modor написа:ZinedineZidane написа:Канари, напред!!!
Да пиеш бира в 11 до басейна е гадна история... Не препоръчвам...
Много е гадно нали?![]()
Мани, и като вземе да се стопля тая ми ти бира...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:ZinedineZidane написа:Канари, напред!!!
Много е гадно нали?![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Канари, напред!!!
Кво се хвалиш е , аз 2 седмици бях така :Д ама не на басейна , а на плажа![]()
![]()
![]()
Аре да почва Ла лига и да се видим : )
Кой се хвали, бе?! Аз мизерствам тука..![]()
![]()

modor написа:Red_Girl написа:Гадове сте! Нищо печете се, че след средата ше се разваля времето..
За 3-4 дни и после пак жега
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Гадове сте! Нищо печете се, че след средата ше се разваля времето..
Не, няма да е за 3-4 дена.
modor написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Гадове сте! Нищо печете се, че след средата ше се разваля времето..
Не, няма да е за 3-4 дена.
http://www.accuweather.com/bg/bg/sofia/ ... ther/51097
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Бе, не ги гледай тея.. Жената дето изготвя прогнозата преди да се разпространи е в съседната стая и ми я показа.

MaRTo1233 написа:Red_Girl написа:Бе, не ги гледай тея.. Жената дето изготвя прогнозата преди да се разпространи е в съседната стая и ми я показа.
Да не работиш в Рожен, при Шумкаря ?![]()
modor написа:MaRTo1233 написа:Red_Girl написа:Бе, не ги гледай тея.. Жената дето изготвя прогнозата преди да се разпространи е в съседната стая и ми я показа.
Да не работиш в Рожен, при Шумкаря ?![]()
![]()
:

Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 5 госта