ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2009 22:51

Ахахаха, абе селяк, къв българин си бе? В коя точно българска провинция съществува обращението ВЕ :mrgreen: ? Българин бил, аххахахаха!

Престъпно е погазването на всички закони в този съюз, престъпно беше, че оставиха отбор да прави каквото си иска, прикриха го пред уефа, само и само да съществува, прикриха престъпления, за които нормална българска фирма отива в небитието! Мене ме гонят като немски овчарки за най-дребни данъчни грешки за стотинки, на тия за милиони нищо не им правят! Баста бе!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 окт 2009 22:53

del_pierobg написа:...Кво престъпно оставяне на ЦСКА ве говеда. Я се махайте ве...

Такова, при което ви дадоха лиценз при милиони дългове, които очевидно са признати щом ви изхвърлиха пък от Европа :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 15 окт 2009 22:57

Знам че темата е поставен принципно. За съжаление не мога да взема мнение по въпроса доколко е редно или не това и дали се прави услуга на "затъващия" друг гранд на България/ да ме прощават левскарите, но на всички е ясно, че Левски са доста зле в момента и им трябва нещо спешно за да се измъкнат от ситуацията/ от страна на БФС. Но аз си мисля в друга насока- ако градим отбор който цели да се представя добре в БГ и в Европа, това, че се завръща Мечо... ами няма нищо лошо, нека се вдига/ дано да се вдига/ нивото на футбола ни с добри играчи. А ние ако сме добри и достойни да сме шампиони... ами ще си бъдем независимо кой се връща в Левски.

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 15 окт 2009 22:58

Хайде пак дълговете на ЦСКА! Борат пак използва някоя вратичка,но този път ще яде к...,керемидата!Номерата му няма да минават вечно,ако това ще помоге!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 окт 2009 23:00

downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме

Покрай казанската афера знаем Батков, как проверява нещата ;)
Някой даде пример с Ботев, но разликата е там, че тези италианци никъде не са играели преди да дойдат, докато Телкийски разтрогва по средата на нищото :!:

УЕФА си има правилници, така че какво има да му мислим.
Някой да копира какво пише във въпросният чл. ал. и т. и тогава ще може да се води дискусия на форумно ниво
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2009 23:02

CSKA V-na написа:Знам че темата е поставен принципно. За съжаление не мога да взема мнение по въпроса доколко е редно или не това и дали се прави услуга на "затъващия" друг гранд на България/ да ме прощават левскарите, но на всички е ясно, че Левски са доста зле в момента и им трябва нещо спешно за да се измъкнат от ситуацията/ от страна на БФС. Но аз си мисля в друга насока- ако градим отбор който цели да се представя добре в БГ и в Европа, това, че се завръща Мечо... ами няма нищо лошо, нека се вдига/ дано да се вдига/ нивото на футбола ни с добри играчи. А ние ако сме добри и достойни да сме шампиони... ами ще си бъдем независимо кой се връща в Левски.

Вие очевидно сте шампиони, едва ли има спор тук. Мечо се завръща, не за да изведе Левски до върха, а мустака да ни затваря устите на нас и да сложи поредния бушон - човек, когото обичаме, че да нЕма много ексцесии по терена. Случая няма нищо общо с цска и не виждам що има такива мушмороци, дето се палят толкова.

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 15 окт 2009 23:07

А обедени ли сте,че се връща?Да не стане Казан-2!!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 15 окт 2009 23:09

downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме

Това както провери нещата с трансфера в Казан ли? :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 окт 2009 23:10

Kasperle написа:

Това както провери нещата с трансфера в Казан ли? :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 15 окт 2009 23:14

Стига с тея дългове на ЦСКА, то за такива дългове ако се отпадаше в долните дивизии, половината отбори В Европа дето са лидери в първенствата си трябваше да са във В групите. Реал М с 300 млн дългове сигурно трябва да играе в първенството на Фарьорски Острови. Не се пънете да правите от мухата слон :!:

Върни се в “ЦСКА”