Стойчо Младенов се връща с Нанков и Василев в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Стойчо Комисионеров

Мнениеот Син до гроб_ » 08 авг 2013 18:00

saigon написа:На Херо, макар и левскар, му свалям шапка. Колко пъти му разпродаваха отбора и колко пъти той водеше играчи на по 5-6К лева заплата, които после ги продаваха за по 500 - 600 хиляди евро. Предните 1-2 години биеше наред у Бургас грандове - мрандове и т.н. Да сте го чули да мрънка, колкото наш Стойчо? Никога! Нема и да го чуете!

То за това нещо се искат топки, а не само застраховане и презастраховане с клишета изпълнени с патос!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2013 18:01

saigon написа:На Херо, макар и левскар, му свалям шапка. Колко пъти му разпродаваха отбора и колко пъти той водеше играчи на по 5-6К лева заплата, които после ги продаваха за по 500 - 600 хиляди евро. Предните 1-2 години биеше наред у Бургас грандове - мрандове и т.н. Да сте го чули да мрънка, колкото наш Стойчо? Никога! Нема и да го чуете!

+1919 Колко е хубаво да чуеш човек , който казва истината !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 авг 2013 18:01

Вище сега подписването на 3 г. договор с М'Боли може да си има причина. Феновете не са наясно какво се случва
в момента и дали примерно няма оферта за продажбата на Черни примерно. Един трансфер на Черни дори и за някаква
смешна сума може да е животоспасяващ за ЦСКА. Хем ще влезе някакъв кеш хем пада една заплата от максималните.
Това за Богомил Христов обаче ме изумява и ако е истина не мога да го проумея. Т.Костадинов също можеше да остане
в ЦСКА едва ли щеше да иска голяма заплата а щеше да е един от по-подготвените играчи и поне като резерва да помага,
така като гледам Чочев дори нямаше да е титуляр ако Костадинов беше в ЦСКА.

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 08 авг 2013 18:03

Pichichi написа:Вище сега подписването на 3 г. договор с М'Боли може да си има причина. Феновете не са наясно какво се случва
в момента и дали примерно няма оферта за продажбата на Черни примерно. Един трансфер на Черни дори и за някаква
смешна сума може да е животоспасяващ за ЦСКА. Хем ще влезе някакъв кеш хем пада една заплата от максималните.
Това за Богомил Христов обаче ме изумява и ако е истина не мога да го проумея.

Мболи, когато играеше при Титаните, беше от най - скъпо платените. Съмнявам се сега да се навил на 6 бона, колкото взима и Стоян Колев...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 авг 2013 18:04

CTAHKO написа:На всичкото отгоре иска да изяде хляба и на Вин Дизел за главната роля в "Трите хикса" 8-)

Трите Х-са колко загуби има , защото сега Стойчо ще запише една в Разград ? :?

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 08 авг 2013 18:07

Ivo-Chernomoretz написа:

Мдам, от истината в ЦСКА обаче ме боли мен. Стойчо е страхливец, както извън терена, така и вътре. Тактиките му почти винаги са подчертано дефанзивни. Вкара ли отбора гол, затваря ги. Много милее за ЦСКА, но се подписва под 20 бона. Защо бе, джанъм? Договори си солидни бонуси за титла, места у ЕКТ, купа, ама заплатата ти да е макс. 4-5 бона при това положение.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2013 18:09

saigon написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

Мдам, от истината в ЦСКА обаче ме боли мен. Стойчо е страхливец, както извън терена, така и вътре. Тактиките му почти винаги са подчертано дефанзивни. Вкара ли отбора гол, затваря ги. Много милее за ЦСКА, но се подписва под 20 бона. Защо бе, джанъм? Договори си солидни бонуси за титла, места у ЕКТ, купа, ама заплатата ти да е макс. 4-5 бона при това положение.

Нуждаете се от момчета , който да играят а не само да взимат по 12 000 като Мехди и да не показват нищо ;)

Потребителски аватар
Gabriel Batistuta
Контакти:

Мнениеот Gabriel Batistuta » 08 авг 2013 18:09

Това го знае всяко хлапе, че Нустойчо прибира големи суми от комисионни. И после част от феновете го боготворят, че се е отказал от 150 000 евро неустойка... е как няма да се откаже, като си ги е избил от комисионни? Неустойчо Комисионеров е ясен като бял ден за всички фенове на футбола в България.
ImageImage

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 08 авг 2013 18:12

mertezaker написа:Колкото и да ми е неприятно, авторът на темата е прав за много от нещата и единствено с победи Стойчо може да ме накара да смятам, че не съм прав в оценката си! Този сезон трябваше да се използва за налагане на млади момчета от школата и нека не ме убеждават, че не са готови! Как искаме да са готови, като никой не ги пуска в игра?!

Ахахахахахахахахахаахахахахаха. Ахахахахахахахахахахахахахахаха!
Приятел, спомняш ли си тандема Стойчо + Лупи преди няколко години? Най- големите трансферни гафове и най-големите неустойки се случиха тогава. И подчертавам трансферни, понеже имаше трансфер: едни пари се преместиха оттук и стигнаха до едни определени джобчета. В чии точно няма да кажа, а ти ще се правиш, че не знаеш и не си сигурен!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 авг 2013 18:16

Едва ли чужденците в Черноморец са дошли в България за 5-6 хил. лева заплата :roll: ,но поне са подбрани добре.

Върни се в “ЦСКА”