време пред 2к и приход от ....хммм мах 40-50К. 4-5М и 40-50К, та кое е с по-голям приоритет? Има и друга дата за мача и като нямат стадион ще се съобразяват!!!
На мен също ще ми е трудно да ти го обясня, но ще го направя. Осъзнаваш ли, каква простотия си написал? Какво общо има държавата с тоя имагинерен приход от, да речем 5 милиона? Общо ще имат Амебата и чичо ти Роджър, които ще приберат едни доста приятни кинти. Държавата в качеството си на такава, няма нищо общо с тия пари. Ползването на стадиона става срещу определен наем и той няма нищо общо с това, колко хора ще бъдат там. Що се правите на улави, само не мога да разбера.
Понеже тук много предлагате Домусчиев да си построи стадиона по всички изисквания. Но едно от тях не беше ли да има летище? И летище ли предлагате да построи?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!