Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !
Аз лично като жител на Разград искам да не играем със Стяуа,а да играем във Румъния мача си като домакин срещу съответния отбор.Дето говорят за платени фенове добре,но щом до Бургас имаше 3000 човека(не вярвам всички да са били платени от Домуса както казват някои) от Разград за финала срещу Локо.Букурещ специално ни е на,няма и 100 километра.Лично аз когато ми кефнеше миналите два сезона посетих 2 мача на Динамо Букурещ и Стяуа,ходих и преди това на Ман Юнайтед срещу Румънски отбор(забравих му името) във ШЛ.Но щом навсякъде имаме проблеми със стадионите има нещо сбъркано,и във Разград тръгнаха със големите обещания но както казах поредния стадион на макет който остана.Все още се чудя на Домусчиев защо наля тоя бетон на него стария стадион,а не започна цялостна реконструкция на стадион "Балканфарма" там няма и трибуни а мястото със бившото "езеро" щеше да има и за парко места и за всичко само трябваше един мост да се направи над реката а другото със рифелна ламарина като във Ловеч и можеше и места да има и всичките му глупости.Явно във спорта ни има нещо тотално объркано,защото не може нашите отбори хем да имат стадиони хем да нямат.
Тая министърка нещо май не я слуша главата. Пъчи се и вика "Мач ще се играе друже тука...", и "Какво тук значи някаква си личност" ( Роджър Уотърс, The Wall, Pink Floyd), нищо, че си има бизнес договори , както и огромни неустойки. Друг въпрос е , че като се разчуе по света реномето ни ще падне още повече ( ако има накъде ), и никой няма и да помисли да идва тук да прави шоу. Ама на кой му пука, тук сигурно 80% слушат мазна чалга! А иначе най-нормалното е, ако Лудогорец са домакини , да си сменят домакинството.
donpacko написа:Аз лично като жител на Разград искам да не играем със Стяуа,а да играем във Румъния мача си като домакин срещу съответния отбор.Дето говорят за платени фенове добре,но щом до Бургас имаше 3000 човека(не вярвам всички да са били платени от Домуса както казват някои) от Разград за финала срещу Локо.Букурещ специално ни е на,няма и 100 километра.Лично аз когато ми кефнеше миналите два сезона посетих 2 мача на Динамо Букурещ и Стяуа,ходих и преди това на Ман Юнайтед срещу Румънски отбор(забравих му името) във ШЛ.Но щом навсякъде имаме проблеми със стадионите има нещо сбъркано,и във Разград тръгнаха със големите обещания но както казах поредния стадион на макет който остана.Все още се чудя на Домусчиев защо наля тоя бетон на него стария стадион,а не започна цялостна реконструкция на стадион "Балканфарма" там няма и трибуни а мястото със бившото "езеро" щеше да има и за парко места и за всичко само трябваше един мост да се направи над реката а другото със рифелна ламарина като във Ловеч и можеше и места да има и всичките му глупости.Явно във спорта ни има нещо тотално объркано,защото не може нашите отбори хем да имат стадиони хем да нямат.
Сега ще се паднем със Стяуа и ще направим 2 гостувания в Румъния

-
- Контакти:
mertezaker написа:MJ23 на 08 Авг 2013 11:57
Чудя се на някои хора в омразата си докъде стигат! Как може да се защитава изобщо тезата, че няма основание български ФУТБОЛЕН отбор, класирал се за квалификационен кръг за ШАМПИОНСКАТА ЛИГА да играе домакнския си мач на единствения лицензиран ФУТБОЛЕН стадион в България - и то национален стадион!?!? Какво защитавате ръководителите на стадиона, че били сключили много изгодна сделка и били спечелили хубави пари за този концерт - да не сте на процент от продажба на билети??? Щели да дойдат 5000 човека - ами това показва каква е културата ни и че се водим от омраза! Що да отидат 5000 човека - мача не е важен ли, не се представя добре дотук БЪЛГАРСКИ отбор ли? София е малък град ли? Няма достатъчо фенове на футбола ли? Ами не - щото се мразим взаимно. Аз лично като фен на Левски ЩЕ ОТИДА НА МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ И ЩЕ ВИКАМ ЗА ТЯХ! Който иска да пее по стадионите чужди песни на чужд език - да си гледа работата. Тук става въпрос за национално достойнство и национаелен интерес.
Много точно мнение!
Аз бих сторил същото!
И все пак сме егати държавата. Един лицензиран стадион имаме, па то даже от хорска срама срама са ни дали лиценза

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

MJ23 написа:Чудя се на някои хора в омразата си докъде стигат! Как може да се защитава изобщо тезата, че няма основание български ФУТБОЛЕН отбор, класирал се за квалификационен кръг за ШАМПИОНСКАТА ЛИГА да играе домакнския си мач на единствения лицензиран ФУТБОЛЕН стадион в България - и то национален стадион!?!? Какво защитавате ръководителите на стадиона, че били сключили много изгодна сделка и били спечелили хубави пари за този концерт - да не сте на процент от продажба на билети??? Щели да дойдат 5000 човека - ами това показва каква е културата ни и че се водим от омраза! Що да отидат 5000 човека - мача не е важен ли, не се представя добре дотук БЪЛГАРСКИ отбор ли? София е малък град ли? Няма достатъчо фенове на футбола ли? Ами не - щото се мразим взаимно. Аз лично като фен на Левски ЩЕ ОТИДА НА МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ И ЩЕ ВИКАМ ЗА ТЯХ! Който иска да пее по стадионите чужди песни на чужд език - да си гледа работата. Тук става въпрос за национално достойнство и национаелен интерес.
Какво ще ми представи лудогорието една камара чужденци със зелени фланелки, та вие нямате един българин под 20 години в отбора.... това ли е за теб национално достойнство и национален интерес, като добавиш и само от какъв град сте и какви живеят в него... забрави...
- Балкански Орел
- Контакти:
Стадиона е за футбол, точка ! Кво ревете, като искате концерти си направете концертни зали аа сиктир, че и наглеят ! Един път на 5 години наш отбор ще играе плейоф !
[center]Levski & Lazio[/center]
Ивайло Лудогорец написа:Не разбирате ли че въпроса е принципен ? Няма значение дали играят Левски , ЦСКА , Лудогорец или Ураган Гецово . Това е плейофи за ШЛ ! Това е единствеото възможно за момента съоражение . Който организира концерти трябва да види дали на тези дати случайно не съвпадат с някакво спортно събитие , защото стадиона е спортно съоражение ! Да може да не се стигне дотам , да може първо да сме домакини и да няма проблем , но въпроса е принципен . Ами ако .... кво предлагате ? Българския шампион да се откаже от участие в ШЛ ли ? Никога няма да сме единни като нация ! Не сме никоя от водещите футболни сили за да се делим , когато стане въпрос за европейска сцена ! Интересно ми е ако таваше въпрос за Левски или ЦСКА какви щяха да са мненията на феновете им ... ? Никой не спори че човека е легенда в неговия си жанр и шоуто му е "един път в живота " , но просто не е правилно и трябва да има виновни ... тези които организират и тези които стопанисват стадиона !
А ти не разбираш ли,че аз и много други чакаме този концерт 40 години! Да си беше направил иначе красивия на картинки стадион Домусчиев. Не да ми заплашва сега.Сякаш на някой му дреме, че щял да си прехвърля инвестициите. Много важно. И какво общо има това с българщината, моля те обясни ми?!
Teo написа:MJ23 написа:Чудя се на някои хора в омразата си докъде стигат! Как може да се защитава изобщо тезата, че няма основание български ФУТБОЛЕН отбор, класирал се за квалификационен кръг за ШАМПИОНСКАТА ЛИГА да играе домакнския си мач на единствения лицензиран ФУТБОЛЕН стадион в България - и то национален стадион!?!? Какво защитавате ръководителите на стадиона, че били сключили много изгодна сделка и били спечелили хубави пари за този концерт - да не сте на процент от продажба на билети??? Щели да дойдат 5000 човека - ами това показва каква е културата ни и че се водим от омраза! Що да отидат 5000 човека - мача не е важен ли, не се представя добре дотук БЪЛГАРСКИ отбор ли? София е малък град ли? Няма достатъчо фенове на футбола ли? Ами не - щото се мразим взаимно. Аз лично като фен на Левски ЩЕ ОТИДА НА МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ И ЩЕ ВИКАМ ЗА ТЯХ! Който иска да пее по стадионите чужди песни на чужд език - да си гледа работата. Тук става въпрос за национално достойнство и национаелен интерес.
Какво ще ми представи лудогорието една камара чужденци със зелени фланелки, та вие нямате един българин под 20 години в отбора.... това ли е за теб национално достойнство и национален интерес, като добавиш и само от какъв град сте и какви живеят в него... забрави...
Искам да те попитам нещо

Другият ми въпрос е какви хора живеят тук? Така както ми гледаш името какъв съм , друг е въпроса ,че си късам гъза от работа за да преживява моето семейство !!! Недей да държиш сметка какъв град сме и какви сме!!
- the_blue_fan
- Контакти:
Обичам Левски написа:Цска подкрепи Партизан,но Цска да покрепи примерно Лудогорец все си мисля ,че няма да стане
Това само показва що за българи са червените ни приятелки !

ЛЕВСКИ СОФИЯ
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
DarkPsy написа:Ивайло Лудогорец написа:Не разбирате ли че въпроса е принципен ? Няма значение дали играят Левски , ЦСКА , Лудогорец или Ураган Гецово . Това е плейофи за ШЛ ! Това е единствеото възможно за момента съоражение . Който организира концерти трябва да види дали на тези дати случайно не съвпадат с някакво спортно събитие , защото стадиона е спортно съоражение ! Да може да не се стигне дотам , да може първо да сме домакини и да няма проблем , но въпроса е принципен . Ами ако .... кво предлагате ? Българския шампион да се откаже от участие в ШЛ ли ? Никога няма да сме единни като нация ! Не сме никоя от водещите футболни сили за да се делим , когато стане въпрос за европейска сцена ! Интересно ми е ако таваше въпрос за Левски или ЦСКА какви щяха да са мненията на феновете им ... ? Никой не спори че човека е легенда в неговия си жанр и шоуто му е "един път в живота " , но просто не е правилно и трябва да има виновни ... тези които организират и тези които стопанисват стадиона !
А ти не разбираш ли,че аз и много други чакаме този концерт 40 години! Да си беше направил иначе красивия на картинки стадион Домусчиев. Не да ми заплашва сега.Сякаш на някой му дреме, че щял да си прехвърля инвестициите. Много важно. И какво общо има това с българщината, моля те обясни ми?!
Да напълно те разбирам и не съм твърдял , че не е важен концерта . Казвам , че виновните са организаторите и стопаните на стадиона , и те да му мислят . Аз съм убеден , че решение ще се намери , но принципно не трябва да се стига дотам . А защо твоя отбор играе в Бургас ?