ivan56 написа:...2 Да публиката беше само ваша и в А и В и Г и Д,феновете на Черноморец бяха пет човека

.Доволен?
А, не! Не ми преиначавай думите! Вашите хора твърдяха, че агитката на Нефтохимик била 4:1 спрямо тази на Черноморец, но от общата бройка на стадиона излизало, че всъщност привържениците на Черноморец са повече. Против подобни сметки писах.
Няма начин да имаме три сектора агитка и нито човек извън нея. Най-малкото мои познати седнаха във "В", защото бяха с децата си и се притесняваха за тях.
А защо публиката беше по-малко: Искаше ми се да напиша отделна тема, но нямам време тези дни.
1. Ръководството на Черноморец реши привържениците на Нефтохимик да са зад вратата. При положение, че никой не вярваше стадиона да се напълни и наполовина, това си беше живо гонене на публика. Продавачките на билети директно питаха на кой си привърженик и ако отговориш Нефтохимик ти обясняваха, че са свободни местата зад вратите. Е, мнозина се отказаха.
2. Целта на това отцепване в отделни сектори зад вратите беше всеки, който не е във въпросните сектори да бъде броен за Фен на Черноморец или на бургаския футбол. Това пенсионери, деца и родителите с тях, жени, хора със здравословни проблеми, всички те е ясно, че ще седнат под козирките и съответно ще бъдат броени за "сини". Аз недоволствах още преди мача от тази манипулация, но няма какво да направя. Ще видим ноември месец колко ще има в сектора за гости и пак ще се броим. А решението беше далеч по-просто - за едните "А" за другите "В", но...
3. Ръководството на Черноморец скри билетите. В деня преди мача, в 17:30, когато всички свършват работа, билети вече не се продаваха с обяснението, че са свършили. Това го видях с очите си и видях колко хора се върнаха без билети. Вече на другия ден имаше, но на двойна цена.
4. Продаваха се билети за сектори 11 и 12. Гарантирам ти, защото го видях, билетите на мои приятели бяха за сектор 11. На мача тези сектори бяха затворени.
5 Бяха затворени вратите на стадиона, от които може да се влиза към източния край на "В" сектор, както и към "Б". Трябваше да се обикаля чак отдолу с риск да се пребиеш в тъмнината и да се влиза по 20 минути, защото само две тесни врати работеха.
Е, ръководството на Черноморец направи всичко възможно да изгони публиката на Нефтохимик от стадиона. Според мен неуспешно. Успяха да изгонят, обаче, мнозина, които не са тежки ултраси и обикновените зрители със симпатии към някой отбор, вместо на стадиона, гледаха мача по телевизията.