Престъпно е погазването на всички закони в този съюз, престъпно беше, че оставиха отбор да прави каквото си иска, прикриха го пред уефа, само и само да съществува, прикриха престъпления, за които нормална българска фирма отива в небитието! Мене ме гонят като немски овчарки за най-дребни данъчни грешки за стотинки, на тия за милиони нищо не им правят! Баста бе!
ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски
Ахахаха, абе селяк, къв българин си бе? В коя точно българска провинция съществува обращението ВЕ
? Българин бил, аххахахаха!
Престъпно е погазването на всички закони в този съюз, престъпно беше, че оставиха отбор да прави каквото си иска, прикриха го пред уефа, само и само да съществува, прикриха престъпления, за които нормална българска фирма отива в небитието! Мене ме гонят като немски овчарки за най-дребни данъчни грешки за стотинки, на тия за милиони нищо не им правят! Баста бе!
del_pierobg написа:...Кво престъпно оставяне на ЦСКА ве говеда. Я се махайте ве...
Такова, при което ви дадоха лиценз при милиони дългове, които очевидно са признати щом ви изхвърлиха пък от Европа
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Знам че темата е поставен принципно. За съжаление не мога да взема мнение по въпроса доколко е редно или не това и дали се прави услуга на "затъващия" друг гранд на България/ да ме прощават левскарите, но на всички е ясно, че Левски са доста зле в момента и им трябва нещо спешно за да се измъкнат от ситуацията/ от страна на БФС. Но аз си мисля в друга насока- ако градим отбор който цели да се представя добре в БГ и в Европа, това, че се завръща Мечо... ами няма нищо лошо, нека се вдига/ дано да се вдига/ нивото на футбола ни с добри играчи. А ние ако сме добри и достойни да сме шампиони... ами ще си бъдем независимо кой се връща в Левски.
Хайде пак дълговете на ЦСКА! Борат пак използва някоя вратичка,но този път ще яде к...,керемидата!Номерата му няма да минават вечно,ако това ще помоге!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме
Покрай казанската афера знаем Батков, как проверява нещата
Някой даде пример с Ботев, но разликата е там, че тези италианци никъде не са играели преди да дойдат, докато Телкийски разтрогва по средата на нищото
УЕФА си има правилници, така че какво има да му мислим.
Някой да копира какво пише във въпросният чл. ал. и т. и тогава ще може да се води дискусия на форумно ниво

CSKA V-na написа:Знам че темата е поставен принципно. За съжаление не мога да взема мнение по въпроса доколко е редно или не това и дали се прави услуга на "затъващия" друг гранд на България/ да ме прощават левскарите, но на всички е ясно, че Левски са доста зле в момента и им трябва нещо спешно за да се измъкнат от ситуацията/ от страна на БФС. Но аз си мисля в друга насока- ако градим отбор който цели да се представя добре в БГ и в Европа, това, че се завръща Мечо... ами няма нищо лошо, нека се вдига/ дано да се вдига/ нивото на футбола ни с добри играчи. А ние ако сме добри и достойни да сме шампиони... ами ще си бъдем независимо кой се връща в Левски.
Вие очевидно сте шампиони, едва ли има спор тук. Мечо се завръща, не за да изведе Левски до върха, а мустака да ни затваря устите на нас и да сложи поредния бушон - човек, когото обичаме, че да нЕма много ексцесии по терена. Случая няма нищо общо с цска и не виждам що има такива мушмороци, дето се палят толкова.
А обедени ли сте,че се връща?Да не стане Казан-2!!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме
Това както провери нещата с трансфера в Казан ли?

Kasperle написа:downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме
Това както провери нещата с трансфера в Казан ли?![]()
![]()
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Стига с тея дългове на ЦСКА, то за такива дългове ако се отпадаше в долните дивизии, половината отбори В Европа дето са лидери в първенствата си трябваше да са във В групите. Реал М с 300 млн дългове сигурно трябва да играе в първенството на Фарьорски Острови. Не се пънете да правите от мухата слон