acmilan написа:Модератор ЛокоПД написа:balgarin написа:TheUsualSuspect написа:Shte pojiveem shte vidim, selski. Nadskachate se prekaleno mnogo i se nadiavam,che tochno nie shte vi varnem v realnostta,che kato gledam ima dosta jelaeshti da go napraviat.
градски, стига с тая шльокавица, малко повече уважение към родния език
Градския в момента няма кирилица,пише от чужбина.
Аз също съм неприятно изненадан от това,което се случва между нас като публики,в последните два мача в Пловдив.Никога не е имало някакви големи проблеми между агитките,като изключим баража в началото на 80-те,но и тогава не стана нещо кой знае какво.За съжаление,нещата вървят на лошо - не знам каква е причината...Това е кофти.
И на отношения между двете публики. Който има големи желания да се прави на мъж, да си урежда срещи със себеподобни и да правят каквото щат. Пълно малоумие е за мен да мразя даден човек, щото е от друг отбор. Нормални са закачките, съперничеството, но останалото вече опира до манталитет и мироглед. Иначе мача го взехте заслужено дори и без смешната дузпа, ние просто не бяхме на ниво, имаме доста проблеми с травми и някои странни треньорски решения, но това е друга тема. Както и да е.
на такива като вас като ви пускаме аванта ни се ка4вате на главите,това е,айде със здраве,ама не отивате на добро-бойко ве4е го няма